Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You and Me » Hoofdstuk 6

You and Me

3 nov 2010 - 20:11

855

0

262



Hoofdstuk 6

‘Mélanie wakker worden’
‘hmm jaa , heu waar zijn we?’
‘we zijn aan ons hotel kom’
Blijkbaar was ik weer in slaap gevallen met mijn muziek aan, ik keek naar mijn mp3 en zag dat die plat was. Dat worden opladen vanavond , gelukkig hadden we de laptop mee voor die op te laden, we hadden ook een paar dvd’s mee voor moesten we ons vervelen wat wel geval zal zijn denk ik. Ik kroop dan uit de auto voor mijn ouders en zus te volgen, we gingen gaan verkennen mijn favoriete deel. We melde ons eerst aan in de receptie en tot verbazing toe mochten we al op onze kamer. Ik keek op mijn horloge en zag dat het half 3 was in de namiddag. De vorige logees waren blijkbaar al vroeg vertrokken en was onze kamer als eerste al gepoetst. Plannen werden gewijzigd, we zouden eerst al onze valiezen in de kamer zetten en daarna zouden we gaan verkennen. We gingen met zen alle naar de auto voor onze eigen valies te nemen en die dan mee te nemen naar de kamer , zus en ik hadden als eerste onze valies wij gingen dan al naar onze kamer , ik had de sleutel. Sarah was al eerste vertrokken en ik kwam achter haar toen ik haar hoorde zeggen
‘Oja er is een lift ideaal!’
‘haha ja dan hoef je geen trappen te doen zeker tamzak!’ en ik kreeg een boze blik in mijn richting, maar ik lachte liefjes in haar gezicht en ging in de lift staan die net open ging. Ze volgde onmiddellijk mijn voorbeeld want ik had al op de knop geduwd op welk verdiep we moesten zijn, ze kwam net in de lift toen de deuren dicht gingen.
De lift gaf aan dat we waren toegekomen op ons verdiep, het eerste verdiep. Nu nog onze kamer zoeken. Ik kwam als eerste uit de lift en begon de kamer nummers luidop te zeggen.
‘245, 246, 247, 248 hier is het!’ Riep ik voor de gang. Toen ik omkeek naar men zus waarvan ik dacht dat ze verder stond, zag ik dat er nog mensen in de gang waren en me nu allemaal aanstaarden waarop ik mijn wangen rood voelde kleuren. Ik stak de sleutel in het slot en deed de deur open. We gingen naar binnen , zagen een 2persoons bed, we zette onze valiezen aan de bureau die we hadden en we lieten ons vallen op het bed, of ik toch wel terwijl Sarah naar de venster ging.
‘wauw we hebben een balkon!’
Bij die woorden kwam ik van het bed om ook te gaan kijken.
‘ja hallo noem je dit een deftig balkon, we hebben zicht op de straat’
‘het is beter dit dan niets’
‘ja ja het is al goed!’
Ik ging terug naar binnen en liet me terug vallen op het bed. Maar het duurde niet lang voor dat Sarah weer binnen kwam om te zeggen dat we moesten gaan helpen bij papa. Met veel tegenzin ging ik naar beneden voor te helpen.

Eenmaal de auto leeg was gingen papa en ik weer naar boven naar onze kamers. Eens ik op de kamer kwam was Sarah haar valies al leeg gemaakt en lag alles in de kast. Ik volgde haar voorbeeld en begon ook aan mijn valies. De meest nodige dingen zoals onderbroeken, bh’s, bikini, kleedjes, rokjes, topjes en t-shirten gingen in de kast. Kousen liet ik mijn valies zitten omdat ik toch meestal mijn slippers aandeed. Ik deed mijn all stars uit en ruilde die in voor mijn slipper die ik uit mijn valies haalde. Eenmaal alles op zijn plaats lag hoorde ik iemand kloppen op de deur. Ik ging naar de deur aangezien Sarah in de badkamer bezig was met daar alles op zijn plaats te zetten. Ik deed de deur open en zag mijn ouders staan die kwamen zeggen dat we gingen gaan verkennen in het hotel. Sarah hoorde het en kwam uit de badkamer. Zij volgde mijn voorbeeld door ook haar schoenen uit te doen en die in te ruilen voor slippers. We begonnen aan de receptie, van daaruit kon je naar overal gaan, het zwembad, de garage, waar we moeten gaan eten, een kinderruimte, een aparte ruimte waar je kan zitten voor iets te drinken.
‘kijk Mél hier is internet , hier staat zo een bakje’
Ik keek er naar maar reageerde daar niet op, waarschijnlijk moest je eerst betalen voor op internet te mogen en hoelang zo dat wel niet zijn een half uur voor 3€? Nee dank u daar geef ik mijn geld niet aan uit.
We gingen verder met verkennen. We gingen gaan kijken waar we zouden moeten gaan eten deze avond.
‘ja gevonden’ zei ik ‘kunnen we verder kijken nu?’ En ik kreeg een boze blik van men moeder maar die negeerde ik. We gingen dan verder, nu gingen we naar het zwembad gaan, wat mij eigenlijk tegen viel, ik had het groter verwacht, toe we via het zwembad naar buiten gingen zagen we dat daar ook nog een zwembad was. Dit begon ik al leuker te vinden. Via het buitenzwembad gingen we waar naar de receptie, maar je moest dan wel eerst boven graken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.