Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » 14 Days! (AF) » Hoofdstuk 14 - Vroeg de markt op & Dieren voederen (dag 13)

14 Days! (AF)

3 nov 2010 - 0:15

1110

1

197



Hoofdstuk 14 - Vroeg de markt op & Dieren voederen (dag 13)

Mark pov
Ze zouden vroeg naar de Mark maar nu ze daar sliepen zou het wel later worden. Ik was blij dat alles goed met ze was en dat Annabel weer rustig was. Ik was zelf ook wel geschrokken van alles wat er gisteravond gebeurd was. Toch wist ik in mijn hart dat het wel goed zou komen. Mijn dochters waren verstandig en konden zichzelf wel redden.

Nick pov
Toen ik wakker werd door de zon die over mijn gezicht liep keek ik naar het bed van Alex. Het was leeg en de dekens waren weg. Ik liep naar buiten in mijn boxershort. Keek om me heen en verwachte haar te zien zitten op de veranda. Geen Alex ik liep verder naar de vuurplaats. Maar ook hier was geen spoor van Alex. Ik liep naar de steiger die zo te zien ook leeg was. Ik keek om me heen. Lachend keek ik naar het slapende meisje tegen de boom. Ze zat in mijn t- shirt tegen de boom met een deken om haar heen gewikkeld. Ze zon had haar nog niet bereikt maar dat duurde niet lang meer en dan zou ook zij gewekt worden door de zonnestralen. Al gauw was ook Alex wakker. ‘Goede morgen.’ Zei ze slaperig. ‘Goede morgen, niet zo goed geslapen?’ Zei ik terwijl ik haar een kus op haar voorhoofd gaf. ‘Nee, niet echt ik kon niet in slaap komen.’ Zei Alex

Mia pov
Ik kuste Kevin gedag. Ik kreeg een knuffel en drie kussen van Alex. ‘Wie zien elkaar snel weer!’ Zei ze. Terwijl ze in de auto stapten. Madison stapte in naast Kevin die deze keer het stuur nam. Alex lag met haar hoofd op Nick ‘s schouder. Ze sliep waarschijnlijk al voordat ze het kamp afreden. Naast Alex zat Joe. Ik zwaaide naar ze en ze zwaaiden terug Kevin vrolijk toeterend.

Madison pov
Ik zat naar buiten te staren. Dacht aan van alles en nog wat. Over anderhalve dag zou ik moeten kiezen wat ik ging doen. Mee gaan of hier blijven. Ik had altijd naar een high school gewild. Joe kon me helpen mijn droom waar te maken. Ik wilde het nog steeds zo graag. Maar zulke dingen geven altijd een dubbel gevoel. Je gaat weg naar een land waar alles nieuw is. Ook laat je je ouders en zusje achter. Dat voelt zo dubbel. Het was geen heimwee nee gewoon een keuze die je moest maken. Gewoon kiezen voor het een of het ander. ‘Ik weet het!’ Zei ik blijkbaar hard op. ‘Wat weet je?’ Zei Joe. Kevin keek me verbaasd aan. ‘Oow niks laat maar…’ Zei ik. We reden door en na een hele tijd was de boerderij alweer in zicht. Achter me was het stil en ik keek in de spiegel. Alex lach met haar hoofd op Nick ‘s schouder en Nick met zijn hoofd op het hare. Joe had zijn hoofd op haar andere schouder gelegd. ‘Zo lief.’ Zei ik terwijl ik me omdraaide en een foto maakte.

