Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P » geen titel

wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P

21 sep 2010 - 15:49

152

3

215



geen titel

vanuit justin

justin
Nadat ik handtekeingen en alles heb uitgedeelt , loop ik naar de parkeergarage waar melissa is. Ik wil haar vragen wat er is, als ze meteen antwoord geeft. 'wat is hier mis mee?' vraagt ik en kijk haar raar aan. 'Alles' zegt ze. 'Een normaal persoon deelt geen handtekeningen uit en gaat niet met onbekende op de foto.' En zo ratelt ze de hele tijd door. Ik wordt het geratel zat en leg mijn vinger op haar mond.'Mond dicht nu want jij kent mij niet' zeg ik en ik stap in. Ze kijkt me aan alsof ze me wilt killen maar dat boeit me niet. 'Stap je nog in?' vraagt ik sagerijnig. Ze stapt in en ik rijd naar huis. Als we er ijn stapt ze uit en groet haar moeder. Ik loop uiteindelijk ook naar mijn huis en zie dat dar niemand is. Dus ik besluit ik naar melissa's huis te gaan.


Reacties:


BigBangFan
BigBangFan zei op 24 sep 2010 - 15:40:
ik schrijf niet zo heel lang :3


xEmma
xEmma zei op 22 sep 2010 - 10:54:
Buh.
Mag ik Melissa even heel irritant vinden?
Like, oké, misschien is het wel heel vervelend dat iemand die ze amper kent haar iéts te leuk vindt, maar kan ze zich ten minste niet een béétje gevleid voelen? Hij doet zo zijn best en zij zeurt vooral.
Natuurlijk is het leuk dat ze niet meteen voor zijn charmes valt, maar zeuren omdat hij handtekeningen uitdeelt.. Dat gaat wel erg ver. Like, hij is een wereldberoemde jongen, wat moet hij anders?
Dus ik vind Melissa even irritant, mhihi
[Dit is gewoon mijn mening op dit moment over het personage, niets aanvallends op jouw verhaal of hoe je schrijft ik vind 't juist wel leuk dat de hoofdpersonage niet helemaal geweldig is. Ik maakte mijn personage altijd slim, vrolijk en knap en alles ;] hoelang schrijf je trouwens al?]

Wel leuk geschreven, hoor!
Snel verder<3
Xx


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 21 sep 2010 - 16:28:
Oeh.. leuk!
SNEL VERDER! Melding?
xxx