Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SYTYCD - Yes, I Can! » And Eight

SYTYCD - Yes, I Can!

1 nov 2010 - 17:04

328

0

169



And Eight

http://www.hip-hop-dance.org/wp-content/uploads/2010/01/hip-hop-dance.png

"Ik haat vliegen..." kreun ik als ik mijn oren nogmaals voel protesteren. Lorenzo grinnikt en steekt me nog een kauwgom toe.
"Tja, dat hoort erbij. Maar als we geland zijn, is je lijdensweg voorbij," zegt hij theatraal. Ik lach.
"Ja, hopelijk." Hij is de hele vlucht langs me blijven zitten. Gezellig praten. Gezellig idioot doen. Om te verbergen dat we beiden fucked up zijn door de zenuwen. Maar goed dat ik zit, anders zou ik rondlopen te stressen als een kip zonder kop.

"Tjee, schijnt de zon hier altijd zo hard? Zo meteen ziet iedereen hier eruit als ik." Ik werp een blik op de jongen naast me en grijns. Hij heeft een erg donkere huid, en de grijns op zijn gezicht laat zien dat hij een behoorlijke flapuit is. Hij kijkt naar me.
"Nou, mijn kleurtje zou jou niet slecht staan," besluit hij plechtig. Ik lach luid en voel mijn wangen rood kleuren.
"Nee, nee, dat is verkeerd, je moet wel de juiste kleur nemen dan!" Ik lach nog harder, hij grinnikt vrolijk met me mee.
"Nicko. Met C-K."
"Jana. Gewoon met een J."
"Jij doet ballet, hé?" Ik kijk hem verbaasd aan.
"Euhm, ja."
"Ik zie het aan hoe je loopt. Nou ja, je danst." Mijn wangen waren nog niet bekomen van de laatste dosis, maar daar komen alweer nieuwe blosjes.
"Nee, echt, je loopt heel breekbaar. Alsof ik je zo omver kan duwen." Hij geeft me een zacht duwtje tegen mijn schouder, maar ik moet toch mijn voeten verzetten om mezelf staande te houden. Nicko grinnikt.
"Raad eens welke stijl ik doe." lacht hij daarna. Ik werp een blik op zijn overduidelijke hiphop-kleren en glimlach lief.
"Ballroom misschien?" Hij trekt zijn wenkbrauwen op en kijkt me strak aan. Wanneer ik hem een stomp tegen zijn schouder geef, heeft hij door dat ik hem voor de gek hou.
"Ik kan altijd harder duwen, als je wil," 'dreigt' hij.
"Je mag geen meisjes duwen," treiter ik zacht.
"Voor jou maak ik een uitzondering." Zou ik hier dan toch vrienden maken?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.