Alex pov
Ik deed mijn ogen open. Geen idee hoe lang ik geslapen had wat ik wel wist was dat de auto stilstond. Op mijn hoofd lach Nick ’s hoofd en op mijn rechter schouder dat van Joe. De bestuurders stoel en die van de bereider waren leeg. Ik keek uit het raam en ja hoor. We waren op de markt Kevin stond spullen aan te prijzen. En hordes meisjes en vrouwen stonden om hem heen. Madison rekende af met de mensen die wat gekocht hadden. Waarschijnlijk stond ze eerst alleen en was Kevin toen zo slim geweest over de markt te gaan slenteren. Waarnaar de meisjes en vrouwen hem op de hielen hadden gezeten. Hij was veilig achter de kraam gaan staan en had iets geroepen als. ‘Prachtige biologische bloemkolen, alleen vandaag. Spotgoed koop.’ Kevin kennende. Hij haalde af en toe de meest vreemde dingen uit. Ik glimlachte. Voorzichtig wurmde ik me tussen Joe en Nick uit ik wilde ze niet wakker maken. Schoof ze iet tegen elkaar aan zodat Joe ’s hoofd op Nick ’s schouder rustte. Nick ’s hoofd natuurlijk op dat van Joe. Ik maakte snel een foto van mijn creatie. Ik betitelde foto als broederliefde. Met een grijns verliet ik de auto en hielp Madison met afrekenen. De zaken gingen goed en snel en al gauw reden we weer terug naar huis met niks meer over. Ik wurmde me weer tussen Joe en Nick. Zo reden we huiswaarts.
Mark pov
Ik zag de blauwe jeep het erf op rijden ik ging naar buiten. ‘En hoe gingen de zaken?’ Zei ik. ‘Goed alles verkocht dankzij Kevin.’ Zei Madison. ‘Ja die fans van mij zijn heel erg dol.’ Zei hij lachend. ‘Jij blij dat je je kon verschuilen achter die marktkraan!’ Zei Mark lachend. ‘Ja en niet zo’n beetje ook.’ Zei Kevin met een grijns. ‘Zijn die nog wakker geworden?’ Zei ik terwijl ik een blik op de achterbank wierp. ‘Ja Alex wel maar Joe en Nick niet.’ Zei Madison. ‘Oké.’ Zei Mark terwijl die naar Alex zwaaide.

Nick pov
‘Heey doornroosje en sneeuwwitje wakker worden.’ Zei Alex terwijl ze zachtjes aan onze arm schudde. Joe kreunde en opende zijn ogen. ‘Sneeuwwitje is wakker.’ Zei hij lachend. ‘Doornroosje was al wakker.’ Zei Nick terwijl die in zijn ogen wreef. ‘Doornroosje wat vind jij heeft Belle lekkere zachte schouders om op te liggen of niet?’ Zei Joe met een hoog stemmetje. ‘Sneeuwwitje je je hebt helemaal gelijk.’ Zei ik met een al even hoog stemmetje terug. ‘Waar is Assepoester trouwens?’ Zei Joe. ‘Oké jongens zo is het mooi geweest. We gaan Kevin en Maddy wel even zoeken.’ Zei Alex lachend. ‘Oow en jongens bedankt voor het compliment.’ Zei Alex lachend terwijl ze over me heen klom naar buiten. Ik en volgden haar ook wij waren nu aan het lachen.

Joe pov
Ze waren dieren aan het voederen toen wij binnen kwamen we hielpen mee. Waarna we in een gevecht raakte we gooiden sto over en weer. Toen plotseling Alex op haar horloge keek. ‘Euh jongens.’ Zei ze terwijl ze mij en Nick aanstootte. ‘Het is iets voor zessen we moeten zo eten.’ Zei Alex. We haalden allemaal het sto uit ons haar en van onze kleren veegden het bij elkaar zodat alles netje leek. Zodat het leek alsof er nooit een gevecht was geweest. Lachend liepen we met zijn allen naar binnen. ‘Alle dieren wat te eten?’ Zei Mark. ‘Ja, pap allemaal, nu wij nog.’ Zei Madison. Iedereen plofte op een stoel neer en we aten gezellig pratend. Daarna gingen we nog wat in de woonkamer hangen waarna de meesten al gauw hun bed op zochten. Het was namelijk een lange drukke dag geweest.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 23 feb 2011 - 15:24:
Wat een leuk hoofdstuk
En dan komt nu het begin van het einde
En dan heb ik het hele verhaal gelezen ^^
Daar mag je trots op zijn, want dan wordt dit het eerste verhaal van iemand anders die ik helemaal uit heb