Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Take a risk, Take a chance, Make a change {afgewerkt} » 1. A New Start

Take a risk, Take a chance, Make a change {afgewerkt}

20 okt 2010 - 17:15

406

4

344



1. A New Start

mijn eerste hoofdstuk van dit verhaal, en mijn eerste hoofdstuk op fanfic, hoop dat jullie het leuk vinden (:

Ik zit met een chagrijnig gezicht en mijn armen over elkaar geslagen in de auto van een wild vreemde man, die ons naar het huis van de man brengt waar we bij gaan wonen. Naast me zit ook Drew in een demonstratieve houding en ik luister naar de muziek die keihard uit de oortjes van mijn iPod komt.
Het regenachtige maar groene landschap van Washington trekt voorbij, lekker dan. Welke gek stuurt kinderen dan ook naar het godvergeten gat dat ook nog een naam heeft en Forks genoemd wordt? Ja, dat zou ieder normaal mens zich afvragen. Maar dat waren dus de verzorgsters van de kostschool waar we op zaten en daarom moet ik hier nu zonder klagen zitten wachten tot we in het grootste gat op aarde zijn, waar we naar een kleine middelbare school moeten en waar ze van alcohol waarschijnlijk nog nooit gehoord hebben. Maar Drew en ik hebben besloten het onszelf gemakkelijk te maken, en we gaan gewoon verder met leven zoals thuis. Jammer wat de anderen ervan zeggen, over een half jaar zijn we achttien en waarschijnlijk ga ik zodra ik kan weg. Ver weg, en spreek nooit meer met iemand uit mijn vroeger leven.
De man stopt en we zijn voor een klein huisje gestopt. Dit herinner ik me nog wel van de zomervakanties van vroeger, toen werden we ook altijd ergens gedumpt als het vakantie was en alle kinderen uit de kostschool ergens heen moesten, en de huisjes hadden altijd hetzelfde idee. Mijn smaak is het in ieder geval niet. De man is uit de auto gestapt en ik trek mijn oortjes uit.
‘Lekker dan,’mompel ik terwijl ik het huis nog eens fronsend bekijk.
‘Ik ga hier echt niet heel lang zitten,’mompelt Drew grinnikend.
Ik schiet in de lach. ‘Dacht het niet. Kom, laten we maar in ieder geval naar buiten gaan. Hier in deze stinkende roestbak blijven zitten heeft ook geen zin,’ merk ik op en duw de deur open. Ik klim langzaam de auto uit en strijk mijn haar achter mijn oor.
De man zet onze koffers op de stoep en loopt naar het huis.
Drew komt naast me staan. ‘Dit wordt verschrikkelijk zusje,’ zucht hij.
‘Niet klagen. We redden ons wel,’ zeg ik en sjor mijn koffer omhoog. Drew tilt ook zijn tassen op en loopt achter me aan naar binnen. In de niet al te grote, maar wel gezellige woonkamer gooi ik mijn koffers neer.


Reacties:


Bellaxxrose
Bellaxxrose zei op 26 nov 2010 - 12:21:
Ik begin nu met lezen maar het is nu al boeiend ik ga snel verder !!!!


xBittersweet
xBittersweet zei op 27 okt 2010 - 19:37:
Ik ben pas net begonnen met lezen maar het klinkt al superleuk.


Hermelien
Hermelien zei op 21 okt 2010 - 19:13:
Ik ben nu beginnen lezen,
Het verhaal vind ik erg boeiend !
Ik ken twilight niet maar dit vind ik al erg goed geschreven.
Ik ga vlug verder lezen.


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 20 okt 2010 - 17:00:
Leuk begin! Maar... in de omschrijving staat dat Olivia bijna 18 wordt en heir bijna 16..