Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P » verhuizen naar justin

wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P

19 sep 2010 - 16:35

346

0

237



verhuizen naar justin

nu ga ik vanuit melissa én justin schrijven

melissa
Alle spullen zijn gepakt en lisa en ik knuffelen elkaar. 'Ik ga je zó ontzettend missen,je scoort toch wel een handtekening voor me en je schrijft me wel he?'
zegt ze met haar grote huilende puppy eyes. 'ja maar alleen als je stopt'zeg ik. 'Ik moet bijna van je janken.' en ik val in huilen uit. 'Ik bel je als we aan gekomen zijn en in het vliegtuig gaan we skypen' zeg ik en probeer een beetje vrolijk te doen. Het is ook wel wat, verhuizen naar de andere kant van de wereld zeg ik tegen mezelf om me gerust te stellen. 'Zijn de meiden eindelijk klaar?' commanderen mijn moeder en haar vriend mitchel. 'JAHA'zeg ik geiriteerd en knuffel lisa nog 1x. 'Baai' zeg ik en ik doe de deur dicht.

30minuten later
-
melissa
Gelukkig wonen we niet zo ver van schiphol. Als we er zijn en onze spullen zijn op de bagageband,ren ik naar starburkks voor een warme kop koffie. Mijn moeder doet het zelfde terwijl mitchel raar naar ons kijkt. 'Ik kijk ff rond'zeg ik en loop naar een souvenierszaakje. In het zaakje zijn veel leuke dingetjes die egt hollands zijn en die ik dus graag meeneem richting Atlanta. Als ik klaar ben loop ik terug naar mijn moeder en haar vriend.





justin
Ik wordt wakker geroepen en pl*ur uit bed. 'Kan je me ook anders wekken ma?' vraagt en sta op,kleedt me aan en loop naar beneden. 'We krijgen nieuwe buren' zegt me ma vrolijk. 'lekker dan.'zeg ik en wrijf in mijn ogen. Ik eet mijn boterhammen op en stop het bord in de vaatwasser. Ik druk een kus op mijn moeder's wang en ga op de bank zitten, kijken of mtv nog wat over me te zeggen heeft.



30minuten later
-
justin
De vrachtwagens met spullen komt de oprit van het huis naast ons oprijden. Niet veel later zie ik een rode auto de oprit oprijden van het huis hiernaast. De nieuwe buren komen de auto uit en ik zie een meisje die mij vaag bekent voor komt. 'Ik ga even gedag zeggen'zegt mijn moeder en ik ren haar achterna.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.