Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P » lisa komt

wist geen onderwerp heeft dus dit gekozen en wist geen titel :P

25 sep 2010 - 19:04

312

2

215



lisa komt

de volgende dag

melissa
Ik wordt weer wakker van een smsje. Dit keer niet van Scooter of Justin maar van: Lisa! Mijn ogen worden groot als ik lees dat ze in het vliegtuig zit. Gelukkig weet ze mijn adres en alles. 'Mam' gil ik uit. Ze komt met een grote ogen blik mijn kamer binnen. 'Lisa komt!' gil ik uit. Mijn moeder vind me zo gek dat ze snel mijn kamer uitloopt. Ik lach haar eigelijk opeens uit.


Een half uur later gaat de deur bel, lisa staat voor de deur. Ik doe open en ze valt om mijn nek. De bel gaat weer. Ik doe weer open en Justin duwt me naar binnen. Er is paparazzie fluistert hij zacht. Mijn ogen worden groot. Helaas heeft lisa het gehoort en duwt ons naar buiten. Ze staat tussen ons in. Doe niet fluister ik maar ze luistert niet. Ze doet een stap naar achter en duwt mij en justin tegen elkaar. 'Wat een mooi koppel' roept ze boven de flitsen uit. Voordat ik haar iets kan aandoen sprint ze naar binnen en doet de deur opslot. Blozend kijk ik justin aan en fluister naar hem: kunnen we niet gewoon doen alsof we een stel zijn??' 'Oke' fluistert hij terug. Zonder dat ik het door heb zeg ik 'lieverd' tegen hem en druk een kus op zijn wang. Snel loop ik naar binnen met een rood hoofd en doe de deur dicht. 'Wat doe je nou?' vraagt ze een beetje boos. 'Niet mezelf voor gek zetten?' vraag ik en haal mijn schouder op. Lisa duwt me weer naar buiten en ik bots tegen justin op. En voor ik het weet zijn onze lippen opelkaar gedrukt. Justin houdt me zacht vast en sluit zijn ogen. Ik volg zijn voorbeeld en leg mijn handen in zijn nek, sluit mijn ogen en geniet, want zo'n slechte kusser is hij echt niet.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 25 sep 2010 - 20:17:
In de tweede alinea vergeet je enkele keren aanhalingstekens te gebruiken bij de directe reden, en je gebruikt bij namen niet altijd hoofdletters, terwijl dat toch echt moet. Dat maakt het een stuk leesbaarder;]

Maa rverder vind ik het een goed stukje. Het is orgineel dat ze niet heel erg freaken [oke,tochweleenbeetje] door de paparazzi en juist doen alsof ze een stelletje zijn.

En een kus<3 Mhihi, how sweet. They are adorable<3

Snel verder,
xx


xEmma
xEmma zei op 25 sep 2010 - 20:11:
In de tweede alinea vergeet je af en toe aanhalingstekens te gebruiken bij de directe reden. En namen moeten altijd met een hoofdletter, ook als ze niet aan het begin van de zin staan. Dat maakt het een stuk leesbaarder (:

Maar verder vind ik het een goed stukje. Het is orgineel dat ze juist voor de paparazzi doen alsof ze een stelletje zijn. Ik zou persoonlijk juist freaken voor de pers;]

xx