Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » Our Love is never gonna end

My second life as a vampire [afgewerkt]

2 okt 2010 - 12:49

2215

6

603



Our Love is never gonna end

Woehoe mensen dit is de afsluiting van dit verhaal ^^ Als minstens 4/5 mensen voor JA stemmen voor een vervolg dan schrijf ik een vervolg. düh. Dit is trouwens het langste stuk dat ik ooit geschreven heb. NOUJA stemmen dus, laat deze mensjes hieronder nou niet in de steek =D

Seth (POV)
‘Ik hou van jou.’ Fluisterde Linde zachtjes in mijn oor. Ik glimlachte en drukte mijn lippen op haar kaak. ‘Ik hou van jou.’ Zei ik hardop. Plotseling werd onze illusie verbroken door vrolijk geklap en gejoel. Jake en Nessie keken ons grijnzend aan net zoals Edward, Bella, Alice, Esmé, Carlisle en zelfs Rosalie. Het enige gezicht dat ik miste was dat van Emmet. Gelukkig konden we Emmet nog heel goed horen, aangezien hij dubbel lag van het lachen op de vloer van de grond. Ik grijnste en sloeg hem tegen zijn hoofd: ‘kappen man.’ Zei ik er grappend bij.
Het kon me echt niets schelen dat iedereen lachte, omdat het was om vrolijkheid, niet omdat we weer een dag overleefd hadden, of omdat er iets grappigs gebeurde. Iedereen die ik zag was gelukkig. Alleen maar omdat Linde en ik, ondanks alles nog steeds van elkaar hielden. En dat was natuurlijk wel een feestje waard. Alice dacht daar duidelijk hetzelfde over. Ze klapte drie keer vrolijk in haar handen en dacht diep na voordat ze begon te praten.
‘Ik heb gezien, dat we allemaal zin hebben in een feestje.’ Vertelde ze ons met een enorme glimlach op haar kleine witte gezichtje. ‘Nu moet iedereen op zijn of haar kamer zijn of haar allermooiste kleren uitzoeken. En als het niet lukt dat roepen jullie mij maar. Ik ga nu naar beneden om te zorgen dat alles er perfect uitziet. Kom om half 8 naar beneden, als ik jullie eerder zie, dan bijt ik jullie hoofd eraf.’ En met die woorden, verdween ze naar beneden.

Alice (POV)
Versiering, bloemen, hapjes, lichtjes, taart, iets te drinken. Alles wat ik nog moest doen weergalmde door mijn hoofd. Snel begon ik een lijstje te maken in mijn gedachtes over alles dat ik nog nodig zou hebben. Toen ik klaar was, sprong ik in mijn Porsche om zo snel mogelijk naar het winkelcentrum te rijden. Ik pakte alles wat ik nodig dacht te hebben uit alle rekken in de supermarkt en haastte me nog snel naar een dure kledingwinkel. Chanel zou perfect zijn voor een gelegenheid als deze. Ik vond een prachtig zilveren jurkje met Zilveren schoenen erbij dat inderdaad van Chanel bleek te zijn. Ik was er bijna even verliefd op als op Jasper. Niet dat het mogelijk was dat ik meer van iets of iemand zou houden, maar het gaat natuurlijk om de uitdrukking. Gehaast reed ik toen ik alles had weer naar huis toe, om alles snel klaar te maken voor het feest, dat bij ons allemaal nog lang geliefd zou zijn. Totdat ik een nieuw feest zou organiseren natuurlijk. Ik zette snel de partytent op buiten, hing de lichtjes op. Maakte een dansvloer van een grote doorzichten plaat met lichtjes eronder die ik nog had liggen van het eindexamen feest van Bella, maar die ik eigenlijk niet gebruikt had. Maar hij was perfect voor deze gelegenheid. Het geluk van iedereen stroomde door mijn aderen en ik realiseerde me, dat ook ik nog nooit zo gelukkig was geweest. Zelfs niet toen Bella het er levend van af had gebracht bij het vampier worden en het krijgen van Renesmee. En toen was ik al aardig gelukkig geweest, dus dan kun je nagaan hoe erg het nu was. Op de maat van een zelfbedacht liedje, versierde ik alles. Daarna haastte ik me naar boven om me zo snel mogelijk om te kleden en daarna het eten snel klaar te maken. Gelukkig zag ik in een van mijn visioenen dat alles perfect zou gaan en dat iedereen er zin in had en zijn best deed om er zo leuk mogelijk uit te zien. En ik wist dat dat natuurlijk zou gaan lukken. Ik heette niets voor niets Alice Cullen…

