Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ayreon » Into The Electric Castle » De Twee Poorten

Into The Electric Castle

22 okt 2010 - 20:37

341

0

277



De Twee Poorten

Stem:
En nu zijn we er! Twee poorten - Twee portalen. Maak je keuze door na te denken. Oh... Heeft zulke vreiheid ooit zo goed gevoeld? Een poort compleet de circle; een stap verwijderd van je eigen demensie, trug naar je geliefde tijd. De andere poort stopt alle verbindingen: een stap verwijderd van de droom wereld van de euwig heid. Jullie noemen het vergetelheid. Het is een moedige ziel die als eerste een keuze maakt.

Barbaar:
Zie deze poorten, de eerste simpel en oud, Zie deze poorten, de tweede helemaal van goud.
De vervloekte poort straald schaamte uit. En de goude roept mijn moedige naam!
Ik zou zelfs willen strijden om door die poort te mogen. En als ik weer trug thuis ben. Vertel ik alles over deze planeet! Maar als ik Faal, sterf ik als een moedige man!

Romijn: Open de poort! we zijn nu helemaal alleen!!!
Iedereen: Open de poort naar je toekomst!!
Romijn: Ligt ons lot vast of is het toeval. De waarheid zal onthuld worden!!
Iedereen: Open de poort naar je toekomst!!

Barbaar: Alleen lafaards gaan door de oude poort! Het paradijs is achter de gouden poort! Ik loop alleen dus volg mij niet!!! Kies je eigen weg. En sterf moedig!

*barbaar gaat door de gouden poort*

Barbaar:
Wat voor kwaadaardige plek is dit? Waarom is de lucht zo zwart? Vooreeuwig zullen schaduwen me omringen. Zoals een grote zwarte vleermuis die me probeert op te eten. Dit brengt me weer bij bewustzijn. Dit kan geen droom zijn. Ik moet wakker worden....... Maar ik word niet wakker.... Ik wacht tot de goden mij trug nemen naar mijn thuis, naar mijn krijgers, en mijn plek aan Odin's zij... AAAAAAAHHHH

Ridder:
We zijn gered. Onze reis zit erop. Maar vertel ons waarom, WAAROM?
Wat was je idee hier achter? Of was het gewoon een spel? Hebben gewonnen, of hebben we gefaald? We zijn zowat geslacht... Onze wonden bloeden nog... En wie ben jij? Een of ander magier? Een god? Wat was je plan? We begrijpen het niet? Zijn we geslaagd? of hebben we gefaald?

*Slaan op deur*

(The Two Gates)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.