Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 17

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

6 okt 2010 - 21:58

1203

1

253



~ 17

Manon pov:

Ik word door elkaar geschud. 'Manon!' 'Hmm..' 'Wakker worden.' 'Neehee.' Ik pak het kussen naast me en smijt het naar Joe. 'Samantha zet de douche is aan.'
'Komt voorelkaar Joe.' 'Nee!' Ik schiet recht en Joe kijkt naar me. 'Kom je er dan uit.' ik schud m'n hoofd. 'Nope.' 'Waarom niet?' Ik glimlach.
'Ik wil eerst een kusje.' Joe lacht en loopt naar me toe. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik sla m'n armen om z'n nek en me benen om zijn middel.
'Te lui om zelf te lopen?' Ik knik. Joe gaat recht staan en ik ga met mijn handen door zijn haar. Ik beëindig de zoen en spring van hem af. Joe kijkt me verbaasd aan.
Ik grijns en werk hem me kamer uit. Ik draai snel me deur op slot en kleed me snel om. Ik open me deur en Joe komt letterlijk binnen gevallen. 'Stonden we afteluisteren?'
'Nee.' Ik lach en stap over hem heen. Ik ren naar beneden en Joe komt achter me aan. 'Hoe druf je me te laten liggen?' Ik draai me om. 'Nou ik dacht dat je wel lekker lag.'
Joe kijkt me ongelovig aan en trekt me dan naar zich toe. Ik probeer los te komen en zie Nick en Samantha van de trap komen. 'Nick, Sam! HELP!' Ik kijk ze smeekend aan.Nick lacht. 'Joe laat dat meisje gaan.' 'Nee, ze is mijn meisje.' 'Joseph Adam Jonas.. laat nu mijn zus gaan!' 'Jawel mevrouw' Joe laat me los en ik verstop me achter Nick. We eten snel ons eten op en rijden dan naar schiphol waar we Kevin en Anne op gaan halen. Joe gaat op zo'n stom stoeltje zitten en ik ga op z'n benen zitten.
'Hee, er zijn genoeg stoelen hoor.' 'Weet ik maar dit zit lekkerder!' Joe lacht en slaat z'n armen om me heen. Ik kijk rond en zie Kevin aankomen lopen met Anne.
'Joe laat me los.' Joe laat me los en ik ren samen met Samantha naar Kevin. 'KEVIIIIIIIIN!' gillen we met z'n tweeën en we knuffelen hem. Kevin lacht en knuffelt ons terug.
'Hoe ist met me twee kleine zusjes?' Hij krijgt van ons beide een klap. 'We zijn niet klein.' Kevin lacht. 'Weet ik.' Ik wordt van Kevin afgesleurd en Joe sluit me op in z'n armen. Kevin begroet z'n broers en dan rijden we naar ons huis waar Freya staat te wachten. 'FREEEEEE!' Ik ren naar der toe en knuffel me beste vriendin. 'Sirieus?'
Ik draai me geschrokken om en kijk naar Kevin die met open mond naar Samantha kijkt. Samantha knikt en Kevin knuffelt der. 'Gefeliciteerd.'
Samantha lacht en Nick legt z'n hand op der buik. Joe slaat z'n armen om me heen en dan hoor ik de stem die ik zo haat. 'Blijf met je poten van der af Jonas!'
Ik kijk op en zie Justin staan. Kevin en Nick komen bij ons staan met Samantha en Anne. 'WAT DOE JE HIER?' sist Samantha naar Justin. 'Ik kom MIJN vriendin halen.'
Ryan kijkt met grote ogen naar Samantha. Nick slaat snel z'n armen om der heen. 'J-J-Justin.' Ryan trekt aan z'n shirt. Justin draait zich om.
'WAT?' Ryan wijst naar Samantha en Justin kijkt der met grote ogen aan. 'Sirieus?!' Hij kijkt weer naar mij en laat z'n ogen over mijn lichaam glijden.
'Donder op Bieber!' Justin kijkt Joe vuil aan en draait zich dan om. Samen met Ryan loopt ie weg en wij gaan snel naar binnen.
