Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Dreizehn

Explosive

22 sep 2010 - 18:39

229

0

271



Dreizehn

Er zit een meisje naast hem, blond en absoluut knap. Ja, ik weet het, ik ben bi. Vindt Bill wel spannend, maar voorlopig heeft hij me nog niet tot een triootje gekregen.
De blondine flirt met hem, echt overduidelijk. Het kreng, wie denkt ze dat ze is? Ik kruis mijn armen en bekijk haar uitvoerig. Ze heeft een zacht gevormde B-cup, slanke armen en stevige benen. Een platte buik met een navelpiercing om het af te maken. Shit, wat een moordwijf. Ik ben echt geen partij voor haar, als ze wat meer haar best doet, bedriegt Bill me met veel plezier. Verdomme, waarom komen die godinnen toch altijd op hem af? Zien lelijkere meisjes dan ik dan niets is hem? Ik krijg zo meteen echt last van complexen, hoor!
Ho eens even, waar gaat die hand naartoe? Lap, zijn bovenbeen! Die trut moet niet al te veel meer riskeren, anders trek ik persoonlijk haar extensions uit! Vuile hoer, blijf van mijn jongen af! Ik voel hoe ik langzaam begin te koken, en ik hou het niet meer. Ik zwaai mijn tas over mijn andere schouder en been op hen af. Tom port de anderen aan in het water, en ik zie aan zijn blik dat ik eruit zie als een vulkaan die op barsten staat. En zo voel ik me ook!
Die hoer krijgt ervan langs, zowaar als ik Alix heet!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.