Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You and Me » Hoofdstuk 4

You and Me

5 okt 2010 - 10:15

741

1

217



Hoofdstuk 4

Ik kijk op mijn horloge en zie dat het al 22u is. In de auto gaat de tijd toch zo traag . ik zal toch blij zijn al we er zijn dan kan ik me languit op het bed gooien wat ik altijd doe als we op onze kamer komen. Ik wordt wakker door het getril in mijn broekzak blijkbaar was ik toch in slaap gevallen. Ik haal hem uit mijn zak en klik op “tonen”ť ik zie op het scherm dat het Aline is. ‘Héj Mél, waar zit je al ergens? Ly’ ik klik op antwoorden en begin te typen ‘Hey Aline, ik denk dat we al ergens in Brussel zitten ofzo, maar ik ga dan slapen slaapzacht x’ niet veel later krijg ik een sms terug ‘dus nog een lange weg te gaan.. ok is goed ik ging trouwens dan ook in mijn bed maar wou het toch een vragen. Slaaplekker.’ Ik stak mijn gsm weer in mijn broekzak en niet veel later was ik in slaap gevallen.

Opeens wordt ik wakker door aan een te overmatig licht in mijn gezicht, ik doe mijn ogen met tegenzin open en zie dat we ergens stil staan aan een tankstation lang de baan. Blijkbaar moest mijn moeder naar de wc , en bij die gedachte moest ik eigenlijk ook wel gaan , dus vroeg ik vlug wat geld en ging dan ook vlug naar de wc van het tankstation. Ik keek naar mijn horloge terwijl ik naar het toilet ging en zag dat het nog maar half3 was. Bij die gedachte wou ik onmiddellijk weer gaan slapen. Eenmaal terug van de wc was men moeder ook al terug , ik heb ze blijkbaar niet gezien. ‘we blijven hier voor deze nacht, zo kan je vader ook wat rusten want voor hem wordt het te lastig’ zei men moeder. ‘ja is goed’ zei men zus die ondertussen ook al wakker was geworden en viel terug in slaap. We stelden ons ergens op de parking en gingen dan slapen. We zouden tegen de middag aan ons hotel zijn normaal maar we zien wel. Bij die gedachten viel ik terug in slaap. ‘Neeeee’ en ik werd onmiddellijk wakker, blijkbaar was ik het die zo riep want ik kreeg alle ogen op mij gericht. Ik voelde aan mijn wangen en merkte dat ze nat waren van te huilen. Tegenwoordig droom ik veel hetzelfde want het gebeurt nog dat ik zo midden in de nacht wakker wordt en altijd gaat de droom over hetzelfde.

Ik zie mezelf , ik zie Aline , we zien elkaar terug na een lange tijd dus geven we lopen naar elkaar toe en wanneer ik naar haar toe loop blijf ik op dezelfde afstand ik kom maar niet dichter, ik val in een diep gat en weg is Aline, dan zie ik in de verte een man staan ik herken hem loop er dan naar toe en het is iemand die ik totaal niet ken dan veranderd hij van lichaamsgedaante en veranderd in een creep met een mes en hij wil mij steken of doden ik loop weg en begin te gillen. Verder weet ik zelf nooit want dan wordt ik wakker.

‘probeer maar nog wat te slapen’ hoorde ik mijn moeder zeggen. Bij die woorden kroop ik dichter bij mijn zus aan, ik keek op mijn horloge hoe laat het was en het was toch wel al 6u. ik deed mijn ogen dicht en viel weer in slaap.
‘Zus, zus opstaan we gaan iets eten.’
‘hmm ja ok ik kom’ bij die woorden kwam ik uit de auto en onmiddellijk bedekte ik mijn ogen want ze prikten door de felle zon scheen. Tot mijn verbazing waren we al in Duitsland , blijk was mijn vader achter droom ook wakker en kon hij niet meer slapen dus is hij dan maar verder gereden.
Ik kwam binnen in het wegrestaurant en keek mijn ogen uit.
‘damm dat is een hotel buffet’ ik heb nog nooit zoveel eten gezien in een weg restaurant. Aanvallen dacht ik want ik rammelde van de honger. Ik volgde het voorbeeld van men zus en nam 2 croissants , 1 boterkoek zonder rozijnen want dat mogen wij niet, een stuk fruit , fruitsap en een warme chocomelk. Beter kan je een dag niet starten door zo een lekker ontbijt. Normaal eet ik nooit zoveel maar dit is echt van de honger.


sry voor het lange wachten , maar hier is het volgende stuk , ik hoop dat jullie het goed vinden... loveyouall


Reacties:


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 7 okt 2010 - 20:33:
Nice dream !