Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » The (Dark) Heiress » Duistere Dromen

The (Dark) Heiress

15 april 2010 - 11:09

468

3

303



Duistere Dromen

POV: Ginny Potter-Wemel


Op een berg stond een jonge vrouw. Ze had lang zwart haar tot aan haar middel. Naast haar stond een blonde man, hoogstens 2 jaar ouder.
Ze keken samen over een stad. Overal vlammen, een enorme vuurzee. Er klonk een lach op, kil en ijzig. De vrouw draaide zich al lachend om. Ze had grote donkere ogen, zware oogleden en een smal gezicht. Ze leek te genieten van de aanblik van de vlammenzee. Opeens verdween ze met achterlating van een groot zwart beest dat in de lucht zweefde.

Met een gil werd Ginny Wemel wakker. Ze keek om zich heen en zag de vertrouwde contouren van de slaapkamer. Het bed naast haar was leeg. Ze keek op haar wekker en zag dat het al 9 uur was. Dat betekende dat Harry al naar zijn werk was.
Gauw stond Ginny op en kleedde zich aan. De kinderen sliepen allemaal nog. Volgende week begon het nieuwe schooljaar aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus weer. Ze zou het jammer vinden als ze haar kinderen weer een jaar niet zou zien. Maar dit jaar zou het extra zwaar worden. Haar jongste kind, Lily Potter, zou voor het eerst naar Zweinstein gaan. Het zou erg stil worden in huis.
Ginny maakte een ontbijtje voor zichzelf en peinsde over haar droom.
Het was niet de eerste keer dat ze het had gedroomd. En iedere keer bleef ze zitten met vragen. Waarom kwam die vrouw haar zo bekend voor? En dan die man. Er was iets met hem. Waar kende ze dat blonde haar toch van?
Zou het iets te maken hebben met wat Perkamentus haar zoveel jaren geleden had verteld? Hij had na haar eerste jaar op Zweinstein een gesprek met haar gehad. Hij had haar verteld over de legende van de 3 erfgenamen. En dat zí­j de 3e erfgenaam was.
Marten Asmodom Vilijn, erfgenaam van Zwadderich. Hij had de Geheime Kamer 2 keer geopend, en 1 keer had hij hí¡í¡r gebruikt om de Kamer te openen.
Hij had zelf de erfgenaam van Griffoendor gekenmerkt. Ginny’s man: Harry Potter, was de erfgenaam van Griffoendor.
En zij, zij was de derde erfgenaam. Het klopte allemaal precies.
Nadat de erfgenaam van Zwadderich die van Griffoendor had gekenmerkt, zou er binnen 2 weken de derde erfgenaam geboren worden.
Ginny had het nooit aan iemand verteld. Het mocht niet van Perkamentus, en zelfs nu hij dood was, had Ginny niet de behoefte om het aan iemand te vertellen.
Ze zag af en toe een visioen en ze had meer krachten dan de rest van haar familie, en van iedereen die ze kende.
Maar zij zou nooit iemand kwaad doen, zoals in de legende stond. Ze zou nooit overstappen naar de Duistere Zijde.
Zo zat Ginny te peinzen, niet wetend wat er haar te wachten zou staan. En niet wetend wie de man en de vrouw uit haar droom waren.


Reacties:


4passions
4passions zei op 3 april 2010 - 22:18:
Waw, dit kan echt héééél goed worden:o Schrijf je snel verder?!


sassenach
sassenach zei op 14 juni 2009 - 18:44:
mooi! snel verder hoor ö


Linnzy
Linnzy zei op 13 jan 2009 - 13:58:
wanner komt het vervolg????
ik hoop zo snel mogelijk het verhaal is echt te gek!