Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 13

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

2 okt 2010 - 23:44

706

0

214



~ 13

BoemdiBoemBoem.. het ongweert hier een beetje en weetje wie der gisteren in mijn geweldige dorpje was? [b]Piet Paulusma!(nerd)[/b]

Samantha pov ;

Samen met Nick ben ik alleen bij ons thuis. We liggen met z'n tweeën op me bed naar de tv te staren. Ik draai me om en kus hem zacht.
Nick likt over mijn onderlip en ik open mijn mond. Nick gaat met z'n handen onder mijn shirt. Ik beëindig de zoen en kijk hem aan.
Nick trekt me shirt uit en zoent me verder. Ik ga met mijn handen onder zijn shirt en doe die ook uit. Nick glimlacht en gaat met z'n hand naar de sluiting van me bh.
Met een vloeiende beweging opent Nick me bh en doet hem uit. Hij duwt me achterover en zoent me verder. Hij laat z'n handen over me buik naar me riem glijden.
Hij begint aan me riem te prutsen en krijgt hem open. Hij trekt me broek uit en ik open zijn riem. Ik doe z'n broek uit en Nick trapt hem op de grond. Nick kijkt me even aan.
Ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne. 'Ja.' Nick knikt en doet onze boxers uit. (ja ik heb een meisjes boxer.) Hij kijkt me aan en ik knik opnieuw.
Ik voel dat Nick in me komt en bijt op m'n onderlip. Nick beweegt langzaam en ik verga van de pijn. Nick gaat steeds sneller en de pijn gaat weg.
Even later laat Nick zich eigen naast me vallen en ik ga op z'n borst liggen. 'Dat was..' 'Geweldig.' maak ik z'n zin af. Nick lacht. Ik ga zitten en Nick komt ook zitten.
Nick kust me. Ik duw Nick weg en kleed me snel aan. Nick volgt me voorbeeld en een minuut later hoor ik de stem van Manon gillen. 'WE ZIJN THUIS!' Ik kijk Nick aan en begin dan te lachen. 'Wat lach je nou?' 'Nee niks, we hebben gewoon een goeie timedinges.' De kamer deur vliegt open en er komt een hyper Manon binnen gerent met Joe achter der aan die probeert haar rustig te krijgen. 'Wat heeft zij op?' vraagt Nick verbaasd. 'Redbull.' zegt Joe doodnormaal. 'Manon sirieus je weet dat je daar crazy van wordt.'
'I know, maar.. ik moest het hebben.' Joe lacht en sleurt der mee de kamer uit. Nick kijkt me even raar aan. 'Ze is gek..' Ik mep Nick tegen zijn schouder.
'Doe is lief tegen mijn zus.' Nick lacht en kust me kort. 'Sorry.' 'Het is al goed.' We lopen naar beneden waar Joe een hyper Manon in bedwang probeert te houden.
Ik schud mijn hoofd en loop naar ze toe. 'Lukt het?' 'Euhm nee niet echt maar ik ga even iets anders proberen.' Joe vloert Manon en gaat op der benen zitten.
Manon stribbelt tegen en Joe heeft nog meer moeite om haar in bedwang te houden. Joe zucht. 'Er is maar een manier om der rustig te krijgen.' Ik kijk Joe verbaasd aan.
Joe lacht en drukt zijn lippen op die van Manon. Manon stopt tegen stribbelen. Naar een uur is Manon weer rustig en gaan de jongens weg.
Ik laat me op de bank vallen en denk aan net. Ik droom helemaal weg en glimlach. 'Wat zit jij daar nu weer te grijzen.' lacht Manon. Ik kijk der aan.
'Dat gaat je niks aan.' Ze zucht en laat zich dan naast me op de bank vallen.

~2 weken later.~
We wonen al in ons huisje in Nederland. En hebben al een vriendin hier genaamd Freya, maar we noemen der Free.
Ik voel de laatste tijd niet zo lekker.


Manon komt me kamer binnen met een zakje. 'Doe.' is het eenige dat ze zegt en ze loopt weer weg. Ik hoor der geiriteerd zuchten.
'Vast weer een smsje van Joe.' mompel ik. Ik pak het zakje en kijk naar het doosje dat er in zit. 'SIRIEUS?' roep ik door het huis.
'JA EN DOEN VOOR DAT IK TERUG KOM.' Ik zucht en loop met het doosje in me hand naar de badkamer. Ik haal de test en de instructies er uit.
Ik lees wat ik moet doen en ik doe de test. 'MANON!' gil ik door het huis en ik hoor der de trap op rennen. 'Ja?' 'Ik heb hem gedaan.' en ik zucht.
Ze knikt en samen kijken we naar de test. Naar 2minuten verandert de test...

En wat denken jullie wat de uitslag van de test is?
een + of een -
Tell me!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.