Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SYTYCD - Yes, I Can! » And Nine

SYTYCD - Yes, I Can!

1 nov 2010 - 17:22

349

1

175



And Nine

http://static.hiphopwired.com/wp-content/uploads/2009/10/trina.jpg

"Oké, dansers. Gefeliciteerd, jullie hebben de bootcamp gehaald." Ik kijk naar Dennis. Pff, ik zou ook wel presentator willen zijn. Je moet alleen maar wat uit je nek lullen, je mag op vakantie en je mag andere mensen lekker stressy liggen maken. Ja, leuke job.
"Maar dat betekent niet dat jullie al in de live shows staan, integendeel." Stomme trut, moet dat nu? Mijn hart klopt in mijn keel. Naast me staat Nicko met een serieus gezicht te luisteren, en Lorenzo staat wat verderop even ernstig te staren. God, dat maakt me NOG nerveuzer dan ik al ben.
"In deze bootcamp zullen jullie de kans krijgen om je als danser volledig te ontplooien."
"Maar als je het verknalt, vlieg je genadeloos terug naar huis."
"Jullie prestaties zullen bekeken en beoordeeld worden door onze vier juryleden."
"Jan, Euvgenia, Marco en Dan." Jezus, die laatste kijkt zo streng dat ik jankend onder de eerste de beste stoeptegel wil kruipen.
"Jullie zullen de komende dagen hard moeten werken."
"Te beginnen met vanmiddag." Ik keek stiekem om mijn gsm. Half 12. Wanneer moesten wij in godsnaam beginnen dansen?
"De eerste workshop begint om één uur."
Barbiedoll say what?

Verdomme, ik wist niet dat ik zoveel zweet kon produceren. Gelukkig ligt die workshop me een beetje. Modern, met hier en daar wat jazz erdoor geknald. Maar toch. Hier in LA geldt de Amerikaanse mentaliteit: groter, beter, harder, MEER! En ik zweer het je, ik heb nog nooit in mijn leven zoveel spieren gebruikt. Van sommigen wist ik niet eens dat ik ze had!
Nicko en Lorenzo zitten beiden in een andere groep. Maar het knappe meisje dat op de luchthaven naast Lorenzo stond, is er wel. Ik weet niet goed hoe ik haar moet inschatten. Ze is duidelijk enorm zelfzeker, en dat straalt ze af op haar omgeving. Net botste ik per ongeluk tegen haar op, en ze begon meteen op me te katten. Stomme Hollandse koe. Ik weet niet eens hoe ze heet.
Maar misschien is ze wel erg aardig, en staat ze net als ik gewoon stijf van de zenuwen. Ik zou ook geïrriteerd zijn als er iemand tegen me op knalde.
Denk ik.


Reacties:


xBittersweet
xBittersweet zei op 1 nov 2010 - 17:33:
ooohh maar Hollandse koeien zijn heel leuk hoor
Echt jou verhaal is superleuk! Alstjeblieft weer snel verder? *angelface*