Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P » weer 2jaar later

wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P

24 sep 2010 - 15:36

282

1

214



weer 2jaar later

Melissa en Justin zijn nu BEIDE sterren en zijn beide de aller favo's. Ze zijn beide 20 en zijn singel. Justin had 2jaar geleden Melissa aanbevolen bij een platenmaatschappij,sinds dien volgen zij hun eigen weg. Ze zagen elkaar niet meer maar waren wel een beetje fan van elkaar.

Melissa
Ik wordt wakker van mijn mobiel en kijk erop. Als ik de laatste zin lees verstijf ik van schrik. 'Waaaaaat?' schreeuw ik uit. Mijn moedet hoort het en kijkt me raar aan, als ze de kamer binnen komt. Snel zeg ik dat er niks is omdat ze niet alles hoeft te weten. Hoofdschuddend loopt ze de kamer uit. Ik leg mijn mobiel op mijn bed en loop naar mijn kleding kast,waar ik mijn jurkje uit pak,met legging en bolero. Met een sprintje ga ik naar de badkamer om me om te kleden en al die dingen. Uiteindelijk loopt ik tevreden naar de beneden en eet mijn broodje, die mijn moeder voor me heeft klaar gemaakt.

5minuten later
Ik heb mijn eten op en ga op de bank zitten. Als ik op MTV kom stop ik en kijk naar Justin die een concert geeft. Meteen schiet me het te binnen dat ik dat smsje nog niet helemaal heb gelezen. Ik zet een sprint naar mijn kamer en grijp mijn mobiel snel van mijn bed. 10minuten later hoor ik de bel en doe ik open. Ik zie dat het scooter is,dus geef ik hem een knuffel. Wat ik niet weet is dat achter scooter Justin staat. Scooter stapt opzij en ik zie justin. Meteen geef ik hem een knuffel. Hij laat me moeizaam los en glimlacht. 'Heey' zeg ik en laat ze binnen. Als ik ze aat te drinken aanbied wijzen ze dat beide af. Ik ga op de bank naast justin zitten en glimlach. Scooter vertelt alles en ik wordt helemaal rood. Justin en Scooter zien dat en lachen me uit. Nadat ze zijn uitgelachen rijden we naar de studio waar al 100derden fan's staan.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 24 sep 2010 - 16:46:
Cuwl ^^
Een kleine tip ; "100derden" vind ik persoonlijk niet zo heel mooi. Het is wel korter natuurlijk, maar daar gaat het bij schrijven van het verhaal niet om. Ik prefereer 'honderden' maar je moet het natuurlijk zelf weten.
Verder vind ik het hoofdstuk helemaal top ^^

xx