Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 15

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

2 okt 2010 - 23:46

1250

0

290



~ 15

Ik ben in de schrijfmood! :P Ik heb de vorige 2 en deze allemaal in een dag geschreven.. en nu verwacht ik natuurlijk wel hele lieve reacties van jullie! :P

De meiden wonen nu al weer 2maanden in nederland en Manon iriteert zich nog steeds aan de vele smsjes van Joe die hij stuurt.
Ze is wel blij met hem maar die smsjes vindt ze vervelend. Samantha is nog steeds boos en ze mist Nick heel erg.


Manon pov ;

Ik lig op me bed naar me Ipod te luisteren. Ineens gaat de bel.
Ik spring op van me bed en ren naar beneden.
Ik open de deur en zie Nick en Joe staan. 'Ken ik jullie?' 'Ja wij zijn het Joe en Nick.' 'Hmm ik ken geen Joe en Nick.' Ik draai me om.
'Sam, ken jij eene Joe en Nick?' 'NEE!' Ik draai me terug naar de jongens en Joe kijkt me ongelovig aan.
'Ken jij de band Jonas Brothers wel?' 'Nee zegt me niks.' Ik hou me sterk en probeer niet te lachen.
Van binnen ga ik kapot van het lachen. 'Sam, ken jij de Jonas Brothers?' 'NEE, HOESO?' 'Ja weet ik veel, vraag het aan einstein.' 'Dat kan niet die is dood.' 'Ja graaf hem dan op!' 'Ja hoe?' 'Met een schep wat dacht je dan?' 'Ik dacht eerder aan Justin Bieber.' 'Hoeso nou weer aan Justin Bieber?' Ik heb moeite met me lach in te houden.
'Ja gewoon, hij is beter dan een schep.' Ik zucht en ik kijk weer naar de jongens.
'Sorry, Jongens, ik kan jullie niet helpen.' Ik sluit de deur en laat me lachend op de grond vallen.
'Manon, ik hoor je wel lachen, doe die deur open.' Ik stop met lachen. Hoe weet hij dat ik dat ben. Juist ja, hij is me vriendje Ik zucht geiriteerd en doe de deur weer open.
'Als ik jou was zou ik maar gaan rennen.' en Joe grijnst gemeen. 'Shit.' Ik draai me om en ren de trap op naar me kamer. Ik gooi me deur dicht en zet me bed er voor.
Zo die kan er niet meer in. Ik hoor me schuifdeur van me balkon open gaan. Ik kijk geschrokken die kant uit en voor dat ik maar iets kan doen hang ik boven de grond.
'Zet me neer.' 'Dacht het dus niet.' 'Joehoe.. zet me neer en hoe kom je hier?' 'Je zus was zo vrij om mij via het balkon te laten gaan.' 'Godver! SAM IK HAAT JE!' Gil ik.
'IK HOU OOK VAN JOU NONIE!' Ik zucht en begin tegen te stribbelen. Ik stop en Joe zet me neer en ik duw me bed weer normaal.
We lopen me kamer uit en Samantha en Nick komen ook. 'Sam weet je waar ik zin in heb?' 'Ja, denk het wel.' We kijken elkaar even aan.
'OP NAAR APPIE!' gillen we en de jongens kijken ons vreemd aan. 'Wie is Appie?' 'Appie is onze sexy god.' Joe kijkt me raar aan.
Ik probeer hem naar voren te duwen maar wat ik ook doe hij verzet geen stap. 'Sirieus.. Joe werk nou even mee.' Joe zet een stap en ik val.
Joe vangt me snel op en loopt met mij in z'n armen naar beneden. 'Mam, we zijn naar Appie.' 'Is goed.' Joe zet me neer en zet z'n zonnebril weer op.
Nick en Samantha komen naast ons staan en Nick zet ook z'n zonnebril op. Joe pakt me hand en we lopen naar het winkelcentrum.
'Guys, meet Appie!' Zeg ik lachend. Joe kijkt me verbaasd aan. 'Appie is een supermarkt?' 'Ja, dacht je dan?' 'Euhm.. nee niks laat maar.'
Ik kijk hem even aan en begin dan te lachen. 'Sirieus, ik kan niet geloven dat je dat echt dacht.' 'Manon stop!' 'Okee.' Ik sta op en pak z'n hand weer.
We lopen met z'n alle de appie in. Samantha rent gelijk door naar de gang waar het drinken staat. Nick kijkt ons verbaasd en rent achter der aan.
