Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Story about everything. » 1

Story about everything.

9 nov 2010 - 18:17

455

0

167



1

Alesha, word je wakker? Ik moet je iets vertellen. Ik hoor aan mijn vaders stem dat er gewoon iets niet goed is. Snel spring ik uit bed en ren de trap af. "Ja??" op de bank zie ik mijn kleine zusje van 4 jaar oud op de bank. Ze huilt. "wat is er allemaal aan de hand?" vraag ik nerveus. Ga even rustig zitten.." zegt mijn vader. Bang en trillend ga ik langs zijn vader zitten. Hij hapt naar adem. "J-j-je moeder h-h-heeft z-z-zelfmoord gepleegd.." Even dringt het niet tot me door. Mama? Pleegt zelfmoord? Nee dat kan niet! "JE LIEGT!" roep ik tegen mijn vader. Mijn boosheid slaat opeens om in heel veel verdriet. Ik val in duizenden stukjes op de bank terug. Papa komt er bij zitten, en mijn zusje ook. Met zijn 3en huilen we het uit..

Ik schrik wakker. Ik ben helemaal bezweet en plakkerig van mijn droom. Ik wil nog steeds weten waarom mama zelfmí´í´rd heeft gepleegd. En waarom Daniël het heeft uitgemaakt.. Alles komt vast nog wel. Hmm wat is het eigenlijk stil in huis. Dan kijk ik op mijn klokje. 'Ja nee logies.. het is pas 3.17' Ik probeer weer in slaap te komen, maar het lukt me maar niet.. Dan denk ik aan dat we straks op vakantie naar belgië gaan. Eindelijk iets om naar uit te kijken. De koffers staan al klaar in de auto, dus dat kan ik ook al niet gaan doen.. Ah.. mijn laptop ligt naast me. Ik ga naar msn. Niemand online. Dan zie ik een berichtje op poppen. Ik klik er op. Een mailtje van Daniël. Hij blijft me maar achtervolgen sinds hij het heeft uitgemaakt.. Dan zie ik dat Phoebe, mijn beste vriendin online komt. Ik begin een gesprek met haar.

Alesha | Life is a bí®tch, Love is her master zegt:
Hee schatjee

Phoebeeeeeeeeeeee zegt:
Hee schat! Waarom ben jij wakker?

Alesha | Life is a bí®tch, Love is her master zegt:
Hmm rot droom. Je weet wel welke!

Phoebeeeeeeeeeeee zegt:
Hmm ja. Als je die straks in België maar niet krijgt!

Alesha | Life is a bí®tch, Love is her master zegt:
Neeh, ik zal mijn best doen schattiee

Phoebeeeeeeeeeeee zegt:
Mooi zo!
Maar ik ga verder slapen! ik zie jou morgen om 8 uur!!!!
kusjekusjee

Alesha | Life is a bí®tch, Love is her master zegt:
Okee is goed schatjeee!
tot morgen!! kusjekusjee!

Phoebeeeeeeeeeeee is offline.


Ik kijk of er nog iemand interessants online is. Dan zie ik Daniël op poppen.
Hij begint tegen me te praten. Maar ik vind het nog steeds moeilijk dat hij het heeft uitgemaakt, en meld me af. Ik kan nu vast wel weer slapen. Ik pak mijn mp3 en luister naar Hold On van Direct. Langzaam vallen mijn ogen dicht. En ik beland in een heerlijke droom. Over een hele leuke jongen die ik niet ken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.