Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 26

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

1 nov 2010 - 17:12

630

1

230



~ 26

Please ga me niet haten om hoe ze met Manon omgaan, het komt allemaal wel goed Schatjes.

Manon pov:

Ik schrik wakker van me telefoon die afgaat. Ik kijk op het schrem en zie dat het Sam is. Ik sta moeizaam op en loop de kamer uit.
'met Manon' 'Met Sam' 'Heay, wat is er?' Vraag ik. 'Kun je naar dat afgelegen stuk op het strand komen?' Antwoord Sam.
'Ja hoor, hoezo?' vraagt ik nu voorzichtig. 'Nee gewoon, kom maar.' antwoord ze. 'Gaat het wel allemaal goed?' Vraag ik bezorgd.
'Ja, alles gaat goed hoor.' antwoord ze. 'Oké, ik kom er zo aan.' antwoord ik en hang op. Ik pak de auto sleutels en loop naar de auto.
Ik stap in en rij naar het strand. Bij het strand pakeer ik de auto en stap ik uit. Ik loop het strand op.
Ik kijk even waar ik ook alweer moet zijn,en loop dan die richting uit. Als ik bij het afgelegen stuk aankom, en even goed rondkijk, zie ik twee schimmen.
Ik loop erop af, omdat ik veronderstel dat dat Samantha wel zal zijn met nog iemand anders, en als ik er ben zie ik dat Justin Bieber erbij staat.
Niet veel late gaat Justin dichter bij haar staan, en houdt iets tegen haar keel aan. Een mes.
Ik hoor hem gewoon zeggen dat ik mee moet komen, omdat hij anders haar en de rest anders gruwelijk gaat vermoorden.
Ik hoor hem al hardop fantaseren. "Hmm, ik kan je keel doorsnijden, en daarna je armen eraf snijden, of of of éérst je armen eraf snijden en dan je keel doorsnijden."
"MANOOON! GA WEG!" hoor ik Samantha ineens hí¡rd naar mij roepen. Koppig schud ik mijn hoofd. "Ga nou weg!" roept ze nog een keer.
Maar ik blijf, ik kan haar hier toch lastig achterlaten?! Niet veel later zie ik ook Ryan verschijnen.
Hij loopt op mij af, nadat Justin met zijn hoofd naar mij knikte, en slaat hardhandig zijn armen om mijn buik.
Hij begint me mee te trekken, terwijl ik een steek door mijn buik voel gaan en tegen begin te stribbelen, wat dus geen goed idee is omdat het nu nóg meer pijn gaat doen.
"Laat. Me. Los!" zeg ik tegen hem. "Ik loop wel mee, maar je laat me NU los!" siste ik hem toe. Ryan schud z'n hoofd en duwt me op de grond.
Ik kreun van de pijn en kijk hem dan kwaad aan. Ik wil uithalen naar hem maar dan voel ik wéer twee armen en die sleuren me mee naar de auto.
Ryan opent de auto en Justin duwt me er in. Ik kom met mijn hoofd op Sam's schoot te recht. Sam helpt me recht zitten en kijkt me dan aan.
'Sorry.' fluistert ze zacht. Justin scheurt weer weg. Bij het huis pakeerd ie weer en trekt ie me uit de auto.
Ryan sleurt Samantha uit de auto en sleurt der verder het huis in. Justin duwt me op de bank en kijkt me kwaad aan. 'Neee!' Hoor ik Sam gillen.
'Zo nu alleen die Jonas nog afmaken.' lacht Justin. 'Laat ze met rust.' Justin haalt uit en ik krijg een klap tegen mijn wang, waardoor ik ga gillen.
Justin pakt me hardhandig vast en sleurt me mee naar waar Ryan met Sam verdewenen was. Hij opent een deur en ik word naar binnen geduwd.
Ik val op de grond en hap naar adem. Ik merk dat Sam bij me komt zitten. 'KLOOTZAK!' Gilt ze naar Justin. Justin lacht en sluit de deur.
'Manon gaat het?' Ik knik en ga recht zitten. Ik leg mijn hand op mijn buik en kijk naar Samantha. 'Waarom doen ze dit Sam?' 'Uit wraak denk.' Ik knik.
Ik voel me moe worden en laat me op Sam's benen vallen. Ik sluit mijn ogen en zak weg.

Zullen Anne en de Jongens er achter komen waar Samantha en Manon zijn en zal Samantha echt alles doen om Manon en het kindje te beschermen tegen Justin?
Je leest het hier! ^^


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 1 nov 2010 - 17:30:
super anne komt je redden! WIIIIIIIIIIIIIIIIIII!