Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 7

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

21 sep 2010 - 16:26

634

0

209



~ 7

Samantha pov ;

Ik heb een date met Nick tegelijke tijd met Manon en Joe.. DoubleDate! De film is begonnen en ik verberg mijn gezicht tegen Nick.
Ik kijk weer een stukje en ik geef gil. Ik spring op Nick's schoot en blijf daar zitten. Nick lacht en slaat z'n armen om me heen.
Ik concentreer me op z'n ogen. Nick kijkt terug en z'n gezicht komt langzaamer dichterbij. Niet veel later voel ik z'n lippen op die van mij.
Ik geniet en kus vol overgave terug. Nick haalt z'n lippen van die van mij en kijkt me beschaamd aan. 'Wat?' fluister ik. 'Je hebt een vriendje.' Ik lach.
'Screw him, I want you.' Naar die woorden drukt Nick z'n lippen weer op die van mij. Hij beëindigt de zoen en geeft me een klein lief kusje. Hij glimlacht nog even en kijkt dan weer naar de film.
Ik kijk naar Manon en Joe en zie dat Manon helemaal tegen hem aan geplakt zit en niet meer kijkt. Ik lach zacht en Nick kijkt me vragend aan.
Ik wijs naar Joe en Manon en Nick lacht ook. 'Ze zijn wel schattig samen.' 'Ja dat wel, Alleen heeft ze met Justin.' Nick knikt.
Nick richt zich weer op de film en ik leg mijn hoofd tegen hem aan. Nick slaat z'n armen steviger om me heen. 'Samantha?' 'Ja?' Nick blijft stil.
'Wil je me vriendinnetje zijn?' Ik schiet recht en knik heftig. Nick lacht en kust me zacht. Ik glimlach en leg opnieuw me hoofd tegen hem aan.
De lichten gaan aan en ik sta op. Manon staat ook op en staat te trillen op der benen. Ik loop naar der toe. 'Manon gaat het?' Ze kijkt me aan en knikt.
Joe slaat een arm om der heen en ze geeft een gil. Ik begin te lachen. ze draait zich om en kijkt Joe kwaad aan. 'Sorry.' 'Geeft niet.' We lachen en lopen naar buiten.
Nick pakt mijn hand en samen lopen we verder. Ik zie Justin en Ryan staan en stop met lopen. 'Wat is er?' en Manon komt naast me staan. Ik kijk der even aan en kijk dan weer voor me.
'Shit.' vloekt Manon en ik kijk der bang aan. Manon kijkt bang terug. Justin loopt op der af.
'Dus je gaat gewoon met andere jongens naar de bios terwijl je een vriendje hebt?' Ze kijkt hem kwaad aan.
'Ik bepaal altijd nog zelf wat ik doe en wat dan nog.. Weetje wat Justin.. het is over.. wij zijn klaar.' Ze pakt der ketting die zie 2maanden geleden van Justin heeft gehad en trek hem van der nek af. ze gooit de ketting voor hem op de grond en loop de bioscoop uit. Joe loopt snel achter der aan en ook Justin en Ryan lopen naar buiten.
Nick en Ik kijken elkaar verbaasd aan en lopen dan ook naar buiten. Justin staat tegen over Manon. 'Slet!' roept ie naar der. Joe pakt der arm en trekt der naar achteren.
'Hoe noemde je haar?' 'Je hoorde me wel.' en Justin kijkt Joe vernietigend aan. 'Weetje Bieber.. je verdient haar niet.. ze is te lief voor zo'n zak als jij.' Justin kijkt Joe met open mond aan. Nick loopt naar ze toe en gaat naast Joe staan. 'Ja daar sta je dan met een mond vol tanden.' en Nick begint te lachen. Ik lach en loop ook naar ze toe. Ik heb zin om Justin z'n nek om te draaien, Manon zomaar een slet noemen. 'Ga Bieber, en neem die Butler van je ook mee!' Ryan kijkt met open mond naar me en draait zich dan verdrietig om. Ik had verwacht dat ik schuldgevoelens kreeg maar die kwamen maar niet, alleen haat.
Ik loop naar Manon en knuffel der. 'Je bent beter af zonder hem.' Ze knikt en samen met de jongens gaan we naar de starbucks.
Wiiieeeeee.... ik ben Nick's meisje! ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.