Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » 14 Days! (AF) » Hoofdstuk 11 - Schapen scheren & Daten met de buurjongen (dag 10)

14 Days! (AF)

3 nov 2010 - 0:08

2486

2

236



Hoofdstuk 11 - Schapen scheren & Daten met de buurjongen (dag 10)

Madison pov
Ik word wakker met een ongelooflijk pest humeur. Ook de koppijn doet mijn humeur geen goed. Ook het geen dat ik als kussen heb gebruikt help niet echt mee of zo. Ik trek voorzichtig mijn hoofd weg en rol van de bank. Joe heeft niks door. Gelukkig denk ik nog bij me zelf. Ik sluip weg en stap de badkamer in. In de hoop dat dat alles van me af doet spoelen. Ik heb me weer een avond helemaal laten gaan. Geweldig die avond maar vreselijk die ochtend. Het idee dat ik straks zal moeten eten maakt dat ik al bijna over mijn nek ga. Ik draai de douche vol open eerst koud. Zo word even goed wakker daarna draai ik langzaam de warme kraan open. Heerlijk dat warme water. Ik blijf een half uur lang zo staan. Daarna loop ik in mijn handdoek snel richting mijn slaapkamer. Ik kom op de gang Nick nog tegen. ‘Goede morgen.’ Klinkt het vrolijk. ‘Goede morgen!’ Mompel ik terug. Terwijl ik gauw mijn kamer in loop en de deur achter me sluit. Ik trek snel schone kleren aan en plof op mijn bed neer. Het is rond 9 uur. Het voelt alsof weinig tot niet geslapen heb. Uit mijn bureau la vis ik twee aspirines. Neem een slok water en slik ze weg. Hopelijk verlichten ze de hoofdpijn een beetje. Ik ga op bed liggen maar slapen lukt helaas niet. Ik pak muziek en druk mijn mp3 speler aan. Tevergeefs; na anderhalf uur heb ik het wel gehad. Ik stap het bed uit en loop de trap af. Doe de deur open.
Alex pov
Ik keek op toen ik de deur hoorde open gaan. Ik zat aan de keukentafel te lezen in mijn boek. Nick zat naast me, we hadden vanochtend op zijn bed ontbeten. Hij had me verrast met een ontbijtje op bed. Zo lief. Hij had oordopjes in en luisterde naar muziek. Voor hem op tafel lag een boek waarin hij teksten schreef en muziek op papier zette. Kevin was nog in diepe slaap en lag nog steeds in de hooiberg. Annabel, Joe en Mark zaten te eten. Maddy plofte naast me neer. Aan de overkant zaten Joe, Mark en Annabel. Ik knipoogde naar mijn vader. Wees op mijn ogen naast me maakte een braakgebaar en keek hem aan. Hij snapte het meteen Maddy had teveel drank gehad. ‘Goede morgen, Maddy.’ Zeiden Mark en Joe in koor. ‘Morgen.’ Bromde Maddy. ‘Laat geworden gister?’ Zei Mark. ‘Wil je ook wat eten of drinken?’ Zei Joe die haar lief aankeek. ‘Ja, het is laat geworden en nee ik wil niks eten. Geef me maar een glas water als je perse behulpzaam wil zijn.’ Zei Madison. Binnen enkele seconden stond er een glas water voor Madison’s neus. Joe glimlachte. Madison keek boos naar hem. Mark glimlachte naar me waarna ik een idee kreeg. ‘Maddy volgens mij kun je wel wat frisse lucht gebruiken. Ga je mee een stukje lopen of rijden?’ Zei ik. ‘Prima.’ Bromde Madison. Ik stond op. ‘Wie gaat er nog meer mee.’ Zei ik. Nick stond ook op; ook Joe volgde. Ik trok Madison mee. ‘Kom op we gaan!’ We liepen met zijn vieren lang Kevin die hard lag te snurken. We liepen snel verder en stapten op de quads. Ik met Madison achterop en Nick op mijn quad met Joe achterop. We reden het erf af op weg naar waar dan ook.