Emmet (POV)
Rosalie trok mijn leukste kleren uit de kast, een nonchalante donkere merk-spijkerbroek (geen flauw idee welk merk) en een mooi grijs/blauw/zwart achtig overhemd. Verder nog mijn mooiste, leukste vans. Omdat ze wist dat ik die heel erg gaaf vind. Ik was er niet erg mee bezig. Ik kon mijn ogen niet van Rose afhouden. Nog nooit was ze zo mooi geweest. Vrolijk als ze keek, en met haar stralende ogen leek ze meer op een engel dan ik aankon. Omdat ik me niet meer kon inhouden boog ik me voorover en gaaf haar een kus. En nog één. En nog één. Het was niet te vermijden dat ze mij natuurlijk terugkusten. Nog een keer. En nog een keer. Toen ging ze snel weer verder met mijn haar doen en kleren rechttrekken. Ik merkte er niets van. Ik keek en luisterde totdat ik weer moest lachen omdat iedereen in de andere kamers in dit huis bezig waren met dingen als kussen en omhelzen. Rosalie maande me tot stilte met een zachte kus. En nog steeds was het enige wat ik deed grijnzen.

Jasper (POV)
Ik voelde verschillende emoties in het huis rondzwerven. Ik voelde Alice haar stres van het geregel maar ook ik overbluffende geluk. Alle emoties die ik in het huis kon waarnemen neigden allemaal alleen maar naar het geluk toe. Het voelde prettig en nog nooit was ik zo blij geweest met mijn gave. Omdat ik vond dat ook ik er dan maar knap moest uitzien, stapte ik onder de douche en maakte mezelf zo mooi mogelijk. Alice kon trots op me zijn als ik straks klaar zou zijn met mezelf!

Linde (POV)
Alles was anders in dit nieuwe lichaam. Ik had dorst, dat zeker, maar het werd overstemd door iets anders, niet door geluk, dat voelde ik ook, maar dit was anders. Het had iets te maken met zelfbehoud. Ik wilde mijn gewoontes niet veranderen. Alles in mijn lijf was tegen het doodmaken van mensen, dus zou ook ik, net als de Cullens gewoon op dieren jagen. En misschien kon ik zelfs mensen eten weg krijgen. Ook was ik erachter dat ook ik nog steeds in een Poema kon veranderen. Het was alleen alsof er een andere kracht door mijn aderen stroomde. Natuurlijk moest ik nu weer oppassen dat ik niet uit mijn vel barste bij te veel emotie. Gelukkig zou iedereen wel snel genezen. Ook ik stapte onder de douche die nu overuren leek te maken bij de Cullens (iedereen wilde er mooi uitzien, dat was duidelijk) daarna kleedde ik me aan in een heel mooi jurkje tot net boven mijn knie met een schattig patroontje en een lintje dat rond mijn taille zat en eindigde in een klein lief strikje. Snel trok ik onder het zwart witte jurkje mijn mooiste pumps aan en ging daarna mijn haar doen. Ik bleef schrikken van mijn paarse ogen en bleke gezicht. Het was prachtig en ik leek nog steeds op mezelf alleen dat ik nu meer op een engel leek dan op een normaal meisje. Snel bracht ik genoeg mascara aan en maakte de rest van mijn gezicht op. Klaar om te gaan en te feesten. Samen met Seth, die zich ondertussen ook gedoucht en omgekleed had en zelfs zijn haren gekamd had, zag hij er knap en schattig uit. Ik was blij dat hij nu bij mij hoorde.

