Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 14

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

2 okt 2010 - 23:48

710

1

234



~ 14

Samantha pov ;

..in een plusje en ik kijk met grote ogen naar de test.
'Je bent zwanger!' en Manon kijkt me met open mond aan. Ik kijk der geschrokken aan. Manon knuffelt me.
'Nonie, wat moet ik nu doen?' en ik voel de tranen komen. 'Ik weet het niet, misschien kun je het met Ronesca bespreken.' Ik knik en pak me mobiel van me nachtkastje
'He.. Ronesca met mij.. ja hoor alles gaat goed hier.. ja tuurlijk mis ik hem.. aah ik mis jou ook wel maar ik bel eigenlijk voor iets anders.. Nou okee alleen jij en Manon weten het nu nog.. Ja rustig.. Okee.. ik ben zwanger.. Ja, het moet wel ik zou niet weten van wie anders.. Okee.. dankje byee.. loveyou.' Ik hang op en Manon kijkt me vragend aan.
'Ze vatte het postief op en heeft beloofd der mond te houden.' Manon knikt en knuffelt me nog een keer. 'Gefeliciteerd.' Ik glimlach.
Baby, pretty lady. Tell me how you do it and tell me, what can I do to help. Cuz I’ve been thinking of you For a little while now and this right here is how I feel. Girl, you got me going crazy. Manon zucht geiriteerd en neemt op. 'Hee.. ja ik mis jou ook.. WAT? SIRIEUS DAT MEEN JE NIET?' Ik kijk der verbaasd aan.
Ze wuifd met der hand en staat op. Ze loopt bellende me kamer uit. Ik laat me achterover op me bed vallen en leg mijn hand op me buik.
Ik zucht. Een halfuur later komt ze me kamer weer in rennen. 'De jongens komen over 1maand en 2 weken.' 'Sirieus?' Ze knikt heftig.
'Yes.' We lachen. Ineens heeft Manon een grote grijns op der gezicht staan. 'Tel me.' 'Okee. nou als ze komen dan.. fluisterfluisterfluister.' Ik knik.
'Doen we.' Manon trekt me recht. 'We hebben met Free afgesproken in de Subway.' Ik knik. Met z'n tweeën lopen we nar beneden. We lopen naar de Subway.
'Heee Free.' Freya staat op en komt naar ons toe. Ze knuffelt ons. 'Nonie,Sammie.' We lachen en gaan zitten. We lachen en praten wat. Manon springt op.
'Ugh, ik wordt echt gek van hem.' Ik lach. Manon leest het smsje en zucht geiriteerd. Ze smst wat terug en zet dan der telefoon uit.
'Euhm.. Nonie, is dat wel een goed idee, je weet hoe hij is.' 'Sam, hij maakt me echt gek..' Ik haal me schouders op. We staan op en lopen de stad in.
Manon rent naar de bruna. Ze komt terug met de hitkrant en bladert hem door. Ze stopt en begint voor te lezen. 'Het lijkt er op dat de Jonas broers Joe en Nick iets heel erg missen. 'Ze doen nog steeds concerten maar hun ogen staan leeg.' vertelde een fan aan People.
Oudere broer Kevin daarin tegen is zo vrolijk als wat.. Want Kevin en z'n vriendin Anne zijn al 3jaar heel gelukkig samen. 'Over een aantal jaar misschien maanden, wil ik der tenhuwelijk vragen.' vertelde hij trots tegen People. Het lijkt er dus echt op dat Joe en Nick iets missen wat wij niet weten.
'
Ik kijk der met open mond aan. 'Wow, echt heftuug.' Manon knikt en doet de hitkrant in der tas. We slenteren nog een paar uur door de stad en gaan dan naar huis.
Thuis aangekomen start Manon der laptop op. Ze klikt op msn en Joe begint te knipperen. Ze zucht en klikt op de webcam.
De cam bij de jongens gaat ook aan en ik zie Nick zitten. Angst bekruipt me en ik kijk Manon bang aan. 'Manon..' Ze knikt en ik sta op.
Snel loop ik naar boven en laat me op m'n bed vallen. Hoe moet ik dit Nick vertellen, Hoe reageert ie.. Wil die het houden..
En dan de vraag waar ik echt bang voor ben. Wil hij me überhaupt nog wel als ie het weet. Ik voel tranen opkomen en begin tehuilen.
Ik hoor dat er iemand de kamer in komt. 'Sam, gaat het?' 'Ja.' Ik sta op. 'Ik ga slapen.' Manon knikt en loopt de kamer uit. Ik kleed me om en ga in me bed liggen.
De vragen blijven in me hoofd spoken en ik val in een onrustige slaap.

Hoe denken jullie dat Nick reageert als ze het hem ooit verteld?
& Wat vinden jullie van de nieuwste stalker?
Nu denken jullie: Wie is dat?
Nou Joe natuurlijk.


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 2 okt 2010 - 23:53:
JEEJ!