Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Who Am I To Say - DM » Second Chapter

Who Am I To Say - DM

2 nov 2010 - 21:20

370

0

166



Second Chapter

"Je hebt een bad hair day," grinnikt Draco. Ik werp vluchtig een blik in de spiegel, heftig vechtend tegen mijn rode wangen.
"Nee, niet waar," zeg ik verbaasd en lichtelijk geïrriteerd omdat hij me voor de gek probeert te houden. Hij grijnst, en te laat besef ik dat zijn zin geen besluit, maar een voorspelling was.
Hij duikt bovenop me en woelt met twee handen mijn zorgvuldig gekamde haar weer om.
"Dracoooo!" gil ik hysterisch. Verwoed probeer ik alles weer goed te leggen, maar tegen zijn verwoesting kan zelfs de beste kapper niets doen.
"Ach, kom op, dit ziet er ook leuk uit." Hij gaat grijnzend in een fauteuil zitten en legt zijn handen in zijn nek. Zijn hemd staat een beetje open, en zijn stropdas hangt nonchalant rond zijn nek. Zucht...
Zoey, focus, hij heeft je haar verknalt!
"Draco, dat is echt niet grappig," pruil ik zacht, "het lag net zo goed!"
"Zoey, jouw haar zit altijd goed, jij zou met dat lichaam van jou zelfs wegkomen met een groen kapsel." Oké, dat is wel lief. Hij geeft me wel vaker complimentjes. Maar hij bedoelt er spijtig genoeg verder niets mee.
"Maar nu ligt het niet meer zoals IK het wil!" Ik frunnik nog wat verder, voel opeens zijn handen op mijn schouders. Ik was zo geconcentreerd geweest dat ik hem niet had zien aankomen in de spiegel. Ik schrik een beetje, maar ontspan als hij over mijn hals streelt. Ik voel het kippenvel over mijn hele lichaam opkomen, de plaatsen waar hij me aanraakt, tintelen van genot.
"Ik zal je even helpen," zegt hij zacht. Hij neemt de borstel van me over en behandelt elke lok alsof het hem dierbaarder dan zijn eigen leven is. Ik geniet van zijn aanrakingen, bang om adem te halen en hem te verstoren. Hij is zo lief. Ik wou, maar echt, met heel mijn hart, dat hij méér in me zag dan alleen zijn beste vriendin. Dat hij besefte dat zijn ogen voor mij extra mooi zijn, dat ik het meest van iedereen hou van de manier waarop hij zijn haar uit zijn gezicht schudt, en dat ik de enige ben op deze hele planeet die hem nooit, maar dan ook nooit ofte nimmer in de steek zal laten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.