Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Surprise.. » Zweitest

Surprise..

3 okt 2010 - 15:26

284

2

202



Zweitest

"Luister, Sas." De deur valt dicht, ik begraaf mijn gezicht nog dieper in mijn kussen. Ik weet dat papa het niet slecht bedoelt, maar zijn preek was bovenop mijn slechte humeur gekomen, en dat was er te veel aan. Ik voel me echt enorm slecht, ik baal ontzettend. Ik ben met voorsprong te grootste mislukkeling van de klas, en van dit gezin. Mama is ook boos. Nou ja, niet boos, teleurgesteld. En dat doet nog meer pijn.
Hij verschuift een stoel, zet zich naast mijn bed. Ik reageer niet. Hij streelt over mijn hoofd.
"Ik weet nog dat je thuiskwam met dat kapsel. Ik schrok me rot." Ja, die rode dreads zijn misschien niet het subtielste van alles waar ik mee thuis ben gekomen.
"Je lijkt erg op mij, weet je dat?" vervolgt hij wanneer ik stil bleef. Hoe vaak ik dat al niet gehoord heb. Ik ben rebels, dromerig, hard voor de wereld, maar stiekem een pussy. Zo is papa ook. Een player, volgens mama. Kan ik moeilijk geloven. Ik kan me hem gewoon niet voorstellen met iemand anders dan mijn moeder. Maar als ik zie wat voor attenties hij haar soms geeft, en hoe charmant hij is, geloof ik graag dat meisjes met bosjes voor hem vielen.
"Zitten de jongens nog steeds zo achter je aan?" grinnikte hij. Ik glimlach stiekem. Behalve om me te slaan, nee.
"Kom op, praat tegen je ouwe. Ik kan er niet tegen als een dame niet met me praat."
"Pap, hou op, je maakt het alleen maar erger." Mijn stem klinkt hard en afwijzend, en bijna meteen staat hij recht. Ik hoop dat hij de hint begrepen heeft.
Hoewel ik een beetje vaderlijke steun en troost best wel kan gebruiken nu.


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 3 okt 2010 - 0:31:
yo, jij gaat snél verder jij <33


syllie1992 zei op 2 okt 2010 - 22:59:
geweldig!

snel verder!