Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » This Is Who I Am! [pauze] » Deel 3.

This Is Who I Am! [pauze]

23 sep 2010 - 18:42

555

0

337



Deel 3.

Damian heeft voor het eerst in zijn leven de regels gebroken. Wat als zijn broer erachter kwam? Hij kan een smoesje ophangen maar zal hij het geloven? Op zijn school is het zoals gewoonlijk kut. Maar hij heeft iets waardoor hij iedere dag ermee kan door komen. **Hetzelfde geld als voor de vorige hoofdstuk =3=3**

Ik zat in de klas naar buiten te staren. De wolken passeerde langzaam de school gebouw. Ze zagen zo zacht en dromerig uit, ik wou dat ik daar kon zijn. Ik dacht weer terug naar de ene avond, ik en mijn vrienden hadden enorm veel gedronken en dat was niet slim. Toen ik naar huis ging gaf DE Jared Leto kusjes in mijn nek en gaf zijn nummer. Het was al drie weken later en ik heb hem al die tijd maar niet gesmst. Hij zou me toch niet meer herinneren... toch? Ik voelde mijn mobiel trillen, dat zal Shane wel zijn. Stiekem viste ik mijn mobiel uit mijn zak en keek naar het smsje. Tot mijn grootste verbazing was die smsje van Jared!

‘Ey...
Uhm about that little concert thingie...
When I was about to leave... That I kissed u
in ur neck... Well that was ‘cause I kinda liked you...
Maybe we could go on a date some time?

Bye! Jared!’

Ik wist niet wat ik terug moest smsen... het was allemaal zo plotseling. Ik de pauze ging ik gelijk naar buiten en belde Shane op. Na ongeveer een grote 10 minuten hebben staan de wachten tot hij opnam hoor ik heel pissig en slaperig een stem aan de andere kant van de lijn. “Shane! Ik moet je wat vertellen! Ik heb een sms gekregen van Jared Leto!”¯ het bleef even stil aan de overkant en hoorde ineens gescheld. “Krijg de kleren! En daar bel je me voor!? Het zal vast wel die kut kinderen zijn die je proberen te stangen.”¯ “Niet waar!”¯ bleef ik volhouden. Ik heb hem nota benen zijn nummer zien geven! Ik hoorde gezucht aan de andere kant. “Kom maar naar mijn huis.”¯ “Is goed... Na school?”¯ vroeg ik. Ik hoorde gelach, Shane zei nogal lachend: “Gewoon spijbelen die hap. Wat maakt het uit joh? Gewoon komen niemand die je mist.”¯ Ik knikte en hing op. Ik flikkerde even snel mijn boeken in mijn kluisje en rende zo door naar mijn scooter, binnen een half uurtje stond ik voor zijn huis. Ik belde aan wachtend op de bleke gewaad. Shane deed na 5 minuten de deur open. Hij had zijn zwarte boxer aan met een band shirt van de band “Black Veil Brides”¯, ik vond die band wel goed alleen... ik vind 30 Seconds To Mars beter.
Hij gebaarde dat ik binnen kon komen. Je kon goed zien dat hij het te pakken had van vorige nacht. “Geef me je mobiel eens...”¯ zei hij half gapend. Ondertussen liepen we naar de woonkamer. Hij plofte neer op de bank en zocht de nummer op van Jared. “Is het deze nummer?”¯ vroeg hij ongelovig. Ik knikte en kwam naast hem zitten. Hij drukte op de groene knopje en zette het op de luidspreker. “Eerst zien dan geloven knul.”¯ Op een gegeven moment werd er opgenomen. “Yea hello! Jared Leto speaking!”¯ zei een zware stem aan de overkant. “Uhm... Yea... I’m Shane... I’ve heard you texted my friend Damian... are you really Jared Leto?”¯ ik hoorde de stem lachen. “Well ofcouse I’m Jared Leto! And yes I texted your friend. I like him and I want to go on a date with him!”¯ Shane keek mij in shock aan. “S-Shane?”¯ kon ik alleen stotterend uitbrengen. “Wat nu...?”¯ vroeg ik hem radeloos. Zal alles op zijn pootjes terecht komen?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.