Ik sleur Joe mee naar de boekjes en pak de hitkrant. Ik kijk met grote ogen naar de foto op de cover. 'DAT MEEN JE NIET!' gil ik hard en Samantha komt aan rennen met Nick.
'Nonie, wat is er? waarom krijste je zo?' Ik druk de hitkrant in Samantha der gezicht en ze begint te gillen. De jongens kijken ons verbaasd aan. 'Wat is er?' vraagt Nick.
Joe pakt me schouders vast en dwingt me hem aan tekijken. 'Nonzie, wat is er?' Ik kijk even in zijn mooie bruine ogen. 'We.. We.. We staan op de cover met jullie.'
'Hoe bedoel je op de cover?' Ik pak de hitkrant uit Samantha der handen en laat hem aan Joe zien. Joe kijkt er met grote ogen naar en geeft hem dan aan Nick.
Ik kijk even naar Samantha. 'Er is maar een iemand die dit flikt.' Samantha kijkt me aan. Ik voel me kwaad worden en maak vuisten.
Ik leg ze tegen Joe aan en Joe pakt ze vast. 'Bieber!' sis ik naar der. 'Wat dat meen je niet?' Ze kijkt me ongelovig aan.
'Het kan niet anders, die eikel is zo jaloers dat ie daar wel tot toe in staat is.' Ik kijk even naar me vuisten die Joe nog steeds vast heeft.
'Ik vermoord hem!' Samantha kijkt me geschrokken aan. Ik kijk Joe aan. 'Mag ik even bellen.' Joe knikt en laat me vuisten los.
Ik pak me telefoon en zoek Justin. Naar drie keer overgaan wordt er opgenomen.
'Hoi Justin.. Hoe zielig kun je wel niet zijn?.. Ja je weet best waar ik het over heb.. Stop met liegen Bieber, ik weet dat jij het bent.. Nee ik hou niet van je.. Val dood.'
Ik hang op en stop me telefoon terug me zak. Ik kijk Joe aan en Joe pakt mijn vuisten vast. 'Nonie, kalmeer.' en Samantha kijkt me aan. Ik knik en ontspan me eigen.
Joe laat me los en ik knuffel me zus. 'Dankje.' Ze glimlacht en sleurt me mee naar de gang waar het snoep staat. Samantha pakt een zak maltesers en geeft hem aan mij.
We lopen met z'n alle naar de kassa. We betalen de zooi en lopen de Appie uit. We lopen weer terug naar huis. 'Film kijken?' Iedereen stemt in we rennen naar mijn kamer.
We ploffen op mijn bed en ik stop final destination 3 in de speler en druk op play. Ik ga dicht tegen Joe aan zitten en Samantha zit op Nick's schoot.
Als de film is afgelopen staan we op. 'Joe wil je blijven hier blijven? ik durf niet alleen te zijn vannacht.' Joe trekt me in z'n armen.
'Tuurlijk.' Ik glimlach en leg m'n hoofd tegen hem aan. 'Nick wil je ook blijven?' smeekt Samantha hem. Nick stemt toe en Samantha en Nick gaan naar haar kamer.
'Shit, ze heeft het nog niet verteld.' Joe kijkt me vragend aan. 'Wie heeft wat nog niet verteld?' 'Sam heeft Nick nog niet vertelt dat ze zwanger is.' Joe kijkt me open mond aan
'Is ze zwanger?' 'Ja.' 'En jij?' 'En wat ik?' 'Ben jij zwanger?' 'Ja, van winnie de pooh.' en ik laat me lachend op me bed vallen. Joe kijkt me droog aan en lacht dan ook.
'Je bent gek weet je dat?' 'Ja dat wist ik al.' Joe komt boven me hangen en kust me zacht. Ik duw hem om ver en loop met me pyjama naar de badkamer.
Ik kleed me om en loop terug naar me kamer waar Joe in ze boxer staat. Ik lach en ga in me bed liggen. Joe komt naast me liggen en trekt me in z'n armen.
'Ik hou van je.' 'Ik hou ook van jou.' Ik draai me om in z'n armen en kus hem zacht. Joe glimlacht en ik kruip dichter tegen hem aan. Met een veilig gevoel val ik in slaap.

Moet Samantha het Nick vertellen of niet?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.