Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 10

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

2 okt 2010 - 23:42

1160

1

211



~ 10

Manon pov ;

Ik wordt wakker van me wekker die afgaat en ik stap uit m'n bed. Ik loop naar de badkamer en zet de douch aan.
Ik stap er onder en een kwatier later ben ik er wer onderuit. Ik droog me af en kleed me snel aan. Ik borstel me haar en breng een laagje make-up aan.
Ik ren naar me kamer en pak mijn telefoon. Ik stuur Joe snel een smsje en ik loop naar beneden. Ik voel me telefoon trillen en open het Smsje van Joe.

Nonzie.
Aaaaah arme jij, ik zal aan je denken als ik me nog een keer omdraai. ^^
Graag gedaan hoor, ik vond het ook heel leuk.
xJoe..


Ik voel dat ik langzaam rood word. 'Een smsje van Justin?' vraagt me moeder. Samantha komt achter me staan en leest het smsje.
'aaaaaaaaaaah, je hebt een smsje van hem.' Ze schud me zowat door elkaar. 'Nee niet van justin.' Samantha begint te springen en krijst.
'VAN JOE!!!!!' Ik kijk der kwaad aan. 'Sorry.' piept ze snel. 'Wie is Joe?' vraagt me moeder nieuwschierig. 'Euhm.. euhm.. gewoon.. een jongen.' zeg ik snel.
'Okee dat had ik al begrepen.. maar waarom wordt rood als ie je smst?' 'Euhm.. euhm.. weet niet.' 'Manon?' 'Okeee.. Sam en ik zijn gisteren met hem en z'n broer naar de bios geweest.' 'En weet justin daar van?' 'Ja, en over Justin gesproken, we zijn uitelkaar.' 'Waarom?' Ik voel me kwaad worden.
'Hij noemde me slet!' 'Wat?' 'Ja je hoorde me wel.. maar ik ga nu naar school.' Ik ren naar buiten en spring op de fiets.
Ik rij richting school en Samantha komt achter me aan. 'Manon doe nou is rustig.' 'Nee.' 'Manon sirieus.. relax.' Ik zucht en ga langzaamer fietsen.
Samantha komt naast me fietsen. 'Manon vindt je Joe leuk?' 'Ja' 'Wat zei je ik hoorde je niet.' 'JA IK VINDT JOE LEUK!' 'Dat was duidelijk.' Ik zucht en stap af.
Ik zet m'n fiets in de fietsenstalling en wacht op Samantha. We lopen samen het plein op en ik ontwijk de blikken van de rest.
Ik loop Justin straal voorbij en Samantha blijft me volgen. Ik voel dat iemand me arm pakt. 'Manon!' Ik herken de stem van Justin.
'Laat me los, Were over Bieber.' En ik trek m'n arm los. 'Manon plz.' 'Get over it Bieber.' Zegt Samantha kwaad en ze trekt me mee naar binnen.
Ik loop naar mijn kluisje en trek alle foto's van Justin er af. Chaz komt aangelopen en knuffelt me. 'Meisje toch, I'll be there if you need me.' Ik glimlach.
'Dankje Chazzie.' 'No problem Nonie.' Ik loop samen met Samantha en Chaz naar het lokaal en ik ga naast Samantha zitten.
Chaz gaat samen met Christian voor ons zitten. Ik tik Chaz aan met m'n potlood. 'Dankje.' 'Graag gedaan.' Ik kijk hem even lachend aan en hij draait zich om.
De dag verloopt langzaam en ik kan maar niet stoppen met denken aan Joe. 'Manon?' ik zie Samantha der hand voor me ogen.
'Wat?' 'Waar zit jij met je gedachten?' 'Joe.' fluister ik zacht naar der. 'I know it.' Ik kijk der kwaad aan. 'Wat?' 'Niks.' de bel gaat.
'Yes, were free.' We lopen de school uit. Samantha kijkt op. 'NIIIIIIIIIICK!' krijst Samantha en ze rent op hem af. Ze bespringt Nick en ik lach.
Wat is ze toch gek. Ik kijk op en zie nu pas dat Nick niet alleen is. 'Joe?!' Joe glimlacht en zwaait. Ik glimlach terug.
