Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The girl with a broken smile » Verliefd.. of niet?

The girl with a broken smile

9 jan 2009 - 19:59

717

0

196



Verliefd.. of niet?

‘Heey dames. Alles goed? Waar praten jullie over?'
‘Ja, over niks. Het is niks’. ‘Waarom huil je dan?’ ‘Ik stak m’n vinger in me oog’. Liegt ze.
Ze wil niet weten dat ze huilt om Bas. Hij betekend toch niks voor haar.
‘Carolin, ik ga weer oke?’ Ik moet koken van m’n moeder’.
‘Oke chick. Ik mag overmorgen dus vrijdag weer naar huis. Ik ga denk ik maandag weer naar school als ik me goed voel. Kom je morgen weer?’
Op de achtergrond hoor je Gustav zachtjes jammer zeggen. Joy kijkt hem aan maar dan zegt ze tegen Caroline ‘Ja, is goed. Tot morgen dan’. Doei Gus. Tot morgen. Ze geeft een kus aan Caroline en zwaait nog even naar Gustav.
Onderweg naar beneden bedenkt ze dat Bas wat te drinken is gaan halen. Ze is op zoek naar hem met veel hoop. Ik ben denk ik toch nog wel verliefd. Maar daar ziet ze hem al.
Hij zit te flirten met een meisje. Ze rent weg richting haar fiets. Als ze hem ziet rent ze maar ze kan haar sleutel niet vinden. Shit shit shit,sleutels kwijt. Ze gooit heel haar tas overhoop maar kan ze nergens vinden. Onderzoekt al haar zakken.
Al mijn sleutels zaten daar aan!
Ze kijkt als een gek overal. Dan ziet ze Bas aanlopen met haar sleutels.
‘DIEF! Waarom heb je ze gepakt?!’ ‘Ho, Ho dief? Ik heb helemaal niks gepakt. Jij liet ze vallen toen je naar buiten rende. Wat is er aan de hand? Of weet je, je vertrouwt me niet eens. Laat maar. En hij loopt weg.Joy rent achter hem aan. ‘M’n sleutels?’En ze houdt haar hand op.
‘Oja, hier.’ En hij duwt ze hard in haar hand. Ze wil wel praten, maar ze is gekwetst.
‘Mag ik je nummer?’ ‘Waarom zou je?’ Je wilt toch geen dief in je lijst hebben’.
‘Sorry. Sorry dat ik dat zei. Ik ben gewoon gekwets. Na die zoen’.‘Gekwets? Door wie?Had ik je niet moeten zoenen? Ben je daarom gekwetst?’.
‘Zoveel vragen... Ik ben door jouw gekwetst. Ja en nee. Ik weet niet of je me had moeten zoenen. En gekwetst?! Je zat met een meisje te flirten. Ik zag toch hoe je met haar lachte en hoe je die arm om haar heen sloeg?’. Hm, daar is hij wel stil van he.‘Helemaal niet. Dat was gewoon een buurmeisje. Ik vind haar niet eens leuk. Ik val niet op meisjes met rood haar. En ik ken haar al m’n leven. Haha, hoezo zou ik haar niet leuk vinden? Jij bent geweldig!’. Hij zoent haar weer. Moet ik terug zoenen of zo ? En ze zoent terug. Ze wisselen nummers uit en fietsen met elkaar tot hun wegen splitsen. Ze fiets vrolijk naar huis.
Eenmaal thuis gaat ze koken, ze ruimt op. En gaat met haar broertje wii’en totdat haar moeder thuis komt. Dan breekt de hel los. ‘Waarom is het hier zo’n troep? Wat doe je? Waarom ruim je niet op? En wat voor eten is dat?’. Allemaal kwetsende vragen.
‘Mam, ik heb wél opgeruimd. En het eten is toch lekker? Ik kook het altijd en je vind het nooit smerig’. ‘Niet zo brutaal! 'Brutaal? Ik ben helemaal niet brutaal. Ik zeg de waarheid. Doet pijn he? Ga maar naar je kamer. Dan heb ik rust’. Ga lekker naar een psychische inrichting vrouw! Heb je genoeg rust. Altijd doe ik alles fout. Wacht maar totdat er iets gebeurt met me. Op dat moment belt Bas : ‘Heei, mag ik je al schat noemen?’
‘ik denk het hihi’. Wanneer zie ik je weer?’ ‘Kan je nu niet naar het plein komen?’
‘ik weet niet ik moest naar m’n kamer van dat chagrijnige weif’. ‘Haha, je moeder zeker. Kan je niet ontsnappen voor mij?’ Wat zegt hij dat lief! ‘Ik kan het wel proberen. Ik ben er over een kwartier. Als ik niet kom ben ik gesnapt. Kus lieverd. Tot straks hoop ik’.‘Doei schat. Tot zo’.
Ze probeert de techniek van de vorige keer. Alleen nu schreeuwt ze dat ze haar huiswerk moet maken en niemand haar mag storen.'Het kan heel lang gaan duren'. Niemand antwoord zoals gewoonlijk. Ze doet haar haar omhoog, werkt haar make-up nog even bij en pakt haar tas. Wanneer ze een been over het balkon heeft gezet hoort ze voetstappen richting haar kamer komen. Is dat mama? Of is het Randy. Shit. Wat moet ik doen?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.