Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SYTYCD - Yes, I Can! » And One

SYTYCD - Yes, I Can!

12 okt 2010 - 20:04

353

1

192



And One

Wat ontzettend veel mensen. Wat een hele hoop mensen. Jongens, wat ontiegelijk druk! Hoe moet ik ooit een kans maken tussen al deze deelnemers? Er zitten kanjers tussen, dat heb ik al gezien. Hiphop, jazz, modern, freestyle, streetdance, broadway, latin, ballroom, en natuurlijk mijn stijl, klassiek ballet.
Ik voel de zenuwen door mijn lijf gieren, tot in de toppen van mijn tenen. Ik heb een nummer met maar liefst 5 cijfers, en iets zegt me dat ik nog lang kan wachten. Fuck it, ik ga mezelf echt opvreten van de stress. Tegen de tijd dat ik voor de jury moet verschijnen, heb ik mijn nagels afgeknauwd tot aan mijn elleboog!
Ik besluit toch mijn spitzen al aan te doen en mijn spieren op te warmen. Misschien krijgen alle mensen die voor me zijn ineens last van buikkrampen en kunnen ze dus niet meer dansen. Het kan, hoor, wie weet!
Het zal zo lang wel niet duren.

Ik slaak een diepe, verveelde zucht. Had ik serieus geloofd dat het niet zo lang zou duren? Even een blik op de tijd, dat is nu zo'n vier uur geleden! Shit man, ik vreet mezelf echt op nu! Mijn optreden wordt een ramp, dat weet ik nu al! Fuck fuck fuck!
En die presentators, wat een idioten zijn dat! Even rond iedereen gaan hangen, succes wensen en erin wrijven dat het wel zou lukken. Om dan als de kandidaat niet door is, te knuffelen (jak, al dat zweet) en te zeggen "Maar je hebt toch je best gedaan en het was toch een geweldige ervaring." Wat is er geweldig aan de ervaring dat je denkt dat je kan dansen en dat er vervolgens een professionele jury is die je droom om het te maken te grond in boort? Serieus, wat een ervaring, zeg, daar teken ik voor!
Ik strek mijn been nog een laatste keer recht vooruit en leg het dan evenwijdig met mijn bovenlichaam. Omhoog dus. Niet moeilijk, ik ben erop getraind.
"Zo, dat ziet er moeilijk uit!" Ik herken die stomme stem meteen. Dat blonde wij staat met een grijns tot achter haar oren naar me te kijken, complete cameraploeg inbegrepen! Jippie...


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 13 okt 2010 - 16:10:
Geweldig!
Dit verhaal is echt leuk
En je hebt aan het einde ergens wij staan ipv wijf...
Maar voor de rest is het echt een leuk verhaal :3