Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Aurora » The biggest mistake I could've ever made

Aurora

7 jan 2011 - 16:24

297

6

371



The biggest mistake I could've ever made

Nieuw hoofdstuk :D <3 enjoy yourself een beetje kort maar ik heb niet veel tijd :) xxx

Elisa (Pov)
ik kan het me niet herinneren. Het lukt gewoon niet. Onmogelijk. Als ik me probeer te concentreren klapt mijn hoofd gewoon bijna uit elkaar van de hoofdpijn. Het enige wat ik me herinner is de beet en de pijn. De martelende folterende pijn in mijn aderen, ledematen en hoofd. Gefrustreerd loop ik door het bos. Ik ren alle frustratie uit mijn lijf totdat ik plotseling iets heerlijks ruik, de beste lucht die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Ik adem diep in en ruik het steeds sterker. Ik ren zo hard ik kan in de richting van de geur en neem mijn jagershouding aan. Te laat bedenk ik me wat er nu gaat gebeuren. ik spring en beweeg mijn hoofd naar de nek van mijn slachtoffer.

Embry (POV)
Een ijzingwekkende gil galmt door het woud. Ik draai me om en ren zo snel mogelijk naar de plek van het onheil. Op de grond zie ik Elisa zitten, snikkend en met een dood meisje voor zich. Vol afschuw kijk ik haar aan.
'Wat héb je gedí¡í¡n?!' schreeuw ik.
'Het was een ongeluk Embry, ik kon me niet beheersen.' snikte ze ze begon nog heftiger te snikken. Op dit moment walgde ik bij het idee van wat ze gedaan had, ik kon haar amper normaal aankijken zonder over mijn nek te gaan. Maar ze had me nodig. Ik weet dat ze dit niet bedoelde en dat ze dat niet wilde doen. Ik wist ook dat dit voorval het einde betekenen van het bestand tegen de Cullens. Als iemand er ooit achter zou komen. Ik groef een gat in de grond om het meisje te verbergen. Gelukkig kende ik haar niet. Daarna pakte ik Elisa in mijn armen en begon naar het noorden te rennen, weg van hier en naar de Cullens.


Reacties:

1 2

Merel
Merel zei op 28 okt 2010 - 19:32:
Ahhhhhhhhhwwww!!!
Ze mag geen meisjes vermoorden!
Maar oke, snel meer?


wordslover
wordslover zei op 28 okt 2010 - 16:18:
spanneeeend!

snel verder (:
mag ik dan weer een melding? (:

<'3


realMe
realMe zei op 28 okt 2010 - 12:05:
ohhh,
wat heeft ze gedaan????
maar kan het wel begrijpen
en hoe kun je stoppen, snel verder jij


4passions
4passions zei op 27 okt 2010 - 21:45:
owwwwww neeeeeeeeee!!!:o *shok*!!!!
verder!:í 
x


Sunrise
Sunrise zei op 27 okt 2010 - 20:56:
Superspannend!!
Snel verder!