Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » 14 Days! (AF) » Hoofdstuk 12 - Moestuin verzorgen, Grasmaaien & Eieren rapen (dag 11)

14 Days! (AF)

3 nov 2010 - 0:09

1148

1

304



Hoofdstuk 12 - Moestuin verzorgen, Grasmaaien & Eieren rapen (dag 11)

Kevin pov
We zaten met zijn allen aan de ontbijt tafel toen Alex opstond en naar de gangdeur liep. Ze deed de deur open en daar stonden tot ieders verbazing Joe en Madison zoenend tegen de muur aan. Verschrikt keken ze op. ‘Waar heb ik gelegen onder een steen of zo? Zegt Kevin. ‘Nou ben ik de enige zonder vriendin.’ Zei Kevin teleurgesteld. Hij keek de tafel rond. Iedereen keek verbaasd naar Joe en Madison die met een rood hoofd de gang uit kwamen. ‘Kevin arm schaapje toch. Misschien vinden de schapen je wel heel lief zo niet dan ben ik ervoor je. Dan mag je bij mij uithuilen op mijn schouder.’ Zei Alex troostend tegen me. ‘Jij bent van mij.’ Zei Nick die me van achteren stevig vast greep. ‘Dat blijft ook wel zo ik wil alleen Kevin hier even troosten.’ Zei Alex lachend terwijl ze haar hoofd tegen Nick ’s schouder aan legde en hem in zijn nek kuste. Zijn greep verslapte en Alex bevrijde haarzelf kwam achter me staan en sloeg haar handen om mijn nek. ‘Ik ben er voor je.’ Zei Alex terwijl ze drie kussen op mijn wang gaf. ‘En ik ook!’ Zei Madison die me ook drie kussen gaf. ‘Ook Nacho is er voor je!’ Zei Alex terwijl ze het vrolijk kwispelende hondje op mijn schoot plantte. Nacho likte mijn hand en probeerde ook mijn gezicht te likken. ‘Ze is dol op je en oow zo trouw. Hondsdol en hondstrouw.’ Zei Mark lachend. Alex liep nu naar boven gevolgd door Nick.

Nick pov
Alex kleedde zich vlug om in oude kleren. Toen ik de deur open deed zag ik haar staan in een oude tuinbroek. ‘Waar heb je die voor nodig?’ Zei ik lachend. ‘Om jouw te plagen.’ Zei Alex. ‘Hoezo heb ik wat gemist?’ Zei Nick. ‘Nee helemaal niks. Zei Alex. ‘Toch snap ik er geen hol van.’ Zei Nick. ‘Laat maar.’ Zei Alex lachend. ‘Nee, niks laat maar je gaat deze kamer niet uit voordat je me verteld hebt wat je bedoelde.’ Zei ik. ‘En wat wilde je eraan doen?’ Zei Alex die een stap richting de deur zette. Ik liep naar Alex toe. Trok haar heel dicht tegen me aan. Tilde haar op en legde haar op het bed. Ging half naast haar half op haar liggen en kuste haar vol overgave. Langzaam veranderde onze kus in een tongzoen ik wilde niks liever dan hier zijn bij Alex zoenend met haar op haar kamer op dit bed. Ze sloeg haar arm om mijn nek en met de ander streek ze door mijn haar. Mijn handen lagen om haar middel. Konden we de tijd niet stil zetten. We vergaten alles om ons heen.

Madison pov
Joe en ik gingen samen met Kevin eieren rapen en dieren voederen. Mark voelde zich vandaag niet helemaal goed dus namen wij zijn taken over. In de agenda stond schapen scheren maar de schapen hadden hun wollen jas allang uit. Zeker een foutje of zo. ‘Alex waar blijf je; je moet het gras maaien voordat het gaat regenen.’ Schreeuwde ik bij de trap omhoog. ‘Ik kom!’ Schreeuwde Alex terug. Al snel verscheen ze in haar tuinbroek beneden. ‘Ik ga eieren rapen samen met Kevin en Joe.’ Zei ik. ‘Neem jij Nick mee op de tractor voor het grasmaaien. ‘Prima.’ Zei Alex waarna ze verdween.

Alex pov
‘We moeten opschieten anders kunnen we het gras niet meer maaien omdat het nat is.’ Vlug klom ik op de tractor met Nick naast me raceten we over het grasland. Ik leerde hem ook tractor rijden. Hij bakte er niet veel van maar had er wel plezier in. ‘Geweldig!’ Schreeuwde ik. ‘Ik dacht dat jij kon autorijden?’ Zei ik lachend. ‘Kan ik ook maar dit stuurt als een vrachtwagen.’ Zei Nick met een zielig gezicht. ‘Nick je doet te moeilijk. Je stuurt niet op tijd.’ Zei ik terwijl ik op zijn schoot ging zitten. ‘Kijk zo en niet zo want dat wil niet nee dan is het inderdaad net een vrachtauto man!’ Zei Alex. ‘Ja, hoor hoe oud was je toen je voor het eerst zelf tractor reed?’ Zei Nick. ‘Euhh. Geen idee.’ Zei ik terwijl ik hem twijfelend aankeek.

Joe pov
Ik werd gek elk moment van de dag wilde ik bij haar zijn en nog het allerliefst wilde ik haar kussen. Kevin vloog achter de kippen aan en Madison lachte Kevin uit. ‘Kevin ze vinden je eng!’ Zei Madison terwijl ze in de lach schoot. ‘Nou, ik wil ze alleen maar aaien.’ Zei Kevin. ‘Gewoon stil staan misschien komen ze wel naar jouw. Waarna je je slag kan slaan!’ Zei Madison vrolijk. Kevin in een kippenhok scheen al even erg als Joe op een quad. Madison liep naar Joe en leunde tegen hem aan. Ik draaide mijn hoofd zo dat ik een kus op haar mond kon drukken daar stonden we dan midden in het kippenhok zoenend. Om ons heel vlogen kippen, veren, stof en Kevin.

Annabel pov
Iedereen kwam binnen het was inmiddels twaalf uur en de kinderen hadden hard gewerkt. Ze hadden het kippenhok verschoont en alle eieren eruit gehaald ook hadden ze het gras gemaaid. Ik had een uitgebreide lunch voor ze klaar zet. Ze kwamen druk pratend binnen en aten genietend van het eten. Na de lunch stonden ze op. ‘Hoe gaat het met pap?’ Zei Alex. ‘Ja het gaat wel goed. Waarschijnlijk kan die er morgen wel weer tegenaan. Hij heeft gewoon even zijn rust nodig. Zei ik. ‘Nou succes, hij is blij dat jullie dit willen doen.’ Zei Annabel. ‘Geen probleem, mam hij doet toch ook altijd heel veel voor ons.’ Zei Madison. ‘Dan is dit toch een kleine moeite.’ Zei Madison met een lach op haar gezicht.

Madison pov
Met zijn vijven gingen we richting de moestuin. We haalden gereedschap uit het schuurtje. En gingen weer hard aan het werk. De moestuin was zo klaar aangezien we met zoveel mensen bezig waren. Waarna we richting de kas vertrokken en daar had aan het werk gingen ook dit ging snel omdat we met vijf man sterk stonden. Kevin keilde een appel weg. Nacho vloog achter de appel aan een bracht hem terug legde hem tussen Kevin ’s voeten neer. ‘Die hond van jouw is geniaal. Hij haalt gewoon die appel op.’ Zei Kevin die verwondert naar zijn voeten keek. ‘Tuurlijk Nacho leert heel snel. Soms dan doet ze gewoon alsof ze niet luistert maar als puntje bij paaltje komt weet ze hoe het moet. ‘Ja net als toen die ene nacht toen Nacho iedereen wakker hield. Of wilde je ons gewoon voor de lol laten zoeken?’ Zei Joe. ‘Dat was echt Nacho die bij jullie de kamer in ging. Of je me nou geloven wil of niet.’ Zei Alex boos. We werkten weer gauw verder. De dag ging snel voorbij. We hadden hard gewerkt en waren doodmoe. Iedereen viel bijna meteen in slaap na deze lange harde dag werken.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 9 jan 2011 - 18:52:
Leukieweukie
Maar nog maar 3 hoofdstukkies en het is gedaan