Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » 14 Days! (AF) » Hoofdstuk 9 - Quad rijden & Zeep glijden (dag 8)

14 Days! (AF)

6 okt 2010 - 22:58

2694

3

258



Hoofdstuk 9 - Quad rijden & Zeep glijden (dag 8)

Reacties!!?

Nick pov
Ik lag inmiddels nog steeds naar het plafon te staren. Moe was ik niet maar goed geslapen had ik ook niet. Ik vroeg me af wat me vandaag te wachten stond. Terwijl ik opstond en me aankleedde. Al gauw liep ik de trap af en keek de gezellige keuken in. Mark, Alex, Madison en Joe zaten aan het ontbijt. Annabel was vrolijk aan het rommelen. Ik ging ook bij de tafel zitten en groette iedereen. Ik was net begonnen met eten toen Kevin binnen kwam. Hij had overal stro in zijn haar en keek ons vrolijk aan. ‘Waar kom jij vandaan?’ Zei ik tegen Kevin. ‘Van de stroberg! Hoezo?’ ‘Waarom kom je daar vandaan?’ Zei Joe die hem verbaasd aan keek. ‘Omdat er geen kamers over waren moest ik daar slapen. Man dat ligt echt geweldig.’ Zei Kevin. ‘Hij is er serieus ingetuind.’ Zei Mark lachend. Alex kreeg samen met Mark de slappe lach. ‘Pap? Wat heb je gedaan?’ Zei Madison. ‘Nou wat Alex en jij ook bij Joe en Nick hebben geprobeerd.’ Zei Mark tussen de lachbuien door. Nu schoot ook Madison in de lach. ‘Kevin er is wel een slaapkamer voor je alleen Mark maakte een grapje.’ Zei Annabel ‘Als je wilt kan je zo in een normaal bed liggen.’ ‘Dat is lief van u maar dat stro prikt misschien een beetje maar het is wel heerlijk warm. Dus als u het niet erg vind blijf ik daar wel vertoeven het is prima zo.’ Zei Kevin. Wij zaten te lachen aan de ontbijt tafel. Ook echt weer iets voor Kevin dacht ik. Ik was blij dat ik er niet ingetuind was. Ook al waren Alex haar blauwe ogen toch wel heel overtuigend geweest toen ze het zei. Na het eten gingen we leren quad rijden. Als we goed genoeg waren om het zelf te kunnen dan gingen we wedstrijdjes rijden.
We liepen druk pratend met zijn alle naar de quads. ‘Mag ik bij jou achterop?’ Zei ik tegen Alex. ‘Pas maar op Nick ze is een snelheidsduivel.’ Zei Joe. ‘Dat zal wel een beetje meevallen.’ Zei ik. ‘We drive hardcore and fast.’ Zei Alex lachend terwijl ze Madison aankeek. ‘Ja onze Maddy kan er ook wat van.’ Zei Joe terwijl die een arm om haar heen sloeg. Voor dat Madison wat zei haalde ze eerst Joe’s arm van haar schouders. ‘Ja duh.’ Zei Madison. Kevin keek naar de beide. ‘Wat zijn we weer lief voor elkaar.’ ‘Ik weet wel dat ik de teams maak voor nu dan ben ik de scheidsrechter, leren jullie me later maar hoe het moet. Maar anders gaat het niet eerlijk. We moeten het toch eerlijk blijven houden.’ ‘Meiden tegen de jongens!’ Zei Joe. ‘Dat ga je verliezen mannetje!’ Zei Madison. ‘Cause were hardcore and fast you’re slowly because it’s the first time!’ Zei Madison lachend. ‘Girl power!’ Zei Alex terwijl ze Madison een high en een low five gaf. ‘We houden het eerlijk!’ Zei Kevin. ‘Ik maak de teams anders is het niet eerlijk.’ Madison had Joe achterop en Alex had Nick en Kevin achterop. Alex moest wel lachen om Kevin omdat hij stond en zich aan Nick schouders beet hield. ‘Joehoe!’ Schreeuwde Kevin boven het lawaai van de motor uit. Voor Madison reed Alex met Kevin Madison moest wel lachen om Kevin die achterop stond en Nick die zich stevig vastklemde. Ook Joe was daar o zo goed in.

Kevin pov
Eenmaal aangekomen sprong ik van de quad af. ‘Dat was echt super!’ Schreeuwde ik naar Alex. ‘Straks nog harder.’ Zei ik met een grijns. ‘Weet je nog steeds zeker dat het meevalt?’ Zei Alex met een grijns tegen Nick. ‘Oké allemaal even stil. De indeling voor jullie wedstrijdjes voor zo meteen zijn Nick en Alex samen tegen Maddy en Joe. Er word niet geruild.’ Zei Kevin met een blik op Madison die de smoor in had. Nou Nick ga maar zitten!’ Zei Alex. Nick ging weer op de quad zitten. Alex zat stijf achter hem zodat ze mee kon kijken over zijn schouder. Dit is gas geven dit is de rem en zo stuur je.’ Zei Alex terwijl ze het voordeed.

