Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Tom in Wonderland » Hoofdstuk 3 deel 1

Tom in Wonderland

15 okt 2010 - 18:43

552

0

219



Hoofdstuk 3 deel 1

Het huis met het gouden naambordje

Tom liep verder het bos in en dacht nog steeds aan die gekke verschijning van daarnet.
“Olsondee en Olsondum!”¯ zei Tom hardop, “Laat me niet lachen! Dit is hier een persoonlijke grap!
Straks verschijnt Ashton Kucher om te zeggen ‘ You have been punk’d’. Dat zou een logische
Verklaring zijn voor al die rare dingen die gebeuren. Ik zou hem waarschijnlijk kunnen vermoorden als hij hier uit de bosjes zou springen, want grappig vind ik het momenteel totaal niet! Olsondee en Olsondum! Phah!”¯ uit frustratie schopte hij een bolster van een kastanje, ter grote van een voetbal, enkele meters ver. “Ik vraag me af wat ik nu zal tegen komen..”¯
Hij dacht er enkele minuten over na.
“Misschien kom ik wel een roze Perez Hilton-hond tegen,”¯ dacht Tom, “Of een Lady Gaga-siameese kat: ‘Rah rah, ah ah ah!’ Dat zou machtig zijn!”¯Hij dacht er nog verder over na tot zijn aandacht plots werd getrokken door gekraak van takken.
“Wat voor abnormaal wezen zal het nu zijn?”¯ vroeg Tom zich af. Hij was dan ook verbaasd en zelfs enigszins teleurgesteld, toen hij merkte dat het slechts het roze konijn was, die nu even groot was als hijzelf.
“Het konijn moet ergens naar toe gaan,”¯ besloot Tom wijs, “Misschien gaat het weer naar de uitgang!”¯ Dus volgde hij het konijn.
En plots doemde daar de Playboy mansion op die Tom had gezien door het kleine deurtje. Hij zag de grote tuin met een mintgroen, kort gereden grasplein, dat tot zijn middel kwam (doordat hij nog steeds zo klein was); vol met klavertjes vier. “Dat heb ik altijd al willen vinden!”¯ dacht Tom en hij plukte er eentje voor zichzelf en nam er ook een mee voor Bill. “Wat zal hij blij zijn!”¯ Op het gras plein zag hij bij de prachtige vijver een paar snoeproze flamingo’s. “Hé kijk, ze staan echt op één poot! Ik dacht dat Bill dat alleen maar verzon om me te pesten!”¯ En daar zag hij in de verte het zwembad met in de ligzetels de drie meiden van de Playboy mansion.
“Wow! Dat noem ik pas een prachtige droom!”¯ zei Tom, iets te hard, want het roze konijn draaide zich verbaasd om.
“Ah daar ben je Timmothy! Ik zat je al een tijdje te zoeken! Breng me mijn IPhone- oplader! Ik heb hem dringend nodig! Ik kan het me niet permitteren om te laat te komen! Haal het vlug!”¯ riep het konijn. Tom wou nog zeggen dat hij Timmothy niet was, Timmothy was vast een bediende; maar durfde niet. “Ik ben hier op een privaat domein, straks klagen ze me nog aan voor het schenden van hun privacy en ik denk dat mijn mama daarmee niet zo blij zou zijn. Het roze konijn heeft blijkbaar niet gemerkt dat ik Tom ben en niet Timmothy. Aan de andere kant, nu kan ik het huis eens verkennen!”¯ en met dat gedacht te hebben liep hij richting het huis. Hij passeerde expres nog eens aan het zwembad om het mooie uitzicht te bezichtigen, maar Holly merkte hem op en wenkte hem.
“Hé lekkerdert, kom jij niet eerst met ons een glas Champagne drinken? Je ziet er zo vermoeid uit. Jij hebt een oppepper nodig, dat zie ik zo.”¯ En Tom was onmiddellijk misleid door de mooie vrouw en dronk het glas Champagne, op grote mensen formaat, in één teug leeg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.