Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 22

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

23 okt 2010 - 20:33

735

1

202



~ 22

2maanden later.
Samantha en Nick wonen samen met Cloë, Kevin&Anne ook.
Manon woont bij Joe thuis. Freya, komt elke maand een keer naar amerika voor de meiden.


Manon pov:

Ik lig op de bank bijna te slapen als er iemand over me heen komt hangen. Ik open langzaam me ogen en zie dat het Joe is.
'Hee.' Joe glimlacht en drukt een kusje op me lippen. 'Ik miste je al.' Ik lag en ga langzaam omhoog. Joe grijnst en tilt me met een zwaai op.
Ik geef geschrokken een gil. 'We zijn alleen thuis.' grijnst ie. Ik lach en kijk hem even aan. Joe drukt z'n lippen tegen de mijne en ik kus maar al te graag terug.
Joe beëindigt de zoen en loopt met mij in z'n armen naar boven. Hij draait z'n kamerdeur op slot en loopt naar het bed.
Hij legt me zachtjes neer op het bed en komt over me heen hangen. Joe drukt zachtjes zijn lippen tegen de mijne. Ik ga langzaam met me handen onder zijn shirt.
Ik trek z'n shirt over z'n hoofd en Joe kust me verder. Ik voel z'n hand onder mijn shirtje gaan en krijg kippenvel van z'n aanraking.
Ik ga recht zitten en Joe gaat automatisch naar achteren. Joe haalt z'n lippen van de mijne en trekt me shirtje uit. Z'n hand streelt over mijn rug naar de sluiting van me bh.
Met een beweging opent ie hem en zakken me bandjes af. Joe gooit hem bij onze shirten en duwt me zachtjes achterover.
Joe komt over me heen hangen en kust me zachtjes. Ik voel z'n handen over m'n buik naar de sluiting van me broek glijden.
Zonder moeite opent ie me knoop en stopt ie de zoen. Joe gaat op z'n knieën zitten en trekt me broek uit. Ik voel dat Joe me bekijkt.
'Bevalt het uitzicht.' Joe lacht. 'Het uitzicht bevalt me altijd lieverd.' Ik gimlach en ga zitten. Zachtjes duw ik Joe achterover en pruts aan z'n broek.
Met een ruk trek ik z'n broek uit. Ik ga op z'n buik zitten en buig me naar hem toe. Ik druk mijn lippen op de zijne en lik langzaam over z'n onderlip.
Ik voel dat Joe me haar zachtjes vast pakt en me dichter naar zich toe trekt. Ik beëindig de zoen en Joe draait ons zo om dat ik onder lig. Joe kijkt me even aan en ik knik.
Hij trekt me onderbroek uit en z'n boxer. Joe opent me benen en komt langzaam in me. Ik bijt op me onder lip om niet te gaan huilen van de pijn.
Joe beweegt langzaam en kijkt me aan. Ik zie in z'n ogen dat ie twijfelt. 'I..Ik overleef het wel.' grap ik. Joe lacht en beweegt iets sneller. De pijn vergaat en ik geniet van Joe.
Naar een tijdje laat Joe zich naast me vallen en ik nestel me tegen hem aan. 'Ik hou van je.' 'Ik ook van jou.' Joe slaat z'n arm om me heen en ik sluit me ogen.
Naar een tijdje wordt ik door elkaar geschud. 'Sweetheart, wake up.' Ik open langzaam me ogen en zie dat Joe over me heen gebogen staat aan gekleed en wel.
'Samantha en Nick komen zo langs met Cloë' Ik knik en stap uit bed. Joe drukt een kusje op me lippen en loopt naar beneden. Ik kleed me aan en borstel me haren even.
Ik loop naar beneden waar ik Joe in de keuken vindt. Ik sla mijn armen om zijn middel en laat mijn hoofd tegen zijn rug rusten. 'Zeg slaapkop, kun je me los laten.' vraagt ie lachend. 'Hmm.. nee.' mompel ik terug. Joe pakt me armen en draait zich om. Ik kijk hem aan. 'Hee, gaat het wel goed met je?' Ik knik.
'Waarom niet?' 'Weet niet, je ziet er zo moe uit.' Ik zucht. 'Van zulke dingen wordt je moe Jonas.' Joe lacht en kust me haar. De bel gaat en ik sjok naar de deur.
Ik open hem en wordt gelijk geknuffelt door Samantha. 'Oh, wat heb ik jou gemist.' grapt ze. Ik lach en knuffel Nick onhandig die Cloë vast heeft. Ik laat ze binnen.
Ik volg ze naar de woonkamer en plof neer op de bank. Joe begroet z'n broertje en Samantha. Denise en Kevin sr. komen binnen lopen. Joe komt naast me zitten.
Ik laat me tegen hem aanvallen. Joe slaat z'n arm om me heen en ik moet moeite doen om me ogen open te houden. Het gepraat vervaagd en ik val in een zwart gat.


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 24 okt 2010 - 1:34:
Yeah men! Ik woon samen! Nu ben ik coowl