Nick pov
Alex zat achter me op de quad dicht tegen me aan. Ik kreeg het er warm van als ik er aan dacht. Blijf je concentreren op haar uitleg Nick. ‘Klaar voor een test rondje, wel rustig beginnen.’ Zei Alex terwijl ze haar handen in mijn zij legde. Langzaam maar zeker kwamen we op gang. ‘En dat kan harder! Je doet het super Nick voor een eerste keer.’ Zei Alex. Alex lette even niet op me en keek naar Madison die stond te schreeuwen naar Joe. Uiteindelijk sprong ze achterop bij hem en greep naar de rem. ‘Joe rustig anders gaat het net als hem het kippenhok.’ Zei Madison. ‘Fijn herinner me er even weer aan. Dat geeft me zelf vertrouwen!’ Zei Joe boos. ‘Ja dat doet het inderdaad!’ Schreeuwde Madison sarcastisch. ‘Let er maar niet op, Maddy baalt gewoon dat Joe het de eerste keer niet goed deed en haar quad het kippenhok in reed. Het was echt grappig totdat ze erachter kwam dat haar quad niet meer bruikbaar was. Sindsdien heeft ze een nieuwe van Joe gekregen om het goed te maken.’ Zei Alex glimlachend. ‘Ze zijn we altijd aan het bekvechten. Vandaag, gister dan weer net niet en eer gister ook al. Al was dat dan wel hilarisch aangezien ze onder de verf zaten.’ Zei Nick lachend. ‘Je bent een natuurtalent. Nou meneer natuurtalent dan ga ik er maar eens vandoor. Het lukt je ook wel zonder mij.’ Zei ze en ging staan sprong omhoog en landde keurig rechtop in het gras. Voordat ik kon tegenstribbelen was ze al weg. Ze liep naar Kevin die tegen het hek aangeleund zat. Hetzelfde hek waar Joe ooit overheen gevallen was en daarna de sloot in gerold was.
Alex pov
Nick reed rustig door en was aan het oefenen. Ik kwam lachend bij Kevin aan en plofte naast hem in het vochtige gras. ‘Waarom ben jij zo vrolijk? Mooi truck was dat net die moet je mij ook eens leren!’ Zei Kevin. ‘Oow ik moest even denken aan een van Joe’s duikelingen waardoor die hier in de sloot viel. Toen die eruit kwam was die groen van het eendenkroos en Maddy en ik maar lachen.’ Zei ik grijnzend. Kevin keek me aan en schoot in de lach. ‘Weer een deuk in zijn ego.’ Zei Kevin lachend. ‘Die truck is trouwens heel simpel je springt gewoon recht ophoog bij de juiste snelheid en dan rijd die zo onder je weg.’ Zei Alex. ‘Toch wil ik hem van je leren.’ Zei Kevin, ‘Komt goed man.’ Zei ik. Nog steeds schreeuwde Madison naar Joe. ‘Ha ha wat heeft die gedaan dat Maddy zo boos op hem is?’ Zei Kevin spottend. ‘Oow hij heeft Maddy haar quad het kippenhoek in gereden. Het ding was total los.’ Zei ik met een sarcastische toon. ‘Dat meen je.’ Zei Kevin lachend. ‘Zie ik eruit alsof ik het niet meen?’ Zei ik spottend. ‘Nou behoorlijk serieus eigenlijk!’ Zei Kevin. We praten nog wat toen Nick ook naast me kwam zitten. Hij jatte mijn cowboy hoed. Ging gauw op de quad zitten en er van door. Ik rende achter hem aan omdat die niet zo hard reed. Sprong achter op en ging dicht tegen hem aan zitten. Dit deed ik express. Jatte mijn hoed terug en stuurde hem naar de andere kant van het land. Daar kon niemand ons zien. Legde mijn hoofd op zijn schouder. Zag dat die kleurde. ‘He cowboy die hoed staat je goed.’ Fluister ik zachtjes in zijn oor. ‘Maar toch staat die jou beter.’ Zei Nick zachtjes terug. Rustig steek ik mijn hand uit naar de rem. De quad komt tot stilstand. Ik stap af en ga ik het gras liggen. ‘Waar kijk je naar?’ Zei Nick. ‘Kom maar naast me liggen. Dan wijs ik het je wel aan.’ Zei ik. Hij kwam vlak naast me liggen. Ik wees omhoog naar de wolken. ‘Kijk dan naar al die wolken geweldig toch?’ Zei ik. ‘Ik kijk liever naar de sterren maar wolken kijken vind ik ook leuk. Hij lachte naar me. Opeens schrik ik en begin te lachen. ‘Gemenerik!’ Roep ik in zijn richting. Terwijl ik hem terug kietel. Lachend rol die op zijn buik. Prikt me nog eens. Ik rol in zijn richting omdat die weg rolt. Rol over hem heen terwijl ik hem kietel. Hij rolt met me mee en land boven op me hij kietelt me en ik hem. Omdat die moet lachen kan ik hem van me af rollen. Rol nu mee en land boven op hem. Zonder iets te doen kijk ik hem nu recht in de ogen. ‘Je wint het toch nooit van mij!’ Zei Nick grijzend. ‘Oow nee?’ Ik buig me voorover en kus hem op zijn mondhoek. Rol van hem af sta op en start mijn quad.