Madison pov
Het ritje bij Alex achterop deed me goed ook al baalde ik dat Joe ook mee was maar goed niets aan te doen. Waar Alex heen reed weet ik niet. Wel kwamen we Dirk- jan tegen we stopten even. ‘Hoi.’ Schreeuwde die. ‘Hoe gaat het?’ Zei Dirk- Jan. ‘Heey, ja het gaat wel.’ Antwoordde ik met een lachje. ‘Heey, ja prima.’ Zeiden Alex, Joe en Nick in koor. ‘Maddy heb je zin om vanavond wat leuks te doen?’ Zei Dirk- Jan. ‘Tuurlijk.’ Zei ik zonder te me bedenken ik keek even naar Joe die niet al te vrolijk reageerde. Mooi zo dacht ik. ‘Wat gaan we doen?’ Zei ik om Joe nog verder te pesten. ‘Dat is nog een verrassing!’ Zei Dirk- Jan met een knipoog richting mij. ‘Tot vanavond.’ Zei ik. Terwijl Alex de motor weer startte. ‘Dirk- Jan stak zijn hand op als groet. We reden nog een stukje verder en daarna keerden we terug naar de boerderij. Het was inmiddels rond 12 uur.


Nick pov
Joe had flink de smoor in toen Madison ja zei op die date met Dirk- Jan. We waren nu terug bij de boerderij. Ik stapte af en leip meteen door naar boven met mijn muziek boek onder de arm. Ik plofte neer op mijn bed en begon mijn nieuwe nummer te spelen. Bracht nog wat aanpassingen aan en maakte het verder af. Verder speelde ik nog wat andere nummers om mezelf bezig te houden.

Alex pov
Ik zat in de vensterbank mijn boek te lezen verder heb ik die middag niet veel gedaan. Zachtjes hoorde ik een gitaar spelen. Vast Nick of Joe. Madison kwam binnen. ‘Wat vind je hier van?’ Zei ze terwijl ze het banaan gele zomerjurkje aanhad. ‘Prima toch?’ Zei ik. ‘Niet te toch?’ Zei ze weifelend. ‘Nee, perfect.’ Zei ik. ‘Dank je.’ Zei ze. Ze liep weg en sloot de deur ik verdiepte me weer in mijn boek.

Joe pov
Ik zat voor mijn laptop een beetje te zoeken naar van alles en nog wat. Ik luisterde muziek. Ik speelde af en toe wat op mijn gitaar tussendoor. Ik neuriede mee met de muziek. Bekeek alle nieuwspagina’s die ik maar kon vinden over mijn eigen vermissing. Daarna bedacht ik wat ik vanavond eigenlijk zou gaan doen. Ik twijfelde nog steeds over wat ik zou gaan doen.

Kevin pov
Ik werd wakker met een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik keek op mijn horloge pas vijf uur. Over een half uurtje zouden we gaan eten. Ik draaide me nog een keer om en probeerde me te herinneren wat ik afgelopen nacht gedaan had. Het was zo wazig misschien moest ik er maar niet over nadenken. Iemand zou me vast kunnen vertellen wat ik gedaan had vannacht.

Mark pov
De hele middag was het rustig geweest in huis. Er was iemand die snurkte dat was vast Kevin. Volgens mij speelde Nick gitaar en was Joe ook af en toe bezig tussendoor hoorde ik verschillende liedjes voorbij komen. Alex was waarschijnlijk aan het lezen net als vanochtend. En Madison was bezig haar kamer op te ruimen en een outfit uitzoeken voor haar date van vanavond. Ik zat voor de televisie samen met Annabel. Die nu inmiddels in de keuken stond.

