Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 16

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

2 okt 2010 - 23:47

1655

2

218



~ 16

Samantha heeft Nick nog steeds niet verteld dat ze zwanger is en Nee, Manon is niet zwanger van Winni de Pooh. x)
En ze gaan met de jongens naar het leukste pretpark van Nederland!
Ja namelijk de Efteling! =)


Manon pov:

Ik open langzaam me ogen en kijk naar Joe die vredig lig te slapen. Ik til z'n arm op en stap uit me bed. Ik loop naar me schuifdeur en draai me om.
Ik neem een aanloop en spring boven op Joe. 'WAKKER WORDEN!' Joe schiet omhoog en ik val achter over. Joe kijkt me kwaad aan en ik begint te me kietelen.
Ik begin kei hard te gillen en de deur vliegt open. 'Sam help!' Ik kijk der smeekend aan en ze begint te lachen. 'Wat heb je nou weer gedaan?' 'Ik heb hem alleen wakker gemaakt.' en ik kijk de heilig aan. 'Hoe?' 'Ha, ik ben boven op hem gesprongen.' Joe stopt met kietelen en ik ga zitten. 'Dankje.' Joe lacht en kust me kort.
'Het was je verdiende loon.' Ik kruip van me bed af en loop naar Samantha. 'Zullen we met ze naar de efteling gaan?' fluister ik in der oor. Samantha begint knikken.
'Wij gaan omkleden.' ze pakt Nick's hand en sleurt hem mee naar haar kamer. Ik kijk Joe dreigend aan. 'Kom je der nog uit of moet ik je eruit sleuren?' 'Dat tweede.'
Ik zucht en loop naar hem toe. Ik pak z'n arm en begin er aan te trekken. Joe trekt z'n arm terug en ik val boven op hem. 'Joehoe, uit bed!' Ik sta op en loop naar me kast.
Ik trek er een shortje uit en een tanktopje. Ik loop naar de badkamer en kleed me om. Ik prop me haren in een staart en loop weer terug naar me kamer.
Ik open me deur en Joe trekt net z'n shirt naar beneden. 'Nouhou..' zeur ik. Joe draait zich geschrokken om en ik begin kei hard te lachen. 'Sorry.' zeg ik tussen het lachen door. Joe kijkt me droog aan en komt dan naar me toe. 'I love your crazyness!' Ik duw hem weg en loop naar beneden waar Nick blijft zeuren over waar we naar toe gaan.
Ik lach. 'Nick daar kom je zo wel achter.' Nick zucht en geeft het op. Ik geef hem een schouderklopje. 'Goed zo.' Nick kijkt me dodelijk aan. Ik lach en eet snel een broodje.
Joe slaat z'n armen om me middel en ik prop een broodje kaas in z'n mond. Joe laat me los en loopt weg. Ik schiet in de lach en Samantha kijkt me raar aan. 'Wat heb jij?'
'Niks.' Ik pak de Hitkrant en begin het artikel voor te lezen. 'Pas geleden had Justin Bieber nog een vriendinnetje. Nu is het duidelijk uit tussen hun. Hetzelfde geldt voor Justin's beste vriend Ryan Butler. Van betrouwbare bronnen hebben wij gehoord dat Justin's ex, Manon, nu in love is met Joe Jonas. En die van Ryan, Samantha, houdt zich bezig met Nick Jonas. Het lijkt wel alsof ze kicken op jongens die beroemd zijn en er het liefst zo veel mogelijk willen hebben gehad. De 2 gedumpte jongens hebben het er heel moelijk mee horen we van omstanders. Hun harten zijn in duizend stukjes gebroken. Ze missen hun vriendinnetjes heel erg en zijn voor dagen verdrietig geweest. Justin heeft zelfs een concert moeten afzeggen omdat hij verdrietig was. Hij is nu niet aanspraakbaar voor een interview. De meiden waren toen ze nog wat met Justin en Ryan hadden naar de bioscoop geweest met de Jonas broertjes. Manon had het daar met hem uitgemaakt en Justin voelde zich vreselijk. Onze bronnen vertellen ons dat ze hem zelfs eedt uitgescholden. Samantha werd op he schoolterrein betrapt op het zoenen van Nick en Ryan had dat gezien. 'Alle meiden zijn hetzelfde' aldus Ryan Butler. 'Ze vinden je leuk, maar wanneer er een beroemder iemand is verlaten ze je.' Zijn de 2 meiden echt zo slecht dat ze een jongen zoveel pijn kunnen doen? En zullen Nick en Joe Jonas hun volgende slachtoffers zijn?' Ik smijt de hitkrant op de grond.
'Kunnen wij er iets aan doen dat we voor Joe en Nick gevallen zijn, Ik bedoel denken die idoten nou echt dat we het alleen voor de roem doen.'
Samantha kijkt me angstig aan door me uitbarsting en Joe slaat z'n armen om me middel. 'Nonzie, rustig!' Ik knik. 'Nick, Jullie weten toch dat we het daar niet voor doen?' Nick knikt en neemt Samantha in z'n armen. Naar een halfuur knufflen rijden we naar de efteling.
