Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eternity » Proloog

Eternity

23 sep 2010 - 16:53

209

0

171



Proloog

Ik weet het nog als de dag van gisteren, terwijl het alweer 12 jaar geleden is. Ik was vier jaar, en samen met mijn moeder liep ik over de markt. We waren opzoek naar leuke kleding. We hadden niet veel geld, en mijn moeder vond dat ik wel nieuwe kleding nodig had.
Mijn vader was dat jaar, dat ik met mijn moeder daar over de markt liep overleden. Mijn vader was zijn baan kwijtgeraakt, en niet lang daarna was hij overleden aan kanker. Mijn moeder en ik hebben daar erge verdriet aan gehad. Nog steeds miste ik mijn vader heel erg. Ik, als 4 jarig meisje, was mijn vader verloren en had alleen maar mijn moeder. Ik had geen vrienden of vriendinnen. Ik ging niet eens naar school, ik moest werken. Ja, dat klopt. Ik was vier jaar en ik moest werken.

Tot ik op 8 jarige leeftijd werd geadopteerd door de familie Jonas. Mijn moeder kon niet meer voor mij zorgen, dus werd ik geadopteerd. Ik was 8 jaar, en eindelijk, ging ik naar school. Samen met een zoontje van de familie Jonas. Zij naam is Nicholas, maar iedereen noemt hem Nick. Ik kan me nog goed herinneren, mijn 10e verjaardag. Dat Nick tegen mij zei 'Ik vind je lief.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.