Annabel pov
Het was inmiddels half 6 in had het eten klaar en iedereen kwam aanzetten. Madison in een vrolijk geel zomerjurkje. Alex in haar rijkleding. Joe en Nick en gewoon in een spijkerbroek met een t- shirtje. Kevin met het sto in zijn haar en een slaperig gezicht. Mark kwam uit de woonkamer lopen en plofte neer op een stoel. Alex plofte naast Mark neer; naast haar ging Nick zitten. Die tot ieders verwondering een kus drukte op Alex haar lippen. ‘Ik wist het!’ Schreeuwde Kevin lachend. Iedereen zat nu inmiddels. ‘Kan iemand mij even helpen?’ Zei Kevin. ‘Oké wie heeft mij gister vol drank gegoten of was ik dat zelf?!’ Schreeuwde Kevin verwonderd. ‘Anders had ik ze gister vast ook wel zien zoenen.’ Zei hij vrolijk. ‘Nou dat heb je ook wel!’ Zei Nick. ‘Maar je had het te druk met flirten met Dirk- Jans oma. Wees blij dat ze dement is.’ Zei Alex Lachend. ‘Verder heb je een wedstrijdje drinken gedaan met Madison en Dirk- Jan. Dus het antwoord is ja je hebt jezelf volgegoten met drank.’ Zei Joe lachend. ‘Even voor jullie informatie ik was net zo nuchter als jullie en ik heb jullie wel zien zoenen.’ Zei Joe met een lach. ‘Vlak daarna ben ik vertrokken.’ Zei Joe met nog steeds een lach op zijn gezicht. ‘Ja, dat dacht ik wel vandaar die knipoog naar mij. Nietwaar Joe?’ Zei Alex met een glimlach. ‘Klopt.’ Zei Joe. ‘Ach ja vroeg of laat zou je er toch wel achter komen.’ Zei Nick. ‘Das waar.’ Zei Joe. ‘Oow ja en Kevin je dacht ook nog dat je een vis was. Je bent namelijk de vijver in gefietst. Ben van de fiets gesprongen maar Nick kon niet meer remmen. Daarna heb ik je van de bodem gevist terwijl je schreeuwde dat je een vis was. Zei Alex lachend. Iedereen begon te lachen. Waarna we zwijgend verder aten.

Alex pov
Ik liep richting de stallen. Terwijl ik Silver en Acapello meenam naar buiten. Zag ik vanuit de verte Joe en Nick lopen ze kwamen hierheen. Nacho sprong vrolijk om me heen. Silver en Acapello waren inmiddels wel aan Nacho gewent ze letten al bijna niet meer op hem. Ik begon mijn training. Nick en Joe ploften in het gras neer en keken naar mij. Af toe lachend. Het was net zeven uur toen ik het wel genoeg vond voor vandaag. Ik liet ze nog even uit draven en zette de stallen van de andere paarden ook open zodat ze lekker konden draven. Behalve lightfeet; die moest nog mee naar de drafbaan als hij moe was voordat we begonnen had ik niks aan hem. Mark had beloofd mee te gaan. Wat de rest ging doen wist ik niet. Ik floot naar Nacho die de paarden achterna racete geweldig om te zien. Nick en Joe zaten inmiddels op het hek. Ik liep naar Nick die zijn benen spreidde. Ik drukte een kus op zijn mond. ‘Wat gaan jullie vanavond doen?’ Zei ik nadat ik de kus afgebroken had. ‘Kevin wilde een spelletjes avond houden. Ik ben verplicht om mee te doen net als je moeder.’ Zei Nick lachend. ‘Ik ga Madison en Dirk- Jan schaduwen!’ Zei Joe. ‘Laat haar je niet zien want dan ben je erbij. Veel plezier met Kevin, schat.’ Zei ik. Ik kuste hem nog eens waarna ik vertrok. Nacho rende nog steeds achter de paarden aan. Ik zette ze weer op stal en nam lightfeet mee naar de trailer. Koppelde de trailer achter mijn jeep. Haalde Mark die achter het stuur stapte en we reden weg.

Joe pov
We liepen weer naar het huis. Ik zag Madison net de deur uit stappen. Ze zwaaide naar me. Dirk- Jan en zij liepen weg. Ze liepen het erf af. Het was nog hartstikke warm. Ze liepen een veld in ik volgde ze op ongeveer 15 meter afstand. Ze stonden stil in een grasveld tussen vele boerderijen achter mij was de onze. 100 meter verderop als het niet meer was. Was die van Dirk- Jans familie Nog verder weg zag je een boerderij die omgeven was door bomen. Deze lag links van mij. En rechts van mij ook een heel stuk verderop was een weg of een in elk geval een pad. Ze gingen zitten in het gras. Madison ging in het gras liggen. Haar armen onder haar hoofd. Dirk- Jan praatte eerst gewoon. Madison ging weer rechtop zitten. Dirk- Jan ging dicht naast haar zitten en drukte haar achterover. Rolde bovenop haar. Ze stribbelde hevig tegen maar hij was toch sterker.