Joe rijdt omdat wij nog geen van alle mogen rijden. Dohh. x) Nick en Samantha zitten achterin tegen elkaar aan en maken foto's. Ik kijk even naar Joe en leg dan mijn hand op z'n knie. Joe glimlacht naar me en kijkt weer naar de weg. Ik zie de puntjes van de ingang. Joe rijdt het terrein op en pakeert de wagen. Samantha springt de auto en rent gillend naar de ingang. Nick kijkt me verbaasd aan en rent dan achter der aan. Joe en ik kijken elkaar aan en begin dan te lachen. Ik schud me hoofd en ren dan achter ze aan. 'Manon wacht!' roept Joe en Joe pakt me bij me arm. Ik lach en ren gewoon verder. Ik stop met rennen en Samantha en ik betalen de kaartjes en we lopen naar binnen. Samantha rent naar binnen krijst. 'Ik wil naar het sprookjesbos!' Ik zucht en rol met me ogen. Samantha en Nick lopen voor mij en Joe hand in hand en Joe en ik ook. We lopen het sprookjesbos in en de jongens willen overal wel even kijken. We komen bij de trollenkoning en wachten tot dat het gordijntje open gaat. Nick schrikt en ik begin te lachen. Joe kijkt me vragend aan. 'Wat is er?' 'Nick schrok van die gozer.' Ik begin nog harder te lachen. Joe pakt me hand en loopt een stukje verder. We lopen het sprookjesbos uit. Nick komt naast me staan. 'Zijn hier ook achtbanen?' Ik kijk bedenkelijk. 'Euhm.. ja. we hebben de Phyton, Joris en de Draak, de vogelrok en de flying dutchman.' 'Vet.' 'Welke gaat het snelst?' 'Ik denk de Phyton, why?' 'Daar wil ik heen.' Nick pakt Samantha der hand en we lopen naar de Phyton. Ik loop een beetje achter ze en kijk angstig naar de Phyton. De rest gaat in de rij staan en ik blijf er uit. 'Manon kom je nog?' Ik schud me hoofd.
'Nee, ik ga daar niet in.' 'Waarom niet?' 'Ik haat die dingen.' Joe grijnst. Ik kijk hem bang aan en hang dan ineens boven de grond. 'Zet me neeheer.'
'Jij gaat gewoon gezellig mee.' Ik stop met tegen stribbelen en Joe zet me neer. Ik draai me om en wil weg rennen maar Joe grijpt me vast en zo lopen we verder in de rij.
Ik stap gewoon in het wagentje en er weer uit! ^^ We zijn aan de beurt en we stappen in het wagentje ik wil gelijk weer uit stappen maar Joe pakt me arm.
'Dacht het niet Manon.' Ik ga zitten en Joe komt naast me zitten. Dat ding wordt omlaag gedaan en het karretje begint te rijden. Joe pakt me hand en ik knijp er kei hard in.
Na de rit stappen we uit en als we beneden staan zak ik door me benen. Joe komt bij me zitten en kijkt me bezorgd aan. 'Manon, gaat het?' Ik knik en sta op.
'Ja het gaat weer.' ik pak z'n hand en we lopen weer verder. Ik zie een wel hele bekende rode muts. Ik laat Joe's hand los en ren naar Pardoes. 'PARDOES!' gil ik vrolijk.
Pardoes knuffelt me en ik knuffel hem terug. Ik kijk naar de rest en zie Joe een beetje bang deze kant uit kijken. Ik knuffel Pardoes nog een keer en loop terug naar Joe.
'Wat is dat?' en hij kijkt me bang aan. Ik begin te lachen. 'Dat is Pardoes, het efteling wonder.' Joe knikt. Samantha staat te springen voor Carnaval festival en we lopen naar binnen. Joe en ik gaan in een karretje en Samantha en Nick. Als we daar uit komen komt Pardoes naar ons toe en knuffelt me even.
Naar een dag vol plezier rijdt Joe weer naar huis. Ik kijk even achterom en zie dat Samantha op Nick's schoot ligt te slapen. Ze zijn schattig samen.
Joe pakeert de auto en ik maak Nick en Samantha wakker. We stappen uit en lopen gelijk door naar boven. Ik laat me vermoeid op het bed vallen en sluit me ogen.
'Nonzie, je moet nog omkleden.' Ik open me ogen en Joe hangt boven me. Ik druk een kusje op z'n lippen en loop met me slaapkleding naar de badkamer.
Ik kleed me om en loop terug naar me kamer. Ik ga in bed liggen en Joe komt naast me liggen. Joe sluit me op in z'n armen en ik sluit teverden me ogen.
Naar een halfuur schrik ik wakker. 'JE BENT WAT?!' hoor ik Nick kwaad roepen en dan een deur die openvliegt.
Ik hoor mij deur ook open knallen en ik kruip angstig dichter tegen Joe aan. 'Ze is godverdomme zwanger, ik trek dit niet, ik ga bij der weg.' Ik maak me los uit Joe's armen en klim over hem heen. 'Nick hoe druf je!' Nick kijkt me niet begrijpent aan. 'Ze is is je vriendin, ze draagt JOU kind.. Je hoort blij te zijn.. Okee ik weet dat het hard aan komt maar ik druf te wedde dat Joe percies het zelfde zal doen.. hij zal schrikken maar schreeuwen hoop ik van niet.. Nick ze is gelukkig met je, ze heeft iets moois van jullie twee in der en ik wil mijn zusje niet zien lijden..'
Nick kijkt me even aan. 'Het spijt me.' Ik knik. Nick knuffelt me en loopt dan de kamer uit. 'Dankje.' roept ie nog en ik gooi me kamerdeur dicht. Ik ga weer naast Joe liggen en sluit me ogen weer.

Woehoe..
zullen Samantha en Nick het kindje houden?
Wat denken jullie dat het wordt?
xx


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 2 okt 2010 - 23:57:
maar verder dus


MissFroggy
MissFroggy zei op 2 okt 2010 - 23:57:
Nick mag niet boos zijn