Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Trust In Me » Four

Trust In Me

3 nov 2010 - 22:09

266

0

239



Four

Home is not where you live, but where they understand you.

Ik slenterde achteraan, met mijn konijn in mijn armen. Hij was in slaap gevallen, toen ik hem in mijn trui had gewikkeld. Sam liep voorop. Hij hield onze pack nauwlettend in de gaten, hij vertrouwde ons niet. Vooral mij niet, hij verloor me geen moment uit het oog. Idioot.
"Jullie krijgen deze 4 huizen ter beschikking. Ik zie jullie morgenvroeg op het strand." Sam draaide zich om, keek nog een keer doordringend naar mij, en verliet toen de huisjes.
"Ik ga alleen, jullie bekijken het maar." Met die woorden loop ik het kleinste huisje binnen, dat fatsoen had ik nog. Maar ik had mijn grenzen. Bovendien was ik in een enorm slechte bui. Ik hoorde Brandon mompelend toestemmen en ik sloot de deur. Ik liet het konijn meteen los om hem de boel te laten verkennen. Ik wist dat ze anders stress kregen. Ik keek een tijdje toe hoe hij wiebelend met zijn neus door de benedenverdieping huppelde. Toen herinnerde ik me dat mijn tassen nog bij Evan waren, die liep daar al de hele tijd mee te zeulen.

Ik sleurde mijn tassen naar binnen en merkte opgelucht dat konijntje pluis er nog zat. Ik droeg mijn bagage naar de slaapkamer. Het bed was gelukkig opgemaakt. Anders had ik wel op de grond geslapen.
Ik opende meteen de rits van de eerste tas en nam de foto die bovenop lag er meteen uit. Tranen sprongen in mijn ogen en ik drukte het papier tegen mijn hart. Ik kon er niet tegen, ik miste mijn kleine jongen zo ontzettend veel...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.