Renesmee (POV)
Ik maakte mij klaar voor het feest, trok net als iedereen mijn mooiste kleren aan en maakte mij zo mooi mogelijk op. Helaas was ik daarmee klaar binnen een uur en moest ik nog wachten tot Alice klaar was. Gelukkig kwam Jake net op het moment dat ik op mijn bed wilde vallen binnen gelopen, ook voor één keer mooi aangekleed. Hij kwam ook op het bed zitten en ik nestelde me tegen hem aan. hij gaf me een kusje op mijn wang en daarna een op mijn mondhoek. Ik voelde dat ik bloosde. Terwijl we samen zaten te wachten tot Alice klaar was, kroop ik bij hem op schoot, alleen tegen hem aanzitten was niet dichtbij genoeg voor mij. Ik geloof dat we een uur later nog steeds op die manier zaten, ik op zijn schoot, onze handen verstrengeld en stevig aan elkaar vastgeplakt, totdat iemand in de deuropening stond te kuchen. 'Komen jullie naar beneden jongens?' zei Emmet die ons met een veelbetekenende blik stond aan te kijken. Jake stond op, grijnste naar Emmet en pakte mij bij mijn hand om naar beneden te lopen. Ik keek in de spiegel en schrok van het spiegelbeeld. Mijn haar zat verschrikkelijk in de war. snel borstelde ik het glad en pakte Jake daarna weer vast. Ik legde mijn hand op zijn gezicht en liet hem zien wat ik nu voelde en dacht. Snel maakte hij het waar en legde zijn handen om mijn gezicht om me te kussen. Veel te snel stopte hij, omdat er weer veelbetekenend gekucht werd. 'Rot op Emmet.' mompelde ik. Helaas stond niet Emmet maar pap in de deuropening. Maar wel met een gigantische grijns.

Bella (POV)
Ik had een trouwfeest en een eindexamen gehad in de stijl van Alice. Maar deze keer was het nog mooier dan toen. Alles had ze (in recordtijd) behangen met lichtjes en met bloemen en linten van tule. Klinkt heel meisjesachtig maar het had meer weg van een echte disco met lounge dan van een prinsessenkasteel. Hand in hand met Edward liep ik de trap af naar beneden en liet me overdonderen door de pracht van de huiskamer en de partytent in de tuin. De muziek was mooi en zwierig, maar wel van deze tijd. Gelukkig wel afgewisseld met leuke pop nummers voor Linde, Renesmee, Seth en Jake. Edward keek me aan met twinkelende oogjes en gebaarde naar de dansvloer. Ik glimlachte en was blij dat we konden dansen. Het zal wel raar klinken maar ik was dansen en muziek maken echt leuk gaan vinden. Misschien kwam het doordat ik nu niet meer over mijn voeten struikelde bij iedere stap die ik met mijn voeten zette. Ik liep nu zelfs op pumps dat had ik vroeger nooit voor mogelijk gehouden. Ik moest lachen van mezelf omdat ik zo verschrikkelijk veel aan vroeger moest denken. Hoe ik was en hoe iedereen geworden was. Ik leek wel tachtig. Samen met Edward zwierde ik over de dansvloer en ik dacht aan de dag van de bruiloft, de laatste keer dat ik me zo gelukkig had gevoeld.

Carlisle (POV)
Terwijl de jeugd danste op een populair nummer, zaten Esmé en ik aan de kant toe te kijken. We praatte op gedempte toon over de gebeurtenissen van de laatste weken en over ons nieuwe gezinslid, ik wist dat Esmé Linde in haar hart had gesloten net zoals ze met iedereen deed die te lang in haar buurt was. Ze keek tevreden naar de dansvloer waar iedereen lol aan het hebben was. Ze dansten op alle verschillende manieren die maar mogelijk waren. Ballroom latin en soms gewoon als een normale tiener op en neer springen. Ik was blij, maar was alweer bezig met nieuwe plannen te maken in mijn hoofd. Een nieuwe verhuizing zou zwaar vallen.

Esmé (POV)
Al mijn gedachtes gingen over mijn familie. Ze sprongen op en neer en waren voor één keer niet voorzichtig en lieten zich gewoon gaan. Ik herkende Jasper en Edward bijna niet meer. De glimlachen leken wel in al die gezichten gehamerd. Ik voelde mijn eigen lippen ook tot een glimlach veranderen. Niet veel later trokken Renesmee en Linde me op de dansvloer.

Rosalie (POV)
Samen met Emmet hield Jasper een limbostok omhoog. Iedereen lach helemaal in de scheur om Jacob omdat hij niet ver kwam onder die stok. De lenigste was Bella. Dat had niemand verwacht en daarom lag Jacob weer dubbel om Bella. De muziek veranderde (het dj-apperaat ding stond op de automatische piloot volgens Alice) en het werd een slow liedje. De stok werd aan de kant gegooid en iedereen liep naar degene met wie ze het liefst wilde dansen. Ik pakte Emmet vast en samen dansten we door de ruimte.

Jacob (POV)
Met Nessie tegen me aangedrukt kon er niets misgaan vanavond. Ik was nooit een fantastische danser geweest, maar Esmé had me leren dansen in verschillende stijlen. Het enige waar ik nooit echt goed in geworden was was het limbo dansen. Maarja, we hebben wel gelachen. Ik zwierde met Renesmee door de ruimte over het gras, naar buiten en liet er toen een rondje onder mijn armen door draaien daarna pakte ik haar vast en kuste haar.

Edward (POV)
We moesten verhuizen dat was duidelijk. bij iedereen raasde het door de hoofden. Ik had nog nooit zoveel pure gedachtes gehoord als vanavond. Ik probeerde me zo min mogelijk zorgen te maken. Maar ik wist dat Jesse niet dood was. Niet dat het veel scheelde maar hij leefde nog. Als hij zou genezen dan hadden we een probleem. Ik zette het idee van me af. Het kwam vast wel goed. We konden hem nog wel hebben. Vanavond was het einde van dit leven in deze stad en morgen zou niemand nog vaak aan ons denken. Samen met Bella liep ik voor de laatste keer door de bloementuin van het huis. Ze was in haar eigen gedachtes verzonken en leek het niet erg te vinden dat geen van beiden iets zei. 'Wij horen bij elkaar.' zei ze na een tijdje. 'Daarom zijn we hier.' citeerde ik met een grijns onze bruiloft.

ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn story en voor het commentaar dat altijd handig was ^^ Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er veel leesplezier aan hebben beleefd! <3
Dankjewel <333


Reacties:

1 2

wordslover
wordslover zei op 21 okt 2010 - 20:49:
heeel erg leuk!
ik heb je verhaaal met heel veel plezier gelezen

ik vond vooral ook heel leuk hoe je alle personages nog even een aparte POV gaf, superleuk (: :flower:
(hihi, ik vond Emmett's stukje ook erg leuk, vooral omdat ik een big-Emmett-fan ben, en hij haast nooit eigen stukjes krijgt )

je moet heeel snel een deel 2 schrijven, want ik kan niet wachten! (:

<'3


twinsis
twinsis zei op 7 okt 2010 - 17:31:
Leuk !
Snel verder
Xx Melis
Melding ?


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 4 okt 2010 - 18:21:
Btw, natuurlijk zal ik Eddie niet in de steek laten en Alice en Rose en Emmet en Nessie en Bella en... de hele Cullenfamilie plus Jakie en Seth en Linde


Merel
Merel zei op 2 okt 2010 - 14:22:
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'Voor vervolg! Mag ik dan melding van??
xxx'


realMe
realMe zei op 2 okt 2010 - 13:26:
oh maak je een deel twee!!!
dat lijkt mij zoo leuk