Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SYTYCD - Yes, I Can! » And Four

SYTYCD - Yes, I Can!

13 okt 2010 - 20:43

436

1

290



And Four

Ik sta zowat te springen en te huppelen, ik ren gewoonweg naar buiten. Ik ben compleet over mijn toeren, buiten zinnen van geluk. Niet te geloven, ik mag naar de bootcamp in La. Amerika, ik ga naar Amerika, hallelujah! Het mekka van de beroemdheden, mijn eerste stappen in de wereld van roem en geld verdienen met je hobby.
Ok, nu ben ik aan het overdrijven. Ik ben er nog lang niet, er gaan meer dan 100 dansers door naar de bootcamp, en er zijn er bij waarvan ik ernstig twijfel of ze ooit een dansvloer hebben gezien. Oh, stel je voor dat ik ook zo iemand ben! Maar ik ga mijn best doen, ik ga laten zien wat ik in huis heb, en angstvallig verbergen wat ik niet in huis heb!
"Ik kan het wel," mompelde ik tegen mezelf.
"Ja, jij kan het inderdaad wel!" Ik draaide me om met rode wangen, deels van de inspanning, en deels omdat ik net als een debiel tegen mezelf liep te praten. Een mooie jongen, gespierd, maar toch slank. Een erg lenige danser, heel explosief, denk ik. Maar jee, wat ziet ie eruit! Aan de ene voet heeft hij een sportschoen, aan de andere een soort van spits, maar dan zonder hout erin. En zijn trainingsbroek ziet eruit alsof ie van de ijfeltoren gevallen is en onderweg is opgeschept door een razende ooievaar. Maar wat een uitstraling, tjonge jonge, wat een jongen!
"Lorenzo," zegt hij met een lach. Hij steekt zijn hand uit en verdwaasd beantwoord ik zijn gebaar. Ietwat laat besef ik dat ik ook mijn eigen naam moet geven, uit beleefdheid (en anders wel uit interesse, miauw!)
"Jana."
"Je danst erg mooi, zelfs Dan Karaty was onder de indruk. En ik ook. Niet te geloven, die pirouettes die je deed, en die sprongen, ik dacht dat je door het plafond zou gaan!" Mijn wangen gloeien nog harder bij het horen van al die complimentjes.
"Dank je," zeg ik zacht. Hij lacht.
"Kom je zo meteen ook naar mij kijken?" Nu pas valt zijn Nederlandse accent me op. Hé, het bewijs dat niet alles aan Holland beroerd is!
"Ja, graag." Waarom zeg ik dat nou, ik wil naar huis! Maar kijk die ogen dan, ach ja, ik kan wel even blijven, geen probleem.
"Wat dans je?" Een choreo, duhh, slimme vraag, Jana.
"Nou, zo'n beetje van alles, X-move, freestyle, beetje modern."
"X-wat?" Jezus, ik ben dom.
"X-move. Je zal het zo meteen wel zien," zegt hij met een knipoog. Smelt smelt, straks kunnen ze me van de vloer schrapen.
Maar ik ben wel benieuwd. Als zijn dans net zo volmaakt is als zijn introductie, belooft het heel wat moois te worden.


Reacties:


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 13 feb 2011 - 9:41:
Lorenzoooooo