Ik ren naar Joe toe en knuffel hem even. Wow, het is echt fijn om in zijn armen te zijn. 'WAT KRIJGEN WE NOU?' Joe kijkt op.
Voor Samantha en Nick staan een boze Ryan en Justin. 'Sam, wat.. wat heeft dit te betekenen?' 'Euh.. ow nou euh.. ik ben samen met Nick.' Ryan balt z'n vuist.
'Sinds waneer?' 'Sinds.. gister avond.' Ryan z'n mond valt open en draait zich dan om. 'Ze zijn allemaal het zelfde!' Roept ie en loopt dan weg.
Samantha kijkt geschrokken onze kant uit en ik begin te lachen. Ik arm bij Joe in en samen lopen we naar de starbucks.
Bij de starbucks gaan we allemaal zitten. 'Wat gaan we doen?' Samantha springt op. 'ZWEMMEN.' Nick knikt.
'Dan gaan we zwemmen.' Ik glimlach. 'Sam, dan heb ik nog iets voor jou.' lach ik. 'Wat dan?' 'Dit.' en ik pak een tasje uit m'n schooltas.
Ze pakt het aan en kijkt me lachend aan. 'Wat is er sweety?' vraagt Nick aan der. Ze pakt de bikini er uit. 'Dit.' Nick leest het broekje en lacht.
'Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?' 'Jaaaa.' lach ik. 'Hij is cool, dankje Noon.' 'Graag gedaan Sam.' ze glimlacht.
Óp naar het zwembad.' We lopen terug naar de fietsen en de jongens fietsen naar het zwembad.
Bij het zwembad aan gekomen trek ik me jurkje uit en spring ik in het water. Samantha komt aangelopen en showt der bikini.
Ik lach en Joe springt met een salto in het water. Ik glimlach en Joe komt lachend boven. 'You're crazy.' 'Thanks.' Ik glimlach en duik onder.
Ik zwem weer naar boven. 'Waar zijn Sam en Nick?' 'Bubbelbad.' lacht Joe. Ik lach opnieuw en Joe komt voor me staan.
Joe kijkt me even aan en komt dan langzaam dichterbij. Ik hou mijn adem in en blijf naar hem kijken.
Net voor dat z'n lippen de mijne raken wendt ie z'n hoofd af. Nee.. nu wil ik ze hebben ook. Ik leg mijn armen om z'n nek en Joe kijkt me aan.
Ik handel snel en druk mijn lippen tegen de zijne. Joe schrikt maar zoent terug. 'AAAAAAAAH!' Ik laat Joe geschrokken los en kijk naar een gillende Samantha.
'Zijn jullie nu samen?' Ik kijk even naar Joe en weer terug. 'ik weet het niet.' Joe dwingt me hem aan te kijken. 'Manon would you be my girlfriend?' Ik kijk even in zijn ogen.
'Ja.' Joe kust me opnieuw en Samantha en Nick staan te joelen. Ik lach en sla mijn armen om Joe heen. Ik spring een klein stukje en sla mijn benen om z'n middel.
Joe glimlacht en ik glimlach terug. Even later liggen we met z'n vieren op de handdoeken en Samantha en ik liggen bijde met ons hoofd op de jongens.
'Okee.. Joe wil je het bekend maken dat we een vriendin hebben?' Joe blijft even stil. 'Nee, ik wil Manon liever nog even geheim houden voor de pers en jij?' 'Nee, ik ook.'
Samantha sluit der ogen en geniet van de zon. Ik teken met me vinger figuurtjes op Joe's buik. 'Wat teken je?' 'Hartjes met J en M.' Joe lacht en ik ga zitten.
'Vindt je dat niet goed dan?' Joe komt ook zitten. 'Nee, ik vindt het geweldig.' ik glimlach en Joe geeft me een lief klein kusje. 'I love you.' Ik glimlach. 'I love you to.'
Joe gaat weer liggen en trekt me mee. Ik sluit me ogen en wordt wakker als ik gegil hoor. Ik zie Nick met Samantha in z'n armen naar het zwembad rennen. Ik lach en kijk even naar Joe die ook lacht. Ik hou van hem en niet zo'n beetje.. ik hou heel veel van hem.

The Choice is made, JONAS is the winner! ^^


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 2 okt 2010 - 23:45:
<3