Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Never ending night » Chapter ten

Never ending night

18 okt 2010 - 21:45

985

3

332



Chapter ten

Bella (POV)
Ik had uit voorzorg gewoon een jurk moeten kopen. Er was niks te vinden in de winkels en in mijn kast hing ook al niks leuks. Ik had geen keus, ik moest Edward wel afbellen anders moest ik in mijn ondergoed naar het feest toe. In de schoolkantine zat ik aan een tafel waar ik mijn hoofd op had gelegd. Mike en Tyler kwamen aanlopen en klopten op mijn hoofd.
'Wat is er schatje?' zei Mike met een overdreven stemmetje.
'Rot op Mike.' Konden ze me nooit met rust laten?
'Liefje, alles komt goed.' Zei Tyler met net zo'n stemmetje. Ik sprong overeind en sloeg met mijn inmiddels lege dienblad op Tylers hoofd.
'Ik zei Rot OP!' Schreeuwde ik. Ik keek om me heen en zag heel de kantine naar mij kijken. Natuurlijk werd ik knal en knal rood en ging gauw weer zitten. 'Maar wat is er nou, Bella?' vroeg Mike weer. Ik zuchtte eens en gaf toen tegen mijn zin antwoord: 'Ik heb niks om aan te trekken.' kreunde ik. Hij grinnikte en Tyler klapte dubbel van het lachen. 'Je hebt toch kleding aan?' zei hij lachend. Ik wilde mijn dienblas weer grijpen maar Mike trok hem snel weg. Op dat moment kwam Alice het zusje van Edward op me aflopen. Ze keek me stralend aan.
'Sorry, maar ik hoorde dat je niks hebt om aan te trekken voor vanavond, je mag wel wat van mij lenen als je wilt?' Ik knikte en Alice sprong op en neer en klapte in haar handen. Ze trok me mee de school uit en sprong in mijn auto. 'Kom' zei ze, 'Ik breng je naar mijn kledingkast.' Weer knikte ik en drukte het gaspedaal van mijn simpele auto'tje in. We reden snel van het schoolterein af allebei met glinsterende ogen van opwinding.

Toen ik bij het huis kwam van de Cullens keek ik mijn ogen uit. Het was groot, hoog open en licht met heel veel ramen. Het was Prachtig. Niet te vergelijken met het simpele rijtjeshuis waar wij woonden. Ik parkeerde de auto voor de deur en Alice trok me zowat uit de auto. Ze rende zowat het huis binnen en ik kon nog net 'hallo' roepen tegen de twee mensen die bij de deur van de woonkamer stonden. Een vrouw keek geschokt en van de andere kon ik de blik niet thuisbrengen. Tijd om hierover na te denken had ik niet echt want Alice trok me al weer verder de trap op. Toen we bij haar kamer aankwamen stond ik met mijn mond wijd open te kijken. Het was een grote volgepropte witte kamer met drie deuren naar andere kamers. Snel gaf ze me een rondleiding, de eerste deur was haar badkamer, de tweede deur ging naar Jaspers kamer en de derde deur was haar inloopkast. Jaloers kijk ik naar de laastste deur. Grijnzend keek Alice me aan en liep ernaar toe. 'Je mag best kijken hoor.' Ik liep er ook naartoe en rukte de deur open. Voor de tweede keer vandaag viel mijn mond open.

De kast was enorm met overal kleren aan rekken netjes geordend. Er waren kastjes vol met schoenen en sieraden en andere accesoires. Dit was een kast om een moord voor te doen. Meteen begon Alice te zoeken in het rek waar verschilende jurken aanhingen. 'We hebben ongeveer wel dezelfde maat, en je bent ook best bleek dus het kan ook best bij je huid.' ratelde ze. Ik zuchtte en ging met mijn hand langs de zachte kleren. Ik was nooit een modepersoon geweest, maar dit was gewoon fantastisch.

Alice trok me mee naar de badkamer en duwde me in een zachte stoel. 'niet bewegen.' zei ze. En ze liep de badkamer weer uit. Toen ze terugkwam had ze haar handen vol met kleren en schoenen die ze aan een rek hing. Vervolgens duwde ze me een handoek in mijn handen en beval me te gaan douchen. Daarna draaide ze zich om en liep de badkamer uit.

Edward (POV)
Toen ik thuis aankwam zat ik er helemaal doorheen. Ik had Celina helemaal niet gezien. Niet op school, niet bij haar huis. Waar in godsnaam zat ze. Totdat ik haar auto voor mijn huis zag staan vielen ineens alle puzzelstukjes op hun plek. Alice.

Ik kwam binnenlopen en zag Esmé en Tanja van de Denali clan beneden in de bank zitten. Ik groette hen maar voor ik naar boven kon vluchten riepen ze mijn naam al. 'Edward, kom eens even hier..' Ik zuchtte en liep snel naar ze toe. 'Wahaat?' zei ik terug, ik klonk als een geërgerde tiener. Wat ik in feite ook gewoon was.
'Wie is dat meisje dat Alice heeft meegenomen?'
'Mijn date voor vanavond.' zei ik maar terug. Ik was dolblij dat ik geen mens meer was. Ook zag ik Tanja triest kijkenm, ik had haar al vaak genoeg gezegd dat het nooit iets zou worden. 'Mag ik nou gaahaan?' weer dat geërgerde tiener toontje. 'Jahaa gahaa maahaar.' zei Esmé pestend. Weer een diepe zucht en ik rende de trap op. Daar hield Alice me tegen.

Bella(POV)
Ik weet niet wí¡t Alice allemaal op mijn gezicht had gesmeerd en in mijn haar had gedaan, maar ik hoopte dat het ook nog nut gehad zou hebben. Ik droeg een hele mooie lichtblauwe jurk die mijn mooie kanten van mijn lichaam accentueerden. Ik voelde me een beetje wiebelig op mijn 12 centimeter hoge hakken, maar ik zou het wel uithouden vanavond. Ik kon niet wegkijken van mijn spiegelbeeld. Het zag er prachtig uit, Alice moest maar stylist worden. Ik liep haar kamer uit en zag Edward aan het einde van de gang staan terwijl zijn mond open viel. Hij liep naar me toe en drukte zacht een kus op mijn wang. Ik gloeide vanbinnen en vanbuiten en omhelsde hem zacht. Ook Edward zag er heel knap uit, we konden onze ogen niet van elkaar afhouden.
'Klaar om te gaan?' fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte en keek in zijn ogen..

.


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 20 okt 2010 - 13:21:
*haalt adem*...

CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE, CUTE
OMG, jij moet nu echt heeeeeel erg snel verder Ik hou van Edward hierin
Melding?
xxx


realMe
realMe zei op 19 okt 2010 - 16:31:
geweldig, geweldig, geweldig, geweldig
nog meer, het is prachtig, prachtig.
weet je zo kan ik nog wel een tijdje door gaan
ga je snel verder, ikben zo benieud.


wordslover
wordslover zei op 19 okt 2010 - 14:07:
geweldigg!!
snel weer verder!