Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avril Lavigne » Avril Lavigne and me (lovestory) » [17] Avril/Ramona

Avril Lavigne and me (lovestory)

3 nov 2010 - 18:56

243

0

309



[17] Avril/Ramona

Zelfde commentaar als vorige hoofdstuk XD

Avril begint te wrijven en ik gooi mijn hoofd in mijn nek. Ik voel hoe mijn broek en onderbroek in sneltreintempo worden uitgetrokken waarna ze met haar tong verder gaat. Vervolgens merk ik hoe haar wijsvinger zich een weg naar binnen werkt en al snel de juiste plekjes heeft gevonden. Ik kreun haar naam steeds harder tot ik tot een hoogtepunt kom.
Ik kom overeind en pak haar hoofd vast om haar naar me toe te trekken. Terwijl ik haar lippen tegen de mijne aandruk, hoor ik haar zuchten. Ik laat mijn handen over haar lichaam tot ze het randje van haar broek bereiken. Daar word ik tegengehouden door Avril.
Ik kijk haar verbaasd aan. “Wat is er?”¯
“Ik… Het hoeft niet.”¯ Ze draait haar hoofd weg, maar ik leg mijn vinger onder haar kin en draai haar gezicht zo, dat ze me wel aan moet kijken.
“Wat is er?”¯ herhaal ik mij vraag. Ik ben niet blind. Ik kan wel zien dat er iets is.
“Ik ben…”¯ Ik zie haar wangen rood worden. “Ongesteld,”¯ fluistert ze er bijna onhoorbaar achteraan.
Ik glimlach. “Schaam je je daarvoor?”¯ Langzaam knikt ze. “Dat hoeft toch niet? Dat heb ik toch ook?”¯ Ik sla mijn armen om haar heen en druk haar dicht tegen me aan. “Ik ken dat gevoel.”¯
Ik trek haar naar beneden waardoor we samen op bed komen te liggen. Ze legt haar hoofd op mijn buik en ik begin haar te aaien, waarna we al snel in slaap vallen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.