Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Het einde der tijden. » Koersverandering.

Het einde der tijden.

30 okt 2010 - 19:33

383

0

229



Koersverandering.

Die nacht droomde ik over een achtervolging. Buiten adem rende ik door de donkere gangen van school terwijl stemmen steeds naderden. De schelle stem van Frederique en het hoge gegil van Vera. Ik wist dat ik niet kon winnen en verschool me in een kluisje. Ik sloot mijn ogen dicht en deed het in mijn broek van angst. Maar de deur werd opengetrokken en ik werd naar buiten gesleept. Ik werd geslagen, geschopt en vernederd. Maar het deed geen pijn. Toen gebeurde er iets waar ik tot deze nacht nooit van had kunnen dromen. Ik sloeg alle handen en voeten weg en kwam overeind. Ik stond. Fier en trots.
'Blijf godverdomme van me af! De eerste de beste die me nu nog aanraakt vermoord ik. Dat beloof ik jullie. Je zal pijn lijden. Het is godverdomme genoeg geweest! Vinden jullie het echt zo leuk? Genieten jullie hier echt zo van? Jullie ouders zullen wel trots op je zijn als ze erachter komen dat hun lieve dochters klasgenoten in elkaar trappen. Nou, mijn pa wí¡s tenminste trots op me! Hij zei dat ik het zou gaan maken, dat ik ergens zou komen. En weet je wat, dat gaat gebeuren. Vandaag is nog maar het begin. Verschuil je achter een arrogante kop en een grote bek, het kan me niks schelen. Maar ik ben niet bang meer. Nooit!'
Ik schrik wakker. Mijn ogen flitsen de kamer door, op zoek naar een kluisdeur, handen en voeten. Ik ben klaarwakker. En vreemd genoeg voel ik me onoverinnelijk. Alsof niets me in de wereld me te pakken kan krijgen. Ik voel hoe de agressie door mijn aderen stroomt. Met een vlotte beweging rol ik uit bed, knip het licht aan en bekijk mezelf opnieuw in de spiegel.
'Je hebt mooie ogen,' zeg ik. 'Je hebt een goed figuur en er is niks mis met je. Hoor je dat? Er is niks mis met je. Ze maken het je alleen maar wijs, de schijtlappen. Waar zijn ze bang voor? Voor mij?' Deze keer geloof ik het. Ik bekijk mijn buik, pak mijn tieten beet en aai langs mijn haar. Die droom heeft me wakker geschud. Er is inderdaad niks mis met me! Behalve dat ik zo stellig wil geloven dat het wel zo is. Dat gaat veranderen. Vanaf morgen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.