Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » This Is Who I Am! [pauze] » Deel 5.

This Is Who I Am! [pauze]

28 okt 2010 - 10:14

692

1

306



Deel 5.

Damian is toch ervoor gegaan, een date met Jared Leto. Maar zijn broer is er helemaal kapot van dat Damian helemaal veranderd was. Hij mist zijn kleine broertje van vroeger. Maar ze worden ouder en gaan veranderen, rebelliseren tegen de mensen die de regels maken. Zal Damian ooit verlost worden van zijn problemen? **Reactie's please~!**

We stopte bij een romantische restaurant, maar ik zag niemand in de restaurant zitten. “Uhm I think it’s closed sir.”¯ Zei ik twijfelachtig. Hij glimlachte warm naar me, hij pakte mijn hand vast en gaf er een kusje op. “I rented the restaurant for one evening.”¯ Ik probeerde te glimlachen alleen... ik was te verbaasd omdat te kunnen doen. Hij trok me zachtjes de restaurant in. Ik trok bewonderend mijn jas uit, ik heb nog nooit zo’n mooi en luxe restaurant gezien. Sta ik hier met mijn gescheurde skinny jeans, half versleten sneakers en een shirt met de tekst “screw you motherfuckers!”¯. Jared leidde mij naar onze tafeltje helemaal beschut. Niemand kon ons daar zien.

Toen we eenmaal aan tafel zaten bekeek hij al meteen de kaart. Ik keek alleen maar om me heen. Een serveerster kwam bij ons aan tafel. “Wat wilt u drinken mijnheren?”¯ zei ze beleefd. Ik keek snel in de kaart en zei vervolgens: “Een biertje graag.”¯ Jared keek na een tijdje op toen hij eenmaal had besloten. “A red wine please.”¯ De serveerster knikte, ze schreef het op en liep vervolgens weg. “And aren’t you wondering why I like you?”¯ ik schrok van zijn vraag. Ik wou wat zeggen maar deed het toch maar niet. “Come on tell it. You don’t have to be afraid for me.”¯ En glimlachte weer warm naar me. “K-kinda... S-sir...”¯ ik keek verlegen weg, ik kon hem niet echt recht in zijn ogen aan kijken. “You’re special. I could see it from the first moment we saw each other.”¯ Ik knikte. De serveerster bracht ons onze drankjes. Ik pakte meteen de glas en nam een paar grote slokken in de hoop dat het me een beetje relaxte. Jared schoot in de lach. Hij had zo’n heerlijke lach. Ik was eigenlijk, toen ik de band heb leren kennen al verliefd op hem, ik ben wel een jongen maar... Jared is gewoon het einde voor mannen EN vrouwen. “You’re quit thirsty Damian.”¯ Hij glimlachte heerlijk ondeugend. Ik ben in heaven!

Nadat we een heerlijk hapje hebben gegeten reden we naar het strand. De zon was al ondergegaan om ruimte te maken voor de maan en sterren. Alles leek wel een droom, alles was zo perfect. Toen hij stopte ging ik van zijn scooter af en liep alvast naar de duinen. Na wat geklauter om op de duin te komen zag ik een enorm hart van theelichtjes. Ik stond daar helemaal verrast. Ik voelde Jared’s armen om mijn heupen sluiten. “Do you like it?”¯ verluisterde hij in mijn oor. Mijn hart bonkte als een gek. This is it, it’s time... my very first time... is going to this man... Jared Leto... right? Hij trok me zachtjes mee naar het hartje. Er lagen strandlakens en kussen erin. Hij nestelde zich in het hartje en klopte uitnodigend naast zich. Ik twijfelde even, wil ik dit wel? Gaan we niet te snel? Maar toch besloot ik naast hem te liggen. En voor dat ik het wist drukte hij zijn lippen tegen die van mij. Zijn lippen waren echt zacht! Nog zachter dan ze eruit zagen! Ik plaatste mijn hand ergens in zijn haar, hij kon geweldig zoenen. Hij moest vast wel meerdere vriendinnetjes en vriendjes gehad hebben... Met die gedacht brak ik de kus. Hij keek verbaasd naar me. “Something wrong Damian? Are we going to fast?”¯ vroeg hij bezorgd. “N-no it’s just... that you had hell lot girlfriends and boyfriends before me... I wanted to be your first one...”¯ hij gaf een aai over mijn bol en ging daarna op zijn rug liggen. “Well I never loved those girlfriends/boyfriends... I said when I was drunk that I liked them... And started so a relation... After two weeks I broke up with them... I tried to fall in love with them. But it never worked out... kinda.”¯ Ik kwam tegen hem aanliggen. Ik gaf hem een dikke kus op zijn wang. Hij draaide naar me toe gaf een kus op mijn lippen. “You’re special to me Damian.”¯ Met die woorden gaf ik hem een big smile terug. En zo bleven wij nog een hele tijd liggen op het strand.


Reacties:


xXlienthXx
xXlienthXx zei op 22 jan 2012 - 1:02:
Ik vind dit echt een enorm goed verhaal. Ik heb het een tijdje terug voor 't eerst gelezen en toen was ik het kwijt geraakt en nu heb ik het teruggevonden.
Ik vind het echt spijtig dat je bent gestopt.
En ik hoop dat je ooit verder gaat. (: