Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Velvet Touch » Meeting the boys

Velvet Touch

29 sep 2010 - 20:59

821

3

222



Meeting the boys

Zowel ik en Lineke werken graag met rollen, Milan komt oorspronkelijk uit een rpg over Venetië, hier onder komt zijn originele rol sinds je alles over hem mag weten. R.R Blijft echter nog een secret, Lineke heeft echter wel een prachtig beschrijvingsstukje voor hem uitgetikt, check het ff ^^ Toelichting: Louisa is een meisje wat in andermans geest kan kijken, zij weet alles over onze R.R. Ze heeft een vriendje genaamd Arkarian, een engel, letterlijk en figuurlijk, met genezende krachten.

- The-boy-who-can-walk-trough-walls-or-not-BOEM!

Naam: Milan
Achternaam: Seeker
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Milan heeft lichtbruine krullen tot iets boven zijn kaak, het zit altijd chaotisch door elkaar maar juist dat maakt ze zo leuk, hij heeft zacht blauwe vrolijk twinkelende ogen. Als hij loopt lijkt het alsof hij bij elke stap danst, niet uit sierlijkheid maar gewoon uit pure happyness. Hij heeft een diepgebruinde huid, volle lange wimpers en verder een ietwat vrouwelijk gezicht door zijn volle lippen en fijne neus. Zijn goed afgetrainde redelijk gespierde lijf bewijst echter het tegendeel. Zijn nog niet zo heel erg zware stem die door de baard in de keel nog wel eens wil overschieten laat nog wat te wensen, dat vind hij zelf in elk geval. Hij heeft een gezicht, lijf en wezen dat niet kan liegen, dat doet hij, uit ervaring dat mensen hem toch niet geloven, dan ook maar niet.
Innerlijk: Milan is de eerlijkste onhandigste en liefste jongen die je ooit gaat tegenkomen. Zijn eerlijkheid is echt grenzeloos,hij is een flapuit eersteklas waardoor hij soms onbewust en onbedoeld kwetsende dingen zegt. Zijn onhandigheid is dus zowel fysiek als mentaal en zijn liefheid… Tja, eerlijkheid werkt twee kanten op, het kan je ontzettend lomp maken maar ook ontzettend schattig. Beiden zijn bij Milan het geval. Hij is een vrolijke impulsieve jongen. Hij zal het nooit bewust weten als je tegen hem staat te liegen maar onbewust prikt hij met zijn eigen eerlijkheid door alle maskers heen, iets wat hem soms aardig scary kan maken.
Verleden: Milan is door zijn moeder opgevoed die toen ze hem baarde al op straat leefde, ze heeft daar echter bewust voor gekozen, voor haar gevoel leef je pas écht als je in het midden van het leven staat en sinds de meeste échte mensen arm zijn maakt het haar dan ook niet uit en vind ze het zelfs beter leven, dat je een betere taste van het leven krijgt als je op straat woont. Ze leefden trouwens in een soort aren wijk waar de huizen niet zo heel goed zijn, praktisch gezien op de straat dus sinds Julian daar ook al zijn tijd doorbracht. De reden dat Milan is geworden wie hij is is door zijn moeder die een prachtige vrolijke eerlijke kijk op het leven heeft , zijn moeder is een moeilijk te omschrijven mens, het enige woord wat me te binnen schiet is puur. Ze is een puur ongeschonden mens en heeft deze dingen van kind af aan al op hem overgebracht waardoor hij al net zo ‘mooi’ is geworden als zij. Toen hij een half jaartje geleden aankondigde dat hij een tijdje weg wou, op zoek naar zichzelf, een man worden moest ze keihard lachen en zei ze hem ‘Milan, zes sloten tegelijk is genoeg, ok?’ Milan verzekerde haar dat dat inderdaad zo was en begon zijn toch om, terwijl hij vrolijk zwaaiend achteruit de straat uit liep achteruit het kanaal in te lopen en bijna geschept te worden door een passerende gondel. Het begin van een veel belovende queeste.
Wapens: Natuurlijk heeft het leven op straat ook minder leuke kanten waardoor Milan wel moest leren vechten, dit doet hij uit zelfbescherming enkel met zijn eigen lijf omdat als hij met een mes speer of iets anders puntigs zou vechten de kans dat hij zichzelf zou verwonden groter was dan dat hij zijn tegenstander versloeg.
Kracht: Milan kan door dingen heen lopen zakken of hoe je het ook wel noemen, in elk geval, hem opsluiten word niet makkelijk.
Extra: Als Milan iets niet beheersen behalve zijn eigen tong is het wel zijn kracht.

R.R. Beschrijving

Een gedaante in donkere, onopvallende kleren, een capuchon die een schaduw werpt over het gezicht. Zwarte, gemakkelijk zittende laarzen die ervoor gemaakt zijn om lange wandelingen op te maken. De gedaante is van top tot teen bedekt en draagt zelfs zwarte handschoenen.
Als de wind een eigen wil gekregen heeft en de capuchon achterover blaast, zal je een prachtig masker zien. Een melkwitte huid. Steile, matblonde haren die het voorhoofd als een dicht gordijn verhullen en samengebonden zijn in zijn nek, donkere uitgroeiingen die erop wijzen dat dit niet zijn eigen haarkleur is. Grijze ogen die bijna altijd kind staan en je het gevoel geven dat de eigenaar je door en door kent, maar die niks los laten over zijn eigen binnenste. Een houding als die van een prins, elegant, recht op staand, met een wil die niet bergen, maar de menselijke ziel kan verzetten en doen veranderen.
Als je hem vraagt wie hij is, zal hij een naam lang stil zijn en dan met "R.R." antwoorden. Probeer hem niet aan te raken, hij draagt niet voor niks handschoenen.

Louisa over R.R. : "Iemand die een last van ongekend formaat op zijn schouders weet te dragen, alleen, zonder ooit geklaagd te hebben, tranen gelaten te hebben, of iemand ook maar een kruimel voor hem te laten tillen. Een nobel persoon, die genoeg offers heeft gebracht voor 25 mensenlevens."

R.R. over zichzelf : "Filthy"


Reacties:


RiotGirl zei op 29 sep 2010 - 21:29:
Dat is een eh mooie beschrijving van een karakter XDD

God ik vind R.R. awesome O_O


Neeriash
Neeriash zei op 29 sep 2010 - 21:03:
Loveee Milan! <3 =D

And, love his power! Dat lijkt me zo handig he!
En, R.R. maakt me echt nieuwsgierig!
Met andere woorden: MEER? (:


Mups
Mups zei op 29 sep 2010 - 20:49:
CAN'T WAIT TO READ MOOOORE <333