Nick pov
Ze kuste me overdonderd lag ik in het gras. Kon niet beseffen wat er net gebeurd was. Droomde ik dit of was wakker. Ik stond op en deed alsof er niks aan de hand was. Liep richting de quad en stapte achterop. Voelde me nogal dronken zonder drank. We reden zwijgend terug. Toen we aangekomen waren stapte ik af Alex reed eerst tegen Madison. Het was gelijk spel. Nu stapte Joe op de quad, dat won Alex zeer zeker. Even later stapte Alex af. Joe chagrijnig omdat die de strijd het verloren had. ‘Klaar voor de start af.’ Schreeuwde Kevin. Joe was boos door zijn verlies dus liet ik hem maar winnen. Alex zou het wel begrijpen. Ik reed te langzaam door de bocht. Knipoogde tegen Alex bij aankomst. Ze begreep me volkomen. Het ging nu tussen mij en Madison. Dat werd sowieso een nederlaag. ‘Klaar voor de start?’ Schreeuwde Kevin. ‘En af.’ Schreeuwde die erachter aan. Daar gingen we deze keer deed ik mijn best en vlak achter Madison finishte ik. Alex sprong achter op en we gingen richting de boerderij. De hoed hing op haar rug. Ze legde haar hoofd weer op mijn schouder. Zal ik zal ik niet mijn hoofd draaien en haar terug kussen. De drang om het wel te doen is echt ondragelijk maar toch kan ik me bedwingen.

Madison pov
‘We gaan zeep glijden!’ Zei Madison. Na wat gekibbel en gebekvecht met Joe en Alex. Nick zat stil in de hoek van de bank. Kevin zat grijzend naar Joe en Madison te kijken.
‘Ik ga me verkleden!’ Zei ik terwijl ik de kamer verliet. Ik snelde omhoog en trok mijn nieuwe sexy bikini aan. Daarna liep ik naar Alex’s kamer die ook haar nieuwe bikini aan had. Haar handdoek hing over haar schouder. De jongens waren nog bezig. Wij gingen alvast het landbouw plastic klaarleggen. Alex haalde het zeepsop. Ik haalde het landbouw plastic op en sleepte het naar het gras legde het naast de vijver neer. Alex hielp me met uitvouwen. Daarna gooiden we het zeepsop erop. De jongen kwamen aanlopen. Ik rende weg. ‘Wat ga je doen?’ Schreeuwde Kevin naar mij. ‘Ik kom zo terug.’ Schreeuwde ik naar hem. Liep naar de kelder en griste een fles afwasmiddel van het merk dreft van de plank en rende weer naar buiten, naar de rest. Alex lachte toen ze zag wat ik in mijn hand had.
‘Wie gaat eerst?’ Zei Alex. ‘Wat is het doel eigenlijk?’ Zei Joe. ‘Wie het verste komt natuurlijk! Duh.’ Zei Madison hijgend. ‘Oké ik ga eerst!’ Schreeuwde Kevin hij nam een aanloop en gleed over het plastic van de ene naar de andere hoek. Hij gleed zo de vijver in. Plons en Kevin lag in de vijver. Proestend kwam die boven. Er zat een eend op zijn hoofd.