Madison pov
Ik dacht dat dit leuk zou worden gewoon gezellig met Dirk- Jan daten. Ik wist wel dat die me leuk vond. Had hem nooit leuk gevonden maar om Joe te irriteren kon ik het goed gebruiken. Dirk- Jan zat nu bovenop me hij gleed met zijn handen over mijn middel omhoog. ‘Ik weet wel dat je dit wel wil. Beetje hard to get spelen kan ik ook wel.’ Zei Dirk- Jan met een grijns. Die nu aan mijn borsten zat. ‘Laat me los.’ Schreeuwde ik terwijl ik in paniek raakte. De paniek nam mijn lichaam over. Hoe hard ik ook worstelde ik kwam niet los. Zonder dat ik wist wat ik deed. Sloeg ik om me heen. De paniek aanval had alles overgenomen. Nu had ik hem geraakt of wat dan ook. Waarna ik los kon komen. Ik rende blindelings weg. Zo had als ik kon rende ik van de plek waar we gekomen waren. Ik rende door het hoge gras struikelde en viel. Klauterde weer op en vervolgde mijn weg terug.

Joe pov
Ik rende achter Madison aan die totaal in de paniek was. Zonder dat ze wist dat ze over mij gestruikeld was. Rende ze door weg van die engerd van een Dirk- Jan. Terug naar het veilige huis. Toen ik aankwam lopen stond ze tegen de achterkant van de stal aangedrukt ze hijgde erover. Ze stond aan de achterkant van de derde stal aan de kant van het bos. Ik legde mijn hand op haar schouder. Ze schrok; voordat z iets kon doen drukte ik haar tegen de muur. Ik drukte met mijn handen haar polsen tegen de muur. Voordat ze er maar aan dacht me te trappen. Drukte ik haar voeten tegen elkaar en zette de mijne er gauw om heen. Madison schreeuwde en gilde. ‘Madison! Rust het is al goed ik ben er.’ Ze bleef schreeuwen. Ik kon dit zo niet langer aanzien. Hoe kalmeer je iemand met een paniek aanval. Ze kon in elk geval haarzelf en mij geen pijn meer doen. Nog steeds hijgend schreeuwde ze en ze schold. Ik voelde me verscheuren van binnen. Ik wist niet wat me overkwam. Met de minuut voel ik me meer verscheuren van binnen. Nu pas dringt het tot me door wat ik al die tijd voor Madison gevoeld heb. Nu ze hier zo voor me staat schreeuwen wat ik allemaal wel niet ben besef ik dat pas. Als ik nu niks doe… Ik bedenk me niet en buig me naar haar toe. Druk mijn lippen op de hare. Ze stribbelt tegen en probeert me nog steeds uit te maken voor alles wat mooi en lelijk is. Ik druk mijn lippen nog steviger op de hare. Voel dat ze al minder tegenstribbelt. Ze is nu bijna stil. Nu pas heeft ze door dat het goed is en dan zoent ze me vol overgave terug. Uiteindelijk ben ik de gene die de kus afbreekt. Hijgend staat ze voor me. Nog steeds heb ik haar handen beet. Als ze weer rustig adem haalt druk ik mijn lichaam tegen het hare en kus haar zachtjes. Onze kus verandert in een tongzoen. Nu pas dringt het tot me door hoe mijn lichaam hierna hunkerde. De bom van vlinders barst open en een warm gevoel verspreid zich door mijn lichaam. Mijn grip op haar handen verslapt. Langzaam laat ik mijn handen zakken.

Nick pov
Kevin heeft me verplicht scrabble te spelen. Na eerst monopolie, ganzenbord en mens erger je niet te hebben gespeeld. Dit is S-A-A-I. dat is maar 1 woord saai. Uit het niets hoor ik de auto van Alex. Ik spring op en ren de kamer uit. Weg van Kevin met zijn saaie spellen op naar Alex en Mark.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 9 jan 2011 - 18:45:
Nog meer aaaawh
Maar dat is wel zielig voor Kevin. Nou is hij de enige die nog niemand heeft. Of gaat hij toch daten met die oma van Dirk-jan? :3


Nynke
Nynke zei op 4 nov 2010 - 12:06: