Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P » begin van het concert

wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P

19 sep 2010 - 9:52

185

4

279



begin van het concert

-

Melissa
Als we aankomen,kijkt de man op de kaartjes. Hij laat ons binnen en wijst onze plek. Je raadt het vast al,helemaal voorin,op 2stoelen die zijn neer gezet met natuurlijk en foto met handtekeing van justin.' Leuk deze avond begint al goed'zeg ik zacht tegen mezelf. Niet veel later komt justin op en zingt hij one time,gelukkig nog niet baby of one less lonly girl,want daar kiest hij altijd iemand uit. Zacht zing ik mee terwijl ik probeer niet doof te worden door lisa. Het volgende liedje is eenie meenie en sean komt op. Ik ben een grote fan van hem duss ik zing uit volle bórst mee. Niet veel later is het pauze en ik haal een ice tea en een chocolademuffin,niet zo'n lekkere combi maar wel beide lekker. Ik ga aan een tafeltje zitten en zie justin de kantine binnen komen. Hij gaat met iedereen op de foto en komt mijn kant op. 'Jullie hebben toch die v.i.p. plekken?' vraagt hij en glimlacht naar me. Ik rol met mijn ogen en kijk of ik iemand zie die ik ken waar iik heen kan vluchten.


Reacties:


BigBangFan
BigBangFan zei op 19 sep 2010 - 10:14:
achja..


B2STobsessed
B2STobsessed zei op 19 sep 2010 - 10:13:
Dit is beter als al die andere verhalen van je


BigBangFan
BigBangFan zei op 19 sep 2010 - 10:00:
thnkx voor je tips


xEmma
xEmma zei op 19 sep 2010 - 9:59:
Leuk begin ^^

Ik heb stiekem wel een tip; na een komma moet [net als na een punt] eerst een spatie en dan pas het volgende woord ;] Dat leest wat gemakkelijker. Oh, en namen moeten altijd met een hoofdletter.
Ik hoop dat je er wat mee kan ^^

Maar ik vind het idee wel echt heel leuk. Ik hoop dat ze niet zo snel omslaat naar 'oh, Bieber is geweldig'. Het is veel leuker als ze hem nog even niet mag, vind ik ^^

Snel verder<3
xx