Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 6

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

21 sep 2010 - 16:25

676

0

230



~ 6

Manon pov ;

Ik loop met Samantha samen naar de bioscoop waar de jongens we hebben afgesproken met Nick en Joe.
We lopen naar binnen en zien de jongens al staan. We knuffelen ze kort. 'Naar welke gaan we?' 'The grudge.' grijnst Nick.
Samantha kijkt bang. 'Waarom die?' Ik stoot er aan. 'Omdat ik een horror wou!' 'Je bent erg.' Ik lach en Joe komt terug met de kaartjes.
'Let's go.' We kopen nog 2grote bakken popcorn en lopen dan de zaal in. We gaan in van die loveseats zitten en wachten tot de film begint.
Er komen nog meer mensen binnen en dan begint de film. Er komt een eng stukje en ik grijp Joe vast. 'Sorry.' 'Geeft niet.' Ik kijk verder naar de film.
Er komt weer een eng stukje en ik verberg mijn gezicht tegen Joe's schouder. Joe lacht alleen maar harder. Ik kijk op.
'Dat is niet grappig!' 'Sorry.' Ik glimlach en hoor een gil van achter me. Ik draai me om en zie Samantha boven op Nick zitten.
Ik stoot Joe aan en wijs naar Samantha en Nick. Joe lacht en kijkt verder naar de film. Ik blijf nog even naar Samantha en Nick kijken.
Ik draai me terug naar de film en gelijk is er weer een eng stukje. Ik verberg m'n gezicht tegen Joe aan en blijf de rest van de film zo zitten.
De lichten gaan aan en Samantha staat op. Ik sta ook op en sta te trillen op me benen. Samantha loopt naar me toe. 'Manon gaat het?' Ik kijkt der aan en knik.
Ik voel een arm om me heen en ik geef een gil. Samantha begint te lachen. Ik draai me om en kijk Joe kwaad aan. 'Sorry.' 'Geeft niet.' We lachen en lopen naar buiten.
Nick pakt Samantha der hand en samen lopen ze verder. Ineens blijft Samantha staan. 'Wat is er?' en ik loop naar der toe. Ze kijkt me even aan en kijkt dan weer voor der.
Ik volg der blik en zie Justin en Ryan staan. 'Shit.' Samantha kijkt me bang aan en ik kijk bang terug. Justin komt op me af.
'Dus je gaat gewoon met andere jongens naar de bios terwijl je een vriendje hebt?' Ik kijk hem kwaad aan.
'Ik bepaal altijd nog zelf wat ik doe en wat dan nog.. Weetje wat Justin.. het is over.. wij zijn klaar.' Ik pak de ketting die ik 2maanden geleden van Justin heb gehad en trek hem van me nek af. Ik gooi de ketting voor hem op de grond en loop de bioscoop uit. Ik hoor al snel dat er iemand achter me aan komt en voel dat hij of zij me bij m'n arm pakt.
Ik draai me om en zie Joe staan. 'Manon?' Joe kijkt me veelbetekend aan. Ik schud me hoofd en laat me tegen hem aan vallen.
Ik begin te huilen en Joe vrijft kalmeerend over m'n rug. 'Hè, doe is rustig.' Ik haal diep adem en kijk hem dan aan. 'Hij bepaald mijn leven niet.' Joe pakt m'n schouders.
'Manon.. Dat is waar, maar hij is wel je vriendje.' Ik kijk hem aan. 'Was.' Joe knikt en knuffelt me kort. 'Hij bepaalde de laatste tijd zowat alles wat ik moet doen.'
'Waarom dan?' 'Weet ik niet, maar ik was het beu.' Joe laat me los en ik draai me om. Justin staat voor me. 'Slet!' Joe pakt m'n arm en trekt me naar achteren.
'Hoe noemde je haar?' 'Je hoorde me wel.' en Justin kijkt Joe vernietigend aan. 'Weetje Bieber.. je verdient haar niet.. ze is te lief voor zo'n zak als jij.' Justin kijkt Joe met open mond aan. Nick komt naast Joe staan. 'Ja daar sta je dan met een mond vol tanden.' en Nick begint te lachen. Samantha komt er ook bij staan. 'Ga Bieber, en neem die Butler van je ook mee!' Ryan kijkt met open mond naar Samantha en draait zich dan verdrietig om. Ik kijk naar der en zie niks, geen spijt.
Zo loopt naar me toe en knuffelt me. 'Je bent beter af zonder hem.' Ik knik en samen met de jongens gaan we naar de starbucks.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.