Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 8

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

21 sep 2010 - 16:27

557

0

214



~ 8

Justin pov ;

Ik loop samen met Ryan naar de bios want de meiden waren met z'n tweeën iets doen. We lopen naar binnen en kopen kaartjes voor New Moon.
'Yeah geilen op Greene.' roept Ryan hyper uit. Ryan rent de zaal in en ploft neer op een stoel. Hij begint gelijk te joelen.
'We want Greene, We want Greene, We want Greene!' Ik schud me hoofd. 'Ik ken die gozer niet!' en ik ga 2stoelen van Ryan af zitten.
Ryan kijkt me verbaasd aan en de film begint. Als Alice in beeld komt begint ie zowat te kwijlen. Ik verkoop hem een klap.
'Gast.. je hebt een vriendin.' 'Owja.' en hij gaat weer normaal zitten. Ik schud lachend me hoofd en kijk verder.
In de pauze lopen we de zaal uit en kopen 2bakken popcorn. We lopen terug de zaal in en we kijken weer verder naar de film.
Ik kijk even naar Ryan en schud dan lachend me hoofd. 'Mafkees.' mompel ik zacht en kijk weer naar de film. Als de film is afgelopen lopen we de zaal uit.
Ryan rent als een idioot naar de wc en ik wacht. Als Ryan terug is lopen we naar de uitgang. Ik zie 2 bekende meisjes onze kant uit komen.
Ryan kijkt ook en z'n mond valt open. 'Manon en Samantha' Ik knik. Samantha merkt ons op en blijft staan. 'Wat is er?' hoor ik en Manon gaat naast der staan.
Samantha kijkt der even aan en dan kijkt ze weer naar ons. Manon kijkt ook en zegt dan wat. Ik voel me woede op komen en loop naar ze toe.
'Dus je gaat gewoon met andere jongens naar de bios terwijl je een vriendje hebt?' Ik voel me echt woedend. Manon kijkt me kwaad aan.
'Ik bepaal altijd nog zelf wat ik doe en wat dan nog.. Weetje wat Justin.. het is over.. wij zijn klaar.' Ze pakt der ketting die ze 2maanden geleden van me heeft gehad en trek hem van der nek af. ze gooit de ketting voor me op de grond en loop de bioscoop uit. Joe loopt snel achter der aan. Wat.. No way, she's mine.
Ik loop met Ryan de bioscoop uit en loop recht op Joe en Manon af. Joe laat der los en ze draait zich om naar mij. Ik kan me niet meer in houden. 'Slet!' roep ik kwaad naar der. Joe pakt der arm en trekt der naar achteren.
'Hoe noemde je haar?' Gaat die hufter het nou ook nog voor der opnemen. 'Je hoorde me wel.' en ik kijk hem vernietigend aan. 'Weetje Bieber.. je verdient haar niet.. ze is te lief voor zo'n zak als jij.' Mijn mond valt open en ik weet niks meer tezeggen. Nick komt naast Joe staan. 'Ja daar sta je dan met een mond vol tanden.' en Nick begint te lachen. Samantha komt er ook bij staan en kijkt me even kwaad aan. 'Ga Bieber, en neem die Butler van je ook mee!' Ryan kijkt der met open mond aan en draait zich dan verdrietig om. Ik draai me om en loop met Ryan weg. 'Justin, Waarom zei Sam dat?' 'Ik weet het niet Ryan.' Ryan knikt en we stappen in. Ik rijd naar mijn huis.
Zo snel is ze niet van me af, Niemand maakt het uit met de Justin Bieber!

Muhahaha, Manon maakt het dus mooi wel uit met De Justin Bieber! ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.