Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » MagicCave » hoofdstuk twee

MagicCave

9 nov 2010 - 13:28

754

9

430



hoofdstuk twee

yay, een nieuw hoofdstuk. Veel plezier! oja, deze keer heb ik geen verzoekjes nodig ^^

‘Waaaah!’ schreeuwde ik uit toen ik in de ogen van Fred, George en Harry hun ogen keek. Misschien droomde ik. Of toch niet. Of wel. Of niet. Ik strekte mijn hand uit om de gezichten aan te raken
‘WAAH!’ riep ik weer. Alle drie keken ze me heel raar aan. ‘Alisha, wat is er? Hebben we je laten schrikken?’ zei George, die me stiekem gewoon aan het uitlachen was, of was het Fred. Ik weet het niet, ze leken zo veel op elkaar. ‘Ja sorry dat we per ongeluk een blok bij je hoofd lieten ontploffen. We hadden het eigenlijk op Malfidus zijn hoofd gericht.’ Zei de andere roodharige jongen, vrolijk grijnzend. Madame Plijster kwam naar mijn bed lopen met een fles in haar handen, ze mompelde heel veel binnensmond, wat ik helaas niet kon verstaan. ‘Kom, je moet snel dit even innemen, dan is je hoofdpijn zo weer voorbij.’ Ik nam een slok van het paarse sap en proeste bijna meteen weer alles uit. ‘Gatver Damme! Wat smerig is dat spul.’ Fred en George lachten me weer uit en Harry keek me glimlachend aan. ‘Tja,’ zei hij, ‘je hebt nog nooit het spul geproeft dat je botten laat teruggroeien. Dí¡t is pas smerig.’ Ik lachte met hem mee en stapte van het bed af. ‘Ik voel me wel beter, mag ik weg madame plijster?’
‘Ja, ja ga maar, ik heb meer zieken.’ Riep ze over haar schouder terwijl ze naar een andere patient liep.
Samen met de jongens liep ik door het kasteel. Nu pas begon ik goed na te denken, wat er in hemelsnaam gebeurd was dat ik hier ben beland. ‘Dus..’ zei ik. ‘Op welke afdeling zat ik ook alweer.’ Vroeg ik. Weer lachten ze me uit. ‘Griffoendor natuurlijk.’ Zei Harry grijnzend. Op de een of andere manier was ik gesorteerd terwijl ik niet eens op deze school zat. Vaag. Maargoed ik kon er maar beter het beste van maken. ‘Dit kan nog leuk worden..’ zei ik vrolijk.

De lessen vielen op zweinstein absoluut niet mee, ik was er pas een week maar in het begin voelde ik me echt voorschut. Ik was al verbaasd dat ik überhaupt kon toveren. Maar het ging langzaam steeds beter. Ik zat bij Fred, George en Leo Jordaan in de klas. Ik had echt de tijd van mijn leven. Het enige wat me dwarszat was dat ik niet wist hoe ik weer thuis moest komen. Mijn ouders zouden wel overbezorgd zijn. En ik begreep ook niet hoe ik nou weer ingeschreven stond op zweinstein. Ik had ooit iets gelezen over dimensies.. Maargoed, daar ging ik me nu niet druk om maken, ik bedacht wel iets. Die gekke tunnel zou me wel weer thuisbrengen. Het leukste personage in de boeken had ik altijd al George gevonden. Ik weet niet precies waarom, maar hij maakte mij altijd aan het lachen. Dat viel in het echt absoluut niet tegen. George was grappig en geweldig en.. o god, ik was verliefd op hem. Ik liet niets merken, misschien zou ik hem na dit avontuur wel nooit meer zien en had ik hem dan pijn gedaan. Maar aan de andere kant. Een beetje flirten kan toch geen kwaad? Nee, dat kon inderdaad geen kwaad merkte ik snel, aangezien er een heleboel meisjes achter hem aanzaten. Dus gooide ik ook een paar dagen lang mijn charmes in de strijd. Of iniedergeval ik deed een poging tot, maar volgens mij vond hij mij ook wel aardig.

De eerste zwerkbalwedstrijd van het seizoen kwam eraan en ik was vol spanning. Nog nooit had ik zo’n wedstrijd gezien en ik was dus ook heel benieuwd naar hoe het zou zijn. Jammer dat ze geen cheerleaders hebben op zweinstein. Vlak voor de wedstrijd wenste ik iedereen succes. George bewaarde ik voor het laatste. ‘Zo, dus.. Veel succes George.’ Zei ik terwijl ik een beetje met mijn ogen knipperde. Volgens mij zag het er super stom en debiel uit en ik verwachte half en half dat hij me zou gaan uitlachen. In plaats daarvan keek hij me blij aan. ‘Dankje! Ik zal Malfidus deze keer raken met een beuker in plaats van jou.’ Grapte hij terwijl hij niet wegkeek uit mijn ogen. Hij boog zich naar me toe en toen ‘WEMEL! TEAMBESPREKING!’ schreeuwde Angelique door de ruimte heen. ‘Shit.’ Zuchtten we allebei. Ik gaf hem een knuffel en duwde hem in de richting van zijn team. ‘Succes jongens!’ riep ik nog een keer naar hen allemaal. Toen duwde ik de deur open en liep het waterige zonnetje in.


Reacties:

1 2

NaomiLove
NaomiLove zei op 2 nov 2010 - 20:53:
snel weer verder
stuur mij een melding als je verder gaat , please


MissFroggy
MissFroggy zei op 30 okt 2010 - 10:12:
Verder <3


xEmma
xEmma zei op 29 okt 2010 - 23:26:
Oeeeh ^-^
Spannend.
Ik vind het eng dat ze haar al kenden en ze al gesorteerd was en al op z'n minst in het derde [denkik] jaar zit [aangezienHarryalopschoolzit].
Like, ik zuo hem dan zo hard uitfreaken o.o

Leuk stukje<3
xx


4passions
4passions zei op 29 okt 2010 - 23:14:
ik ben benieuwd hoe het nu gaat gaan, het is idd redelijk snelXD

Maar ik ben wel benieuwd^^:d


Hermelien
Hermelien zei op 29 okt 2010 - 20:15:
Snel snel verder
Ik vind ook het verhaal ietsje te snel gaan,
Mss ietsje rustiger
Maar goed tis echt super leuk