Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 18

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

9 okt 2010 - 21:53

562

1

234



~ 18

Anne pov:

Joe zette Manon op de grond en ze trok een pijnlijk gezicht.Samantha knuffelde Manon even en vondt het niet leuk om Manon zo te zien.
Manon hapte naar adem en zakte in elkaar en Joe ving haar op voor ze op de grond viel. Hij droeg haar de auto in en legte haar voorzichtig op de achterste bank neer.
'Kev jij rijd!' Joe wierp hem de sleutels toe en stapte zelf naast Manon in. Ik Liep snel om de auto heen en stapte naast Kevin in.
Nick en Samantha zatten op de middelste bank, achter ons. 'Naar het ziekenhuis!' Zei Joe. Je hoorde toch wat van paniek in zijn stem.
Daarna begon hij zacht tegen manon te praatte. Kevin starte de auto en reed richting het ziekenhuis. De Hele weg was het akelig stil, op Joe’s gefluister na.
Joe tilt Manon uit de auto en rent naar binnen met een omhulp gillende Samantha. Er komen dokters aan en die nemen Manon mee.
Joe gaat wanhoopig op een stoel zitten. Ik ga voor hem staan. 'Joe, ze overleeft het wel, ze is sterk.' Joe kijkt op en knikt.
Er gaat een halfuur voorbij en er komt een dokter naar buiten. Joe kijkt gelijk op. ‘Ze is in een coma geraakt,en is op dit moment stabiel’legde de dokter uit.
Joe zat Onrustig op zijn stoel. En Samantha stond met haar neus tegen het raam naar Manon te kijken.
Op het moment dat de Dokter weer die ruimte in wou gaan sloeg het regelmatige gepiep van de hart-ding over in een lange piep.
Joe schoot overeind en stond meteen naast samantha. De 2 dokters waren met zon ding die een stroomschok bezig. Nick had Samantha bij het raam weggekregen.
Al best Snel hielden de dokters op met die stroomschokken geven. En kwam er een naar buiten. Voor dat de dokter wat kon zeggen, zoefde Joe de Kamer in en duwde de andere dokter opzij.
Meteen begon hij haar te reanimeren. Ik stond op en rende bijna naar het raam toe waar Samantha ook weer stond.
De lange pieptoon begon langzaam weer regelmatig te worden. ‘oh-my-god’stootte ik uit.
De dokter begon alle apparaten te controleren, en Manon open voorzichtig haar ogen. Joe kwam de kamer weer uitgelopen.
Samantha rent naar Joe. 'Je hebt mijn zus gered.' Joe glimlacht even zwakjes en kijkt dan door het raam naar z'n vriendin.
Ik ga naast hem staan. 'Ik zei toch dat ze sterk was.' Joe kijkt me even aan. Ik zie dat Joe het best moeilijk heeft maar hij houdt zich sterk voor Manon.
De dokter komt weer naar buiten. 'U mag naar u vriendin toe.' Joe knikt en loopt naar binnen. Ik volg hem en kijk naar Manon. Joe gaat naast het bed zitten en pakt der hand. Ik loop naar hem toe en ga naast hem staan. 'Wat heeft ie toch met je gedaan?' vraagt Joe voorzichtig. Manon kijkt hem aan maar zegt niks.
Kevin komt binnen met een teddybeer en legt die op Manon der buik. Manon kreunt zachtjes. Joe kijkt op. 'Kev, haal die beer weg.' Kevin knikt.
Joe staat op en schuift der shirt omhoog. Er komt een grote blauwe plek op der buik te voorschijn. 'Verdomme.' vloekt Joe en gaat dan weer naast Manon zitten.
Hij kijkt der aan. 'Heeft hij dit gedaan?' Manon knikt lichtjes en Joe aait even over der haren. Hij vindt het niet leuk dat ze hier zo ligt.

Pak allemaal jullie hooivorken, we gaan Bieber vermoorden!


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 9 okt 2010 - 21:55:
Teddybeer <3