Naar wat geklier en gelach gaan we naar AHOY! ^^ Ik ren met Samantha, Anne en Freya rond door de zaal en de Jongens lachen. Ik stop met rennen en kijk ze aan.
'Wat?' 'Niks.' De jongens gaan verder en ik ren weer vrolijk rondjes. Ik laat me lachend op de grond vallen en kijk de meiden aan. Ik knuffel Anne
'Meid, ik ben blij dat je er bent.' Anne lacht. 'Ik ook!' We lachen en ik sta op. Samen met Freya loop ik naar buiten en gaan we op een bankje zitten. 'Manon.' piept Freya.
Ik voel twee armen om me middel en een mes tegen me keel. 'Hallo liefje.' Justin. Ryan loopt op Freya af. 'Free rennen!' Freya kijkt me angstig aan.
'Free, GA!' Ze knikt en rent weg. Ik bedenk me geen moment en gil. 'Godverdomme.. Bitch.' sist Justin. Hij geeft het mes aan Ryan en duwt me in de auto.
Ryan komt naast me zitten en ik kijk angstig naar buiten. Justin geeft gas en rijdt weg. De tranen rollen over mijn wangen en Ryan kijkt me medelevend aan.
'Sorry.' fluistert ie zacht. Ik kijk hem ongelovig aan. Justin stopt voor een hotel en sleurt me mee naar een kamer. Hij duwt me naar binnen.
Justin loopt weg en Ryan kijkt bedenkelijk. Ryan komt langzaam op me af. 'Over een uurtje heeft Justin een interview en dan laat ik je gaan.'
Ik knik en ga bang op de bank zitten. Ik haat hem, Ik wil terug naar de rest.. Joe.. Samantha.. De namen van mijn vriendje en zusje blijven door m'n hoofd spoken.
Justin komt de kamer in. 'Mijn intervieuw gaat niet door.' Ik schrik en kijk Ryan bang aan. Hij kijkt me spijtig aan en ik krijg een klap tegen me wang. 'Ik zei wat tegen je!'
Ik kijk hem bang aan en voel gelijk weer een klap. Justin pakt me ruw vast en trekt me omhoog. 'Jij bent van mij begrepen?' Ik kijk hem kwaad aan. 'In je dromen!'
Justin haalt uit en raakt me vol in m'n buik. Hij laat me los en ik zak in elkaar. Zo gaat het vier dagen lang. Justin slaat me als ik niet reageer en Ryan durft niet tegen hem in te gaan. Justin heeft zelfs een snee in me arm gezet met het mes. 'Ik moet over een uur naar een intervieuw.' deelt Justin mee. Hij komt naar me toe en wilt een kusje geven. Ik draai m'n hoofd weg en krijg gelijk weer een klap. Ik begin te huilen. 'Waarom doe je dit?' Justin antwoord niet en slaat me nog een keer. 'Jank niet!'
Ik kruip bang weg. 'Hier blijven.' Justin komt naar me toe en trapt me in m'n buik. Ik hap naar adem en kijk hem bang aan. Een uur later is Justin weg.
Ryan komt de kamer binnen. 'Kom.' Ik sta met moeite op en loop met Ryan de kamer uit. 'Het spijt me, maar hij was zo kwaad.. Ga snel en ga voorlopig niet alleen naar buiten.' Ik knik en ren weg. Ik verga van de pijn maar ik moet hier weg. Halverwege zak ik in elkaar maar sta weer op en ren weer verder.
Ik zie een zwarte auto aankomen en hoor hem even later met piepende banden stoppen. 'MANON STOP!'
Ik stop met rennen en draai me om en zie Samantha, Joe en de rest staan. Joe komt naar me toe gerend en slaat z'n armen om me heen. Ik begin te huilen. 'Ik was zo bang.' 'Ssst.. het is goed, je bent veilig.' Ik knik en Joe tilt me op. Hij loopt terug naar de rest en Samantha schrikt. 'Nonie?.. wat.. wat heeft ie met je gedaan?' Nick slaat z'n armen om der heen. Het word langzaam zwart voor me ogen. 'Hij gaat er aan!' hoor ik Joe nog zeggen en dan val ik in een diep zwart gat.


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 7 okt 2010 - 6:57:
wow <3
verder