Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Who Am I To Say - DM » Third Chapter

Who Am I To Say - DM

2 nov 2010 - 21:53

379

1

218



Third Chapter

"Joehoe, dromertje?" Ik schrik op uit mijn gedachten. Draco kijkt me glimlachend aan via ons spiegelbeeld.
"Mooi zo?" Ik hoef niet eens te kijken. Alles wat Draco voor me doet, vind ik fantastisch, al was het zijn huiswerk laten overschrijven, waarvan we beiden weten dat het vol fouten staat.
"Ja, heel mooi. Bedankt." Ik glimlach, probeer het oogcontact dat me zo dierbaar is niet te verbreken.
"En wat zeggen we dan?"
"Dank je, zei ik al." Ik draai me om een kijk hem grijnzend aan. Zijn ogen fonkelen door de pretlichtjes, en ent als altijd heb ik er het raden naar waarom.
"Wat is er?" vraag ik zachtjes. Hij legt nadenkend zijn hand op zijn kin. Daarna grijnst hij scheef en tikt een paar keer tegen zijn wang.
"Ik denk dat ik dat wel verdien." Ik glimlach. Het allerliefste wil ik hem op zijn lippen kussen, ik wil weten hoe ze smaken. Ik wil weten wat hij zou doen als ik alles zou bekennen. Mijn gevoelens zou tonen. Ik wil dat hij me vastneemt, me passioneel vertelt dat ik altijd de ware voor hem ben geweest. Dat hij me nooit meer kwijt wil.
Maar ik neem genoegen met de wang die hij me aanbiedt. Ik druk mijn lippen vederlicht op zijn huid, en ik zweer dat zijn schoonheid zelfs kan proeven.
"Zo, dat is beter," grijnst hij met dezelfde uitdrukking waarmee hij ieder meisje naar zijn kamer krijgt. Waarmee hij ook mij op de knieën kan dwingen. Ik zou alles voor hem doen, sterven als het moest om gewoon één keer die grijns te zien. Het staat hem zoveel beter dan alle anderen die het proberen. Hij verovert er meer harten mee dan wie dan ook.
En ik wou dat ik hem de mijne kon noemen.

"Jullie moeten weten dat dit een erg gevaarlijke drank is, wie..."
"Wie leert hem te maken, kan doodvallen van verveling," zeg ik chagrijnig op dezelfde nasale, monotone manier als Sneep. Draco doet niet eens moeite om zijn lach een beetje te dempen, iedereen weet dat hij ontzettend wordt voorgetrokken.
"Meneer Malfidus, een beetje ernst, alstublieft." Die toon zou ik gebruiken om een zak smekkies in alle smaken te bestellen bij de snoepwinkel in Zweinsveld. Een Griffoendor zou hier bijna voor geschorst worden. Om maar even te zeggen hoe ontzettend hypocriet sommige mensen kunnen zijn.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 nov 2010 - 22:35:
Mhihihi, ik vind het leuk<3
Draco is zo cuwl

Je schrijfstijl leest fijn, zo foutloos en lekker vlot ^^

Snel verder<3
xx