Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I don't feel so save here.. [TC] » 1.

I don't feel so save here.. [TC]

17 okt 2010 - 15:20

904

2

257



1.

Pov Tom:
“Bihill!! Wat doe je?”¯ vraag ik verschikt als ik een blinddoek voor mijn ogen krijg en ik voel dat mijn handen vastgebonden worden. Ik weet gewoon dat het Bill is, door die perfecte vingers die ik over mijn huid voel glijden. We hebben nu al een tijdje iets en alles lijkt perfect te gaan. Maar wat hij nu van plan is.. Ik heb werkelijk geen idee..
“Hou je mond, jij.”¯ Snauwt hij naar me. Ik slik even, zo ken ik mijn lieve broertje niet. Toch blijf ik stil, bang voor wat er gaat komen. Ik voel dat Bill me meetrekt naar een kamer. We leven in een villa en al onze kamers zijn beneden. Welke kamer het is weet ik niet. Ik weet alleen dat het niet mijn kamer is, want dat ruik je meteen, althans, dat ruik ik meteen. Bill duwt me hard op de grond en ik kreun eventjes. Hij mag best wat voorzichtiger doen met me. “Doe is wat voorzichtiger, ik ben ook maar een mens.”¯ Zeg ik dan. Hij moet weten dat ik, ondanks dat ik misschien ongevoelloos overkom, toch wel gevoelens heb.. “Ik zei, hou je mond, Tom.”¯ Ik hoor aan zijn stem dat hij redelijk boos begint te worden. Stil blijf ik liggen. Ik kan gewoon voelen dat Bill nu een grijns op zijn gezicht heeft. “Bill, wat …”¯ verder kom ik niet, want hij komt ruw op me zitten en pakt me stevig vast. “Ik zei godverdomme dat je, je bek dicht moest houden, Tom. Doe nou is een keer niet eigenwijs en doe wat je gevraagd wordt.”¯ Hij klinkt aardig boos, en ik begin een beetje bang voor hem te worden. Zo heb ik hem helemaal niet.. maar goed, als hij er gelukkig van wordt, houd ik mijn mond wel dicht.
Ik zucht verslagen en wacht af op wat Bill gaat doen. Langzaam doet hij mijn blinddoek af, maar mijn handen blijven vastgebonden. Ik kijk naar Bill en mijn mond valt open. Hij is perfect opgemaakt, zijn haren hangen stijl en lief naar beneden. Een mutsje siert zijn hoofd, het mutsje dat ik speciaal voor hem gekocht heb. Als mijn ogen afdwalen naar beneden zie ik dat hij geen shirt aan heeft. Een heerlijke buik is te zien en ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Als ik nog verder naar beneden ga met mijn ogen, kom ik tot de ontdekking dat hij in alleen een boxer op me zit. Snel schieten mijn ogen naar die van hem en ik kijk vragend in zijn mooie ogen. Hij glimlacht alleen betoverend en komt dichterbij met zijn hoofd. Ik sluit mijn ogen en wacht op de zoen. Als die niet komt open ik mijn ogen weer en zie Bill vlak boven me hangen.
“Vanavond is mijn beurt, Tommy.”¯ Zegt hij zacht. Hij staat op en trekt me ruw overeind. Ik slik even, maar laat het toch gebeuren, veel kan ik toch niet doen. Hij duwt me hard op zijn bed en ik kreun even van de pijn. What the hell ligt er op zijn bed dat zo’n pijn doet? Ik wil omkijken, maar Bill pakt ruw mijn hoofd vast en dwingt me hem aan te kijken. “Niet kijken, bitch .”¯ Zegt hij kattig. Ik kijk hem even verbaasd aan. Bitch? Als er iemand hier de bitch is, dan is het Bill wel, maar oké. Bill maakt mijn handen los en ik kijk hem dankbaar aan. Hij grijnst gemeen en pakt mijn armen stevig vast als ik ze wil bewegen. “Blijf liggen, sletje.”¯ Zegt hij gemeen en hij duwt mijn handen nog wat harder tegen het harde ding op zijn bed aan. Ik slik angstig en hoor dan twee gespjes dichtklikken. Ik kijk verschikt om, maar mijn hoofd wordt ruw teruggeduwd. “ Wat zei ik nou, Bitch, NIET KIJKEN.”¯ Ik slik weer een keer en sla mijn ogen neer. Ook daar is meneer niet tevreden mee, want hij duwt mijn kin ruw omhoog. “Doe nou is een keer gewoon wat ik zeg ja. Kijk me aan en nergens anders naar!”¯ oké, hij is echt boos. Ik knik voorzichtig, bang om hem nog bozer te maken en blijf hem aankijken. Hij glimlacht even overwonnen en zoent me dan zachtjes. “Zo ken ik je weer, Tommy.”¯ Fluistert hij zacht in mijn oor. Een rilling ontstaat en ik kijk hem bang en afwachtend aan. Wat is hij van plan met mij? Ik voel me niet veilig in mijn eigen huis. Bill krijgt een gemene grijns op zijn gezicht en begint me weer te zoenen. Langzaam komt hij op me liggen en streelt door mijn haar heen. Zijn heerlijke tong heeft ondertussen mijne gevonden en langzaam draaien ze om elkaar heen. “Au!”¯ gil ik, als Bill hard aan mijn haar trekt. “Waar was dat goed voor?”¯ ik kijk hem boos aan, maar heb gelijk spijt van mijn uitbarsting. Bill is weer overgegaan op een boze blik. “Nog één woord en ik word heel boos, Tom. Als je nog iets zegt, dan laat ik je hier liggen, totdat je gek wordt en me smeekt om terug te komen, begrepen?”¯ hij kijkt me fel aan. “Begrepen! Antwoord dan, mongool!”¯ hij trekt ruw aan mijn haar en ik kreun even. “Ja-a-a.”¯ kan ik beverig uitbrengen. Ik kijk hem bang aan en zijn overwinnende glimlach komt weer opspelen. “Mooizo, en nu je bek dicht, behalve als ik erom vraag.”¯ Zegt hij dwingend en hij geeft me weer een klein kusje.

Reactie?


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 21 okt 2010 - 12:26:
oh stoute Bill!
foei jij mag niet hé

maar jij moet verder..


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 18 okt 2010 - 17:29:
wow
O.O
Héftig!!