Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 23

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

23 okt 2010 - 20:34

854

2

195



~ 23

Ik heb dit mooie stukje op me mobiel getypt toen ik op school zat terwijl ik pas om half 3 moest beginnen. Ben samen met me klas naar de stad geweest, het was Super!! :D

2Weken later.
Manon pov:

Ik leg Joe's arm van me af en stap uit bed. Ik kleed me snel aan en loop naar beneden waar Denise al aan tafel zit. Ik ga bij der aan tafel zitten. 'Goeimorge meisje.'
'Goeiemorgen.' glimlach ik. Ik voel twee armen om me heen en lippen die mijn nek kussen. 'Je was in een keer weg.' Ik draai me om en zie Joe staan met een pruillipje.
Ik lach. 'Omdat ik niet meer kon slapen.' Joe knikt en drukt een kusje op mijn lippen. 'Wil je ook cornflacks?' Ik knik en Joe loopt naar de keuken.
'Met melk?' 'Ja.' 'Komt er aan.' Even later komt Joe terug met twee kommetjes cornflacks. 'Alsjeblieft, met liefde bereid.' Ik glimlach en eet de cornflacks op.
Als ik me cornflacks op heb sta ik op en zet ik mijn bakje in de vaatwasser. Ik loop naar de woonkamer en plof naast Frankie op de bank. Samen kijken we naar Spongebob.
Even later wordt ik opgetilt en weer neer gezet. Ik draai me om en zie Joe met een grote grijns zitten. 'Haal die grijns van je gezicht of ik sla hem der af.'
Joe trekt weer een pruillipje. 'Ja je kan pruillen wat je wilt, maar ik kan toch niet ruiken wat je wil.' Lach ik en Joe lacht ook. 'Ik wil een kusje.' 'Zeg dat dan.'
Ik buig naar hem toe en kus hem. 'Zo goed meneer Jonas?' 'Mag ik ook meer mevrouw Evans?' 'Dat mag je wel, maar krijg je niet.' Ik voel misselijkheid op komen en spring op. Ik ren naar de wc waar ik overgeef. Ik loop terug naar de woonkamer en plof weer op Joe neer. Joe kijkt me bezorgd aan. 'Gaat het?' Ik knik.
'Ja, alleen een beetje misselijk.' Joe knikt en slaat z'n armen om me heen. Ik leun naar achteren en kijk verder naar Spongebob.
Even later voel ik me weer misselijk worden en ik duw Joe's armen weg. Ik ren naar de wc en geef opnieuw over.
Ik voel dat iemand mijn haren vast pakt en kijk op, ik zie dat Anne mijn haren vast heeft. 'Gaat het?' Ik schud m'n hoofd. 'Nee niet echt.' Ik sta op en spoel mijn mond.
Ik loop terug naar de woonkamer en ga weer op Joe's schoot zitten. 'Nog steeds misselijk?' 'Ja, een beetje.' Ik glimlach en leg mijn hoofd tegen zijn schouder.
Anne stoot me aan en ik kijk der aan. 'Wij gaan even naar de stad.' zegt ze geheimzinnig. Ik knik en sta op. Ik loop naar de gang en doe mijn roze allstars en mijn jas aan.
Ik loop terug naar Joe en kus hem kort. 'Ik ben met Anne naar de stad.' Joe knikt en ik loop naar de auto waar Anne al in zit. Ik stap naast Anne in en Anne rijdt weg.
Ze pakeert de auto en we stappen uit. We lopen door de stad en Anne loopt naar de drogist. Even later komt ze weer naar buiten met een klein tasje. Ze geeft hem aan mij.
Ik pak hem aan en kijk er in. 'Anne, dat meen je niet?' vraag ik der ongelovig. 'Manon doe het straks nou maar gewoon.' Ik zucht en we slenteren nog een uur door de stad.
Anne rijdt weer naar huis en eenmaal thuis duwt ze me gelijk de badkamer in. 'Anne, waarom denk je dat nu?' 'Manon kom op, het is mogelijk.'
Ik zucht en Anne gooit de deur dicht. Ik zucht en lees de instructie's. Ik doe de test en loop naar buiten.
Samen kijken we naar de test die langzaam veranderd naar een plusje. 'Nee dit kan niet waar zijn.. Ik kan het niet Anne.'
'Toch is het waar Manon, en je moet het tegen Joe vertellen.' Ik zucht. 'Okee, ik ga het hem nu vertellen.' zeg ik vastberaden. Ik haal diep adem en loop naar beneden.
Ik kijk de woonkamer in en zie Joe zitten. Ik haal opnieuw diep adem en loop naar hem toe. 'Joe, ik moet je iets vertellen.' Joe kijkt op. 'Vertel maar lieverd.'
Ik kijk hem even bang aan. 'Ik ben..' Ik kijk naar Anne en ze knikt bemoedigend. 'Ik ben zwanger.' Joe staat op en ik zet een stap naar achteren. 'Meen je dat?' Ik knik.
Joe loopt naar me toe en voor dat ik een stap naar achteren kan zetten slaat ie z'n armen om me heen. 'Joe waarom reageer je zo kalm en niet zo als Nick?' vraag ik zacht.
'Omdat ik weet dat het geen zin heeft om zo te reageeren, en daarbij.. ik hou van jou.' Ik glimlach en voel dan z'n lippen op de mijne. Anne komt naar me toe en knuffelt me.
'Gefeliciteerd meid.' Ook Kevin knuffelt me. Ik glimlach en Denise komt binnen. 'Wat is er hier te knuffelen?' vraagt ze verbaasd. Joe kijkt trots op. 'Manon is zwanger.'
Denise kijkt me verbaasd aan. 'Is het echt zo?' Ik knik. Denise komt naar me toe en knuffelt me. 'Gefeliciteerd.' Even later weet Kevin Sr. het ook.
Nu weet iedereen het behalve Samantha, Nick en Justin. Hoe zal Justin reageeren als hij er achter komt? Naja, whatever. het gaat hem ook geen flikker aan.
Ik ben gelukkig met Joe en ons kleine wondertje.

En de winnende naam is:
*Trommelgeroffel.* *Gitaarsolo.* *Pianosolo.**Doedelzaksolo.*
Romée.


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 27 okt 2010 - 17:11:
Verder! *ongeduldig* nog steeds vind ik mezelf coowl; ik woon samen en mag autorijden! Yeah!


MissFroggy
MissFroggy zei op 24 okt 2010 - 1:37:
En ik mag autorijden! Omg wat ben ik toch coowl snel verder ofcourse!