Kevin pov
Ik kwam boven het idee dat er iets op mijn hoofd zat. Een waterlelie blad of zo. Ik keek omhoog om te zien of ik het kon zien. ‘Kevin, man er zit een eend op je hoofd!’ Schreeuwde Joe. Iedereen lachte me uit. Ik keek opnieuw omhoog om te kijken of ik het beest kon zien. Ik sloeg spastisch om me heen. Het beest vloog verschrikt op. Kwakend vloog hij de lucht in. Opgelucht klauterde ik de vijver uit. ‘Zo hoort het dus niet.’ Zei Madison lachend met een sarcastische blik op mij. Toen ik bij de rest aankwam. ‘Al was het echt geniaal, echt zo’n typische Kevin actie.’ Zei Nick lachend. ‘Als jij denkt dat je het beter kan, doe het dan maar even voor!’ Zei ik tegen Madison. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze kneep de fles dreft leeg over haar lichaam met hulp van Alex. Ze nam een aanloop, gleed over de baan en ook nog een stuk door het gras. ‘Woehoe!’ Schreeuwde Alex. ‘Go Maddy!’ Schreeuwde Joe. ‘Zo doe je dat dus!’ Zei Madison toen ze terug was bij ons. ‘Nu ik!’ Schreeuwde Alex die Maddy een knuffel gaf zodat ze nog wat afwasmiddel op zich kreeg. Ze nam een harde aanloop en gleed ook over de baan. Ze gleed ook de mat af alleen niet zo ver als Maddy. ‘Dat was echt kicken!’ Zei Alex toen ze terug kwam. Joe nam een aanloop en ging als volgende. Hij kwam halverwege de mat. Als snel kwam die terug. ‘Nick jij bent!’ Zei hij. Nick schrok op. ‘Huh? Wat?’ Zei hij geschrokken. ‘Niet dagdromen maar glijden!’ Schreeuwde ik Nick in zijn oor. Nick nam zonder te reageren op mij een aanloop en gleed iets over de helft. We zijn de hele middag nog aan het zeep glijden geweest. De beste was natuurlijk Madison met haar afwasmiddel, daarop gevolgd door Alex, daarna ik en Joe en Nick stonden gelijk.

Alex pov
Iedereen zat gedoucht en met nat haar aan tafel. Ook Mark had zich gauw gedoucht. Tijdens het eten zat Nick meer met zijn eten te spelen dan dat die at. ‘Eten Nick het is hartstikke lekker.’ Zei Joe die hem een klap op zijn schouder gaf. Alex die naast Mark zat en tegenover Nick vertelde nu in geuren en kleuren over vanmiddag. Mark verslikte zich in zijn eten bij horen van het verhaal van Kevin en de eend. Mark proesten het uit van het lachen. Nick die net een hap werd weer afgeleid. Ik keek naar hem. ‘Heb je geen honger?’ Zei ik terwijl ik zijn blik kruiste. Na het eten stond hij op en liep de trap op. Zonder iets te zeggen. Ik liep ook de trap op terwijl Kevin en Mark met elkaar aan het lachen waren in de woonkamer. Madison en Joe hielpen Annabel met de afwas.


Nick pov
Ik had haar toch niet verslagen dacht ik bij mezelf. Zij mij wel, Ik kon nergens anders meer aan denken dan aan Alex. Ik was continu afgeleid en er niet bij met mijn hoofd. Ik kon niet eten en was bang dat ik daarom ook niet kon slapen. Die kus op mijn mondhoek maakte het alleen maar erger. Ik wilde meer, meer, meer. Weten hoe het voelde om haar zacht lippen op de mijne te voelen. Ik greep mijn gitaar en begon wat te spelen zonder er bij na te denken sloeg ik wat akkoorden aan. De slaapkamer deur was nog open. Mijn vingers vonden de bekende akkoorden en als vanzelf zong ik mee. Ik zong fly with me. Al had ik niet gezien dat er iemand in mijn deuropening stond. Ze luisterde aandachtig naar mijn muziek. Toen ik klaar was ontdekte ik dat ze daar stond. Ze klapte namelijk in haar handen. ‘Hoe lang sta je daar al?’ Zei ik tegen Alex terwijl ik opstond en naar haar toe liep. Zette de gitaar onderweg neer tegen het bed. ‘Al een tijdje…’ Zei ze. ‘Hoe lang is een tijdje?’ Zei ik. Terwijl ik de kamerdeur sloot. Ze leunde nu tegen de kamerdeur aan. ‘Vanaf het begin van het nummer.’ Zei ze zachtjes. Ik stond nu recht voor haar. Ik twijfelde nog even. Bracht mijn gezicht nog dichter naar het hare. Slot mijn ogen en drukte zacht zonder er bij na te denken mijn lippen op de hare. Brak de kus af en wachtte vol spanning op haar reactie.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 9 jan 2011 - 13:30:
Aaaawh


Nynke
Nynke zei op 7 okt 2010 - 18:08:
Ghehe


BoterKoekje zei op 7 okt 